הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אימון סופרסטים לגב

• פותח/ת השרשור berdan
  • פורסם בתאריך

berdan

משתמש פעיל
698
891
נק' מוניטין:
2,948
698
891
אהלן,שאלה כזאת : אני מתאמן כרגע בסביבות 4\5 פעמים בשבוע אימוני כוח.משתדל לשמור על כל אימון כוח בסביבות השעה .עכשיו,אני משתדל לתת לכל קבוצת שרירים יום משלה ,חוץ מכתפיים שאני דוחס את זה ביום של החזה.עכשיו,כשכל זה מאחורינו 😃,השאלה היא :

עד עכשיו ניסיתי כל מיני שיטות שונות ומשונות חוץ מסופרסטים ביום של הגב ,ואני לא הכי מרוצה מהתקדמות .אני רוצה להעניש את הגב שלי יותר ממה שהרגתי אותו עכשיו ,אבל לא הצלחתי למצוא תוכנית סופרסטים רק לשרירי הגב -סופרסטים אגוניסטיים (כל הסופרסטים שמצאתי בתוכניות באינטרנט זה רק סופרסטים לגב ביחד עם החזה).

מישהו יכול להמליץ על תוכנית כזאת ? כמה שיותר סדיסטי, מתאים לי 😃
ותודה מראש .

• פותח/ת השרשור
אהמ,יש לי ניסיון כלשהו ואיתו הבנתי שלהגיד הכי קשים, שזה דרך אגב אמרה לוגית חסרה כי לא נתת בייסליין להשוואה,זה לא הכי נכון.יותר נכון להבין שגוף של כל אחד מגיב בצורה שונה לסטימולציה שונה.עשיתי עד עכשיו דרופ סטים לגב כמעט בכל אימון,ויחסית לשאר הגוף אני לא מרוצה מהתוצאה,לכן אני מעוניין לבדוק סטימולציה שונה והיא סופרסטים.אז השאלה נשארת,איזה תרגילים אפשר,לעשות ברצף לגב?

מה הרעיון לשים חזה עם כתפיים באותו יום ? שריר גדול ושריר בינוני בפיצול של 5 ימים? שים אותו עם טרייספס אם כבר. ואני ממש לא מבין למה אתה עושנ abcde

שלושה אנשים הגיבו ואף אחד לא המליץ לעזוב את מה שאתה עושה ולעשות ss, לא תקין... אני גם הייתי ממליץ על ss ;))) אבל נראה לי לא בעיה למצוא תרגילים לסופרסטים. למשל סופרסט של מתח וחתירה עם מוט, פולי עליון וחתירה עם דאמבל, פולי תחתון וצ'ין אפס... (זה לא דברים שניסיתי או יכול להמליץ פשוט סופרסטים שעלו לי לראש)

תגיד כמה אתה שוקל על איזה גובה ומה המשקלי עבודה שלך במורכבים? ככה אולי נדע אם להתייחס לשאלת הסופר סטים ברצינות או להציע לך דברים יותר טובים ומועילים במקום.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית