הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון פאוז-סקווט 208 וקלינים קלים עד 120 ק"ג

• פותח/ת השרשור
מפחיד , חשבתי שאתה נשתל עם המשקל בריצפה 😄
כול הכבוד גבר:161bd:
עוד 15-20 ק"ג ואני אשתל עם המשקל ברצפה, תנו לי עוד כמה שבועות לחזור לזה ולהסתגל לסימנים האדומים על עצמות הבריח 😃

עוד 15-20 ק"ג ואני אשתל עם המשקל ברצפה, תנו לי עוד כמה שבועות לחזור לזה ולהסתגל לסימנים האדומים על עצמות הבריח 😃

שמע כמו שזה זה על גג העולם.
אתה עושה פול סקוואט עם משקל כזה + פאוז לא שפוי לגמרי 😃

אני מעריך שאתה יכול לעשות פוולסקווט עמידה צרה (HB) רק עם נעלי הרמת משקולות...

• פותח/ת השרשור
שמע כמו שזה זה על גג העולם.
אתה עושה פול סקוואט עם משקל כזה + פאוז לא שפוי לגמרי 😃

אני מעריך שאתה יכול לעשות פוולסקווט עמידה צרה (HB) רק עם נעלי הרמת משקולות...
לא חושב שהבנתי את המשפט האחרון

• פותח/ת השרשור
שיבשתי את מה שרציתי לרשום (רואה סדרה בזמן שהגבתי 😃 )

תיקון .

אתה יכול לעשות פוול סקוואט במצב של עמידה צרה רק עם נעלי הרמת משקולות
זה לא מה שעשיתי?

😃 אני חושב שעברית קשה שפה..
(אולי, ואני באמת מנחש פה, קוקו מתכוון להגיד שהוא מעריך את העובדה שזה מה שאתה עושה. אולי)

אחלה סקוואט.

• פותח/ת השרשור
(אולי, ואני באמת מנחש פה, קוקו מתכוון להגיד שהוא מעריך את העובדה שזה מה שאתה עושה. אולי)

אחלה סקוואט.
חח אולי 😃
תודה

אחלה סקוואט.

חח אולי 😃
תודה

נכון מאוד חחחחחחח
הערתי גם שעל מנת לעשות בקוואט כמוך בעמידה צרה חייבים נעלי הרמת משקולות ...זאת הבנתי בכול אופן 😃

• פותח/ת השרשור
נכון מאוד חחחחחחח
הערתי גם שעל מנת לעשות בקוואט כמוך בעמידה צרה חייבים נעלי הרמת משקולות ...זאת הבנתי בכול אופן 😃
אני מוכן לחזור על אותו סקווט באותה עמידה צרה עם נעליים רגילות (קצת פחות משקל כמובן)

אני מוכן לחזור על אותו סקווט באותה עמידה צרה עם נעליים רגילות (קצת פחות משקל כמובן)

אם אתה מסוגל אז בכללללל שאפו X 2 ...... אני תמיד הבנתי שלעמידה צרה ודיפ סקוואט מומלץ או חובה אפילו נעלי ליפטרים (שמח שטעיתי)

• פותח/ת השרשור
אם אתה מסוגל אז בכללללל שאפו X 2 ...... אני תמיד הבנתי שלעמידה צרה ודיפ סקוואט מומלץ או חובה אפילו נעלי ליפטרים (שמח שטעיתי)
זה יותר ידידותי למנח זקוף של הגב, זה נכון אבל זה לא חובה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית