הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בדיקות דם בסייקל

• פותח/ת השרשור SPF
  • פורסם בתאריך

SPF

משתמש כבוד
4,145
744
נק' מוניטין:
6,120
4,145
744
הי,

אני חוזר ואומר להרבה שפונים אליי וחשבתי שאולי כדאי לכתוב את זה גם פה לאור מקרה אחרון שנתקלתי (אחד מיני רבים) ואולי אפילו חלק יסכימו להיחשף ולספר על בעיות שנגרמו להם עקב סייקלים.

א. אני אשמח אם מישהו מכם יסכים לשתף לגבי חוויות לא טובות מבחינה בריאותית שנגרמו לו עקב סייקלים (השבתות ארוכות, אישפוזים, כל דבר..)
המטרה היא לא כמובן לרדות באף אחד או לצחוק אלא לנסות גם לראות וגם להראות שלא מדובר במשחקים.

ב. פנה אליי בחור לאחרונה שהסכים שאכתוב את זה כאן (ואף, אפרסם את בדיקות הדם שלו - אך זה יותר מאוחר), אך מבקש שלא להחשף.
מדובר בבחור שרץ כשנה על סייקלים כאשר בכל פעם החליף חומרים ולא טרח לבצע שום בדיקות דם, עד שבאופן אקראי יום אחד חש מעט בצריבה במתן שתן וחשב שייתכן ומדובר כמובן בדלקת בדרכי השתן.

הבחור פנה לרופאת המשפחה וזו חשדה בכך גם ולכן הפנתה אותו לתת שתן לתרבית + בדיקות דם כלליות. לציין שלא היה לו חום ומלבד מעט צריבה בשתן הרגיש מעולה.

הבחור ביצע בדיקת שתן כאשר בסטיק הכל נראה תקין (לפני תרבית עושים גם סטיק כללי שמדגים אם יש חלבון, או WBC בשתן) והשתן עצמו נשלח למעבדה יחד עם בדיקות הדם לביצוע תרבית.

יום למחרת הוא מקבל טלפון מהרופאה שמבקשת שיגיע למרפאה, היא מבשרת לו שתרבית השתן נקיה אמנם ואין לו דלקת אך לפי התוצאות מדובר באי ספיקת כליות. בנוסף רמת כולסטרול הHDL (הטוב) נמוכה מאוד (20+/-) כאשר המינימום הוא 40 לגברים, לעומת רמות הLDL (הרע) גבוהה מאוד (180+/-) - ההפרש ביניהם חשוב מהערכים הטוטאליים.

הבחור מקבל מהרופאה המשך בדיקות לבירור הסיבה לערכים הגבוהים של קריאטנין (1.5) וכרגע הוא בהמשך טיפול אצל נפרולוג (רופא כליות).
התקשר אליי מודאג רצח, כמובן שניסיתי להרגיע אותו עד כמה שניתן, קשה לדעת האם מדובר בהרס של הנפרונים, אך ניתן להסיק שערכי הLDL הגבוהים שכנראה רצים באבי העורקים ומגיעים בסופו של דבר לסינון כלייתי הסבו נזק מסויים, ייתכן זמני, ייתכן קבוע, קשה לדעת ללא בירור.

חברים, שורה תחתונה -

א. דאגו לבצע בדיקות דם גם באמצע סייקלים ארוכים ! לא קרה כלום.
ב. לא לטמון את הראש בחול, רוב המחלות לא מעלות תסמינים עד שיש בעיה רצינית.
ג. קחו הפסקה מסייקלים .
ד. הקפידו על התזונה שבעתיים בסייקלים.

אי אפשר להגיד את זה שוב, חוסר אחריות יגרור תוצאות כאלו, זה לא משחק ולמינונים יש משמעות.

הרבה אנשים אוכלים כמויות אדירות של חלבון כל השנה על בסיס קבוע 3.5-4 גרם חלבון מלא לכל קילו משקל גוף שזה דיי הרבה.
ולא מקפידים לשתות מספיק מיים 3 ליטר זה לא מספיק. אני שותה -8 בשקט.
מסכים. שבוע שעבר ביקרתי אצל הנפרולוג. הוא מפציר בי מביקור לביקור לא לעבור 1.5 גרם חלבון לקילו משקל גוף. אני כל פעם אומר לו שיש מחקרים שעד 4 גרם לקילו משקל גוף בלה בלה בלה... קריאטינין בשנים אחרונות נע בין 1.2-1.4. הוא אומר שעד 1.2 אפשר "להתעלם" וליחס למסת שריר גבוהה. 1.4 לדבריו מרמז באופן די ברור על כשל מסויים בתפקוד הכלייתי.
לגבי מיים, הוא מדבר על מינימום 4 ליטר. אני מקפיד לשתות יותר.

1200 טרן ? אולי השתמש בחומרים זבל אם מינון 50 % ... ותודה אביעד על הטיפים , נ.ב אביעד תוכל לרשום לנו תוספים טבעיים שתומכים בסייקלים כמו מורידי לחץ דם מנקי כבד וכו' וכו' כל מה שיכל להיות שימושי במהלך שימוש בחומרים למען הפחתת נזקים ..

אפרופו בדיקת דם ...
מישהו יודע מה המחירים של בדיקות דם פרטיות לא דרך הקופה?
ראיתי באינטרנט מרכזים כאלו , אין פירוט מחירים...
מישהו?
תודה

אביעד איך היית מכסה את עצמך במצב שאתה מריץ בדיקות גם בסייקל בגיל 21, ומתגלה כמובן טסט גבוה פי כמה מהנורמה, ולאחר כמה שנים אתה רוצה להצטרף לביטוח בריאות / סיעוד?

ברור הרי שחברות הביטוח יקשרו כל מצב בריאותי (ואולי גם ימצאו דרך לקשר תאונה) לרמה הגבוהה של הטסט.

1200 טרן ? אולי השתמש בחומרים זבל אם מינון 50 % ... ותודה אביעד על הטיפים , נ.ב אביעד תוכל לרשום לנו תוספים טבעיים שתומכים בסייקלים כמו מורידי לחץ דם מנקי כבד וכו' וכו' כל מה שיכל להיות שימושי במהלך שימוש בחומרים למען הפחתת נזקים ..

@Alex0001 @LiorKim @Tom @
@Aviad Barak

אני מניח שאתה מתייחס אלי ..... אז ככה מי שמכיר אותי ויש פה כאלה שמכירים יודעים שאני לא מקשקש פה.... המינונים הם הבסט של בסט.
בנוסף אני על 1250 טסט אנטט רפואי + 500 פרופ....

הטרן שאני משתמש.... למרות שאמרתי שלא אעשה פה פרסומות :
KING PHARMA
OPIOX PHARMA

אשמח לדעת אם יש פה מישהו מהחבר'ה שיכול להעיד על מינונים נמוכים בחברות שציינתי, או לצורך העניין חצי מילה רעה.

* עכשיו, לצורך העניין, שוב אני לא בא להתרברב במינונים ולהראות כמה אני גבר גבר. אני הגעתי למינונים בהדרגה, זה סייקל שלישי שלי תוך כדי ניסוי וטעיהבמינונים עד שהתחלתי לראות ולהרגיש שאני אכן בסייקל....

גם לגבי הטרן.... התחלתי שבועיים עם 600 מ''ג .... ראיתי שהכל סביל ובגבולות הטעם הטוב.... והעלתי.
אני עדיין לא בטוח שאני במינון האופטימלי.... שבוע הבא אעלה (חודש אחרון לסייקל) עוד 200 מ''ג ל1400 מ''ג.

@Aviad Barak

אני מניח שאתה מתייחס אלי ..... אז ככה מי שמכיר אותי ויש פה כאלה שמכירים יודעים שאני לא מקשקש פה.... המינונים הם הבסט של בסט.

KING PHARMA
OPIOX PHARMA

אשמח לדעת אם יש פה מישהו מהחבר'ה שיכול להעיד על מינונים נמוכים בחברות שציינתי, או לצורך העניין חצי מילה רעה.

* עכשיו, לצורך העניין, שוב אני לא בא להתרברב במינונים ולהראות כמה אני גבר גבר. אני הגעתי למינונים בהדרגה, זה סייקל שלישי שלי תוך כדי ניסוי וטעיהבמינונים עד שהתחלתי לראות ולהרגיש שאני אכן בסייקל....

גם לגבי הטרן.... התחלתי שבועיים עם 600 מ''ג .... ראיתי שהכל סביל ובגבולות הטעם הטוב.... והעלתי.
אני עדיין לא בטוח שאני במינון האופטימלי.... שבוע הבא אעלה (חודש אחרון לסייקל) עוד 200 מ''ג ל1400 מ''ג.

אני חושב על זה - כמה שעות לוקח לך ללחוץ על המזרק עד שכל החומר נכנס ?
1200 מ״ג זה מטורף ! 😱

אני חושב על זה - כמה שעות לוקח לך ללחוץ על המזרק עד שכל החומר נכנס ?
1200 מ״ג זה מטורף ! 😱
תלוי באיזור ההזרקה , סוג המחט , ונפח המזרק.
כמויות גדולות בדרך כלל נותן לישבן. מזרק 6 סיסי מחט ירוקה. לוקח כמה דקות עד שעובר. והאמת לוחץ די חזק. בדרך כלל זה טרן אנטט עם טסט רפואי וזה די סמיך. הקצרים זורמים יותר טוב. כשאני נותן לכתף זה בדרך כלל מזרק 3 סיסי ומחט כחולה. זה עדיין רץ יותר מהר בגלל המזרק - מייצר יותר כוח לחיצה. אבל כשאני מכניס מינון גבוהה יותר לכתף ומשתמש במזרק 6 סיסי ומחט כחולה - סיוט.... !

קבצים מצורפים

• 20140803_085602.jpg
    20140803_085602.jpg
    KB 30 · צפיות: 166
@Aviad Barak

KING PHARMA
OPIOX PHARMA

החומר שהרצת הוא בדוס. אני מעיד וזה מספיק.

תלוי באיזור ההזרקה , סוג המחט , ונפח המזרק.
כמויות גדולות בדרך כלל נותן לישבן. מזרק 6 סיסי מחט ירוקה. לוקח כמה דקות עד שעובר. והאמת לוחץ די חזק. בדרך כלל זה טרן אנטט עם טסט רפואי וזה די סמיך. הקצרים זורמים יותר טוב. כשאני נותן לכתף זה בדרך כלל מזרק 3 סיסי ומחט כחולה. זה עדיין רץ יותר מהר בגלל המזרק - מייצר יותר כוח לחיצה. אבל כשאני מכניס מינון גבוהה יותר לכתף ומשתמש במזרק 6 סיסי ומחט כחולה - סיוט.... !
וואוו וואוו מטורף!
שיהיה בהצלחה 😃
החומר שהרצת הוא בדוס. אני מעיד וזה מספיק.
בדוס = בדוק ?

החומרים זבל?... יש בסיס למה שאתה רושם?...

להלן מידע מהנעוצים בנוגע לשמירה על הכבד במהלך סייקל 17aa:
https://www.lbs.co.il/threads/55546/#post-703508

מפחיד כל האשכול הזה למען האמת.
ואני עוד חשבתי על סייקל פשוט מתישהו.
אנתת.hcgוpct רגיל
עכשיו כבר חושש אולי זה אני החסר מזל שזה יפגע בו ממש והכל בשביל גוף יפה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית