ייעוץ איך להתקדם בבנצ על מאזן ניטראלי -שלילי

m0stMuscular

משתמש קבוע
1,425
188
נק' מוניטין:
231
1,425
188
המטרה נטו כוח , למישהו יש תכנית טובה שאוכל להתקדם בה במשקלים במאזן ניטראלי-שלילי ? הבנצ בעיקר תקוע הדדליפט והסקוואט עוד חצי קלאצ מתקדמים אני עושה משהו דומה ל SS

תודה.

ד"א : אין לי חשק לאכול בגלל זה הבקשה אל תשאלו למה פשוט אין לי אפשרות לאכול יותר מידי
שוקל 80 על 1.75

המטרה נטו כוח , למישהו יש תכנית טובה שאוכל להתקדם בה במשקלים במאזן ניטראלי-שלילי ? הבנצ בעיקר תקוע הדדליפט והסקוואט עוד חצי קלאצ מתקדמים אני עושה משהו דומה ל SS

תודה.

ד"א : אין לי חשק לאכול בגלל זה הבקשה אל תשאלו למה פשוט אין לי אפשרות לאכול יותר מידי
שוקל 80 על 1.75
אלא אם אתה מתאמן מאוד מתחיל, לא תצליח להתקדם. לפחות לא לאורך זמן. בגירעון קלורי ההתאוששות נפגעת, אין בניית שריר ודווקא לבנץ' זה קריטי.

• פותח/ת השרשור
אלא אם אתה מתאמן מאוד מתחיל, לא תצליח להתקדם. לפחות לא לאורך זמן. בגירעון קלורי ההתאוששות נפגעת, אין בניית שריר ודווקא לבנץ' זה קריטי.
אבל אני שוקל 80 על 14 אחוז שומן ככה ולוחץ כולה 80 לחמש ביום טוב
אם תראה אותי אתה תחשוב שאני לוחץ יותר :/

אבל אני שוקל 80 על 14 אחוז שומן ככה ולוחץ כולה 80 לחמש ביום טוב
אם תראה אותי אתה תחשוב שאני לוחץ יותר :/
אני לא יודע למה אתה מתכוון ב"אדם הנראה כאילו הוא לוחץ יותר". בדרך כלל, חלק עליון מאסיבי מביא ללחיצה חזקה (פרונט מאסיבי וידיים גדולות). לכן בודיבילדרים (גם בביצה המקומית) מתהדרים לרוב בבנץ' חזק.
העובדה היא שקשה להתקדם בבנץ' ללא מיקוד ואימון מתאים והתאוששות ואת אלה קשה לעשות בגירעון או אפילו בניטראלי.

נערך לאחרונה:

תודה.

שוקל 80 על 1.75

איך אפשר לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה?

בקיצור, כפי ש- @Tom ציין, במאזן שלילי אין בניית שריר, כך שההתקדמות וההתחזקות לא יכולים לקרות.

• פותח/ת השרשור
איך אפשר לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה?

בקיצור, כפי ש- @Tom ציין, במאזן שלילי אין בניית שריר, כך שההתקדמות וההתחזקות לא יכולים לקרות.
יש הרבה אנשים עם הרבה פחות מסת שריר ממני שלוחצים משקלים יפים איך תסביר את זה ?

יש הרבה אנשים עם הרבה פחות מסת שריר ממני שלוחצים משקלים יפים איך תסביר את זה ?
כי אין קשר בין מסת שריר של אדם x והמשקל שהוא דוחק לבין מסת השריר של אדם y והמשקל שהוא דוחק.

• פותח/ת השרשור
כי אין קשר בין מסת שריר של אדם x והמשקל שהוא דוחק לבין מסת השריר של אדם y והמשקל שהוא דוחק.
אבל בהנחה ובן אדם מתאמן שנתיים ולא עושה בהם בנצ פרס , צובר הרבה מאסת שריר , ניגש לעשות בנצ לראשונה בחייו - הוא לא ירים הרבה וגם אימון שאחרי זה הוא לא ירים הרבה , אתה רוצה להגיד לי שאותו אדם יצטרך לצבור עוד מסת שריר על מנת לחזק את הבנצ ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית