הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ שימוש בויני+קלן

• פותח/ת השרשור jjj
  • פורסם בתאריך

jjj

משתמש מתחיל
5
0
נק' מוניטין:
0
5
0
עד כה לא נטלתי שום כדורים, החלטתי לנסות את הקלן לירידה במשקל.
שוקל 112ק"ג 190 ס"מ
קיבלתי המלצה מכמה חברה שמתאמנים איתי לקחת קלן+וינסטרול.
מכל מה שקראתי על ויני נשמע קצת מפחיד בחלק מהמקומות רשום שזה פוגע בכל הנושא הגברי ובחלק מהמאמרים לא היה רשום על זה כלום.
תכל'ס לאלה שעשו את השילוב הזה היו תופעות לוואי כל שהם
תודה מישהו?

שורה תחתונה לא עושים ויני בלי חומר בסיס(טסט).. יש חומרים אחרים שעדיפים לעשות בלי טסט אבל גם זה לא מומלץ

לפי איך שניסחת את ההודעה אין לך טיפת ידע בנושא, שחרר את כל עניין הכדורים או חומרים למיניהם וסדר לעצמך תפריט טוב עם אירובי ואימונים

• פותח/ת השרשור
צודק אין לי מושג, בגלל זה אני פה כדי לקבל חוות דעת מאנשים שכן יש להם ניסיון

צודק אין לי מושג, בגלל זה אני פה כדי לקבל חוות דעת מאנשים שכן יש להם ניסיון
ישנה סקירה מלאה של ווינסטרול בנעוצים.
ווינסטרול אינו "שורף שומן" והחסרונות והסיכונים לשימוש בוויני למטרה זו עולים בהרבה על היתרונות.
ההמלצה הטובה ביותר היא לחשב את הגירעון הקלורי הרצוי ולבחור באופן המתאים ביותר תפריט התואם את אותו הגירעון. במקביל, יש להוסיף אימונים אירוביים ואנאירוביים באופן כזה שתוכל להתמיד בהם לאורך זמן.
על "שורפי השומן" רצוי להסתכל כעל בונוס שיאיץ את התהליך שתואר בפיסקה הקודמת לאחר שכבר ברור שמבוצע כהלכה.
סטרואידים רצוי להשאיר מחוץ לתחום, הרווח טומן בחובו סיכונים רבים מדי.
קיימים כיום חומרים הרבה יותר סלקטיביים למטרת חיטוב כמו SARM's וכמובן hgh. אך שוב, אין שום טעם לחפש ישועה בחומרים טרם הסדרת התזונה והאימונים.

אוקי, ולגבי קלן האם מומלץ לקחת ביחד עם אימונים ודיאטה/תזונה נכונה?
אין תחליף לתזונה נכונה.
העניין המהותי ביותר הוא התאמה של תזונה בגירעון קלורי מתאים. ברגע שתיבחר אופן תזונה שתואם את מטרתך ואפילו תבחן ותיווכח שאתה עומד בו בהצלחה, ניתן להכניס קלן פנימה.
בשום אופן אל תיתלה בקלן שיעשה את העבודה. ללא תזונה מסודרת ומותאמת זה פשוט לא יקרה.

• פותח/ת השרשור
כרגע אני אוכל 4 עד 5 ארוחות ביום ללא בצקים או "ארוחות מותרות" ככה הורדתי כ15 קג ב4 חודשים+ אימונים כמובן, כרגע אני על 112ק"ג ולא מצליח להוריד מתחת.
האם זה הזמן להכניס קלן? אם כן אז מה אתה אומר על balkan 40 mg ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית