הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ LH + FSH + הסבר על המזרק "עט" הזה

ניר המחדיר

משתמש פעיל
313
31
נק' מוניטין:
86
313
31
לפי מה שאני יודע יש צורך להזריק פרגניל מכיוון שיש הפסקה של LH שעלול לגרום לפגיעה באשכים בגלל הפסקת יצורים בגלל שלא יהיה משוב שלילי של הטסט' וGnRH, רמת הטסט' תמיד תיהיה גבוה לכן המוח לא יפריש GnRH ולכן לא יופרשו ההורמונים FSH וLH לכן מזריקים פרגניל

אבל מה עם ההורמון FSH? אם יש הפסקת של הפרשת הGnRH מהמוח, זה אומר שיש הפסקה של הפרשת הLH + FSH, אנחנו מזריקים LH בגלל זה שיגרה את האשכים לייצר טסט' אבל מה עם הFSH שגורם לייצור של תאי זרע?

דבר שני
ראיתי קצת על העט אינסולין
5192008101932AM@solo.jpg

הוא נראה מאוד נוח, יש אפשרות להזריק פרגניל באמצעות העט הזה? אני יודע שאפשר להזריק פיורגון עם עט כזה

לפי מה שאני יודע יש צורך להזריק פרגניל מכיוון שיש הפסקה של LH שעלול לגרום לפגיעה באשכים בגלל הפסקת יצורים בגלל שלא יהיה משוב שלילי של הטסט' וGnRH, רמת הטסט' תמיד תיהיה גבוה לכן המוח לא יפריש GnRH ולכן לא יופרשו ההורמונים FSH וLH לכן מזריקים פרגניל

אבל מה עם ההורמון FSH? אם יש הפסקת של הפרשת הGnRH מהמוח, זה אומר שיש הפסקה של הפרשת הLH + FSH, אנחנו מזריקים LH בגלל זה שיגרה את האשכים לייצר טסט' אבל מה עם הFSH שגורם לייצור של תאי זרע?

דבר שני
ראיתי קצת על העט אינסולין
5192008101932AM@solo.jpg

הוא נראה מאוד נוח, יש אפשרות להזריק פרגניל באמצעות העט הזה? אני יודע שאפשר להזריק פיורגון עם עט כזה
הזרקת הפרגניל מחזירה לאשכים פעילות ומונעת אטרופיה. מניעת אטרופיה תסייע בתום הסייקל בחזרה לייצור זרע תקין. מעבר לכך, על-אף שריכוז הזרע נפגע במהלך הסייקל, המורפולוגיה ויכולת התנועה שלו לא ייפגעו.
אגב, צפיפות הזרע תיפגע גם בשימוש ב-hcg ללא טסט וכמובן רמות ה-fsh.
בכדי להחזיר רמות fsh תוך שימוש ב-hcg ניתן לעשות שימוש ב-hmg (human menopausal gonadotropin) שמינונו יתואם עם מינון ה-hcg (לדוגמא עבור 5000iu/e3d של hcg ייעשה שימוש ב-75iu/ed של hmg על מנת להחזיר רמות fsh תקינות וצפיפות זרע).

• פותח/ת השרשור
הזרקת הפרגניל מחזירה לאשכים פעילות ומונעת אטרופיה. מניעת אטרופיה תסייע בתום הסייקל בחזרה לייצור זרע תקין. מעבר לכך, על-אף שריכוז הזרע נפגע במהלך הסייקל, המורפולוגיה ויכולת התנועה שלו לא ייפגעו.
אגב, צפיפות הזרע תיפגע גם בשימוש ב-hcg ללא טסט וכמובן רמות ה-fsh.
בכדי להחזיר רמות fsh תוך שימוש ב-hcg ניתן לעשות שימוש ב-hmg (human menopausal gonadotropin) שמינונו יתואם עם מינון ה-hcg (לדוגמא עבור 5000iu/e3d של hcg ייעשה שימוש ב-75iu/ed של hmg על מנת להחזיר רמות fsh תקינות וצפיפות זרע).

לאחר הPCT רמת הFSH והזרע חוזרים להיות תקין?
הכלומיד יפתור את העניין? שכביול אפשר להגיע למצב של עקרות במהלך סייקל ארוך לדוגמה (20 שבועות, שאין הפרשה של FSH בכלל)

ומה בנוגע לעט שהצגתי, הוא נראה לי מאוד נוח ומאוד יעיל

לאחר הPCT רמת הFSH והזרע חוזרים להיות תקין?
הכלומיד יפתור את העניין? שכביול אפשר להגיע למצב של עקרות במהלך סייקל ארוך לדוגמה (20 שבועות, שאין הפרשה של FSH בכלל)

ומה בנוגע לעט שהצגתי, הוא נראה לי מאוד נוח ומאוד יעיל
הכלומיד מסייע בדרכו להפרשת גונדוטרופינים.
בהחלט ניתן להגיע לרמת FSH נמוכה מאוד בסייקל ארוך מאוד, תוך שימוש ב-HCG במהלכו. זה עדיין לא מחייב עקרות, אך כשצפיפות הזרע קטנה, כך גם ההסתברות להיריון.
אני מכיר עט של OVIDREL שזה rHCG. כעיקרון אין בעיה להזריק HCG ב-SubQ, אפילו עדיף.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית