הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ גירעון ואירובי בחיטוב

• פותח/ת השרשור kroif
  • פורסם בתאריך

kroif

משתמש קבוע
1,219
58
נק' מוניטין:
131
1,219
58
שלום לכולם.אני בתקופת חיטוב והגעתי לאיזור ה10%,החלטתי לנסות ולהגדיל את הגירעון הקלורי במקום לבצע כמות גדולה של אירובי.
בסיכומו של יום עם אימון הRMR שלי הוא 2100 ואני רוצה להיות בגירעון של 500-600קל' ולעמוד על 1600קל' ביום אימון כוח(3-4תרגילים)ללא אירובי.
פרטים:בן 32 שוקל 80ק"ג 1.74.
שאלתי היא האם ישנו הבדל בין הדרכים כיצד אני יותר גירעון:אירובי או פשוט אוכל פחות,מבחינת אולי חילוף חומרים,אחוז השומן שאני בו וכד'?
תודה.

יש לזה כבר פרוטוקול.
תחפש בקילוגרם.
אבל כל עוד אתה מצליח לרדת בשומן ורואים את זה, אני לא חושב שיש טעם להשתמש בפרוטוקול של שומן עיקש.

• פותח/ת השרשור
החלטתי לעבוד לפי דל פחמימה(עד 40ג')גירעון 500-600,העמסות אחת ל-10ימים ומעט אירובי,לא אינטרוולים אלא קצב בינוני.

אני זוכר שפירסמת תמונה מהחיטוב שלך עם וורידים מטורפים בבטן, עם עלית עכשיו ל 10% במסה צברת מעט מאוד שומן,
קשה לי להאמין שהשומן שיש לך כרגע עונה על ההגדרה שומן עיקש.
זה לא שהיית שמן קודם ונשארו לך עודפי שומן באזורים מסוימים (כמו אצלי למשל)

• פותח/ת השרשור
החיטוב הקודם היה מוצלח אבל מתיש..לאחריו עליתי מ75ק"ג ועד 91ק"ג(זה בסדר,עושה את זה כל שנה)וכמובן שחלק ניכר מזה היה שומן ונוזלים.
הפעם רציתי לנסות חיטוב שונה,פחות פדנטי ולכן מחר חלופות להרבה אירובי ואינטרוולים מתישים כי האינטרס העיקרי שלי מלבד לרדת הוא לשמור על משקלי העבודה מה שהולך לא רע עד כה.
מכן הפוסט,האם דל פחמימה וגירעון מספק יוכלו להחליף את האירובי כדי לרדת.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית