עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תודה יש פה כל כך הרבה רעיונות
ואני מעדיף שלא משמיןמשנה לך אם משמין או לא ? אתה יכול גלידה, אתה יכול אוריאו, את יכול פיצות וכו'
יותר אורז, יותר תפו"א, יותר לחמניות ודומיהם
את זה הבנתיהעמסה נקייה תהיה מפסטות אורז פתיתים לחם פחמימות בלי שומן בקיצור
כמובן שעד ששוברים את החיטוב חייב להכניס משהו טעים אז תזרום על איזה גלידה או מה שאתה אוהב עדיף כמה שפחות שומן אז תשתדל להמנע מאיזה לאפה שווארמה או איזה המבורגר מטורף אבל אם ממש בא לך זה לא יהרוס יותר מדי
אני הייתי הולך על איזור ה3000 למרות שאישית בחיים לא עמדתי בזה חח כמעט תמיד התפרעתיאת זה הבנתי
כמה קלוריות אני אמור להכניס אבל
נשמע מלא קלוריות..אני הייתי הולך על איזור ה3000 למרות שאישית בחיים לא עמדתי בזה חח כמעט תמיד התפרעתי
למה נכנסתי למה??? 😣😣😣😣
יש שם כל כך הרבה רעיונות שנהייתי רעבלמה נכנסתי למה??? 😣😣😣😣
כנל. אני בחיטוב בעבודה. (יש לי אורז, חזה עוף וירקות :/ )יש שם כל כך הרבה רעיונות שנהייתי רעב
גם להגיע לנטרלי זה בסדרנשמע מלא קלוריות..
חשבתי רק להגיע לנטרלי
סבבה תודה אני חם על פיצה כבר איזה חודש:food-and-drink005-88:גם להגיע לנטרלי זה בסדר
לייל מקדונלד בud2 אומר להגיע ל800 גרם פחמימה מינימום שאם תחשב נטו פחמימה זה 3200 קלוריות
אני מאמין שבחיטוב רגיל סטנדרטי העמסה צריכה להיות בפלוס של 500-1000 זה לא יעכב אותך זה יעשה לך רק טוב להמשך במיוחד שאתה עושה אחת לשבועיים
חחחחח בתאבון אחי תהנה ממנהסבבה תודה אני חם על פיצה כבר איזה חודש:food-and-drink005-88: