הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

BLOOD PAIN GLORY

• פותח/ת השרשור ka4uk
  • פורסם בתאריך
  • פותח/ת השרשור
29/9 ב')
30 דקות אופניים בקצב בינוני.
מתח - 19 X1
מקבילים - 17 X1
כלה שאר עשתי בסופר סט 10X8
בטן 50 X4
משקל גוף 85. 30/9 ג')
5000 - 25:55 ינסה לרדת מתחת ל21 דקות.
12 ספרינטים בשיפוע - כל שבוע מעלה ב2.
300 -
X1 - 1:05.
X2 - 0:59.
X3 - 1:02.

• פותח/ת השרשור
1/10 ד')
מתח - 10X8
מקבילים 10X8
ינסה להשלים ל10X10

2/10 ה')
Screenshot.png

• פותח/ת השרשור
5/10 שבוע ב' יום א')
2000 - 9:08 תוצאה חרא
אינטרוול 30 דקות, אין הרבה מה להוסיף.
3 ק' שחרור.
משקל גוף 83

• פותח/ת השרשור
6/10 ב' שבוע 2
אופניים - 10 דקות קל,10 דקות בינוני,10 דקות קשה.
מתח מקבילים - סופר סט 10 חזרות כל תרגיל, 5 סטים.
בטן 50X4 7/9 ג') שבוע 2
5000 - 28:18
14 ספרינטים בשיפוע
300 -
X1 - 1:01
X2 - 1:02
X3 - 1:07

• פותח/ת השרשור
8/10 ד' שבוע 2
אופניים - 2 דקות קל ,1 דקה אחת קשה. 30 דקות סה''כ.
מתח - 10X10
מקבילים - 10X10

אחי בתור אחד שהיה ביום סיירות 2011...
אני יכול הלגיד לך שאת היום סיירות יחסית אפשר לעבור בלי כושר...
תתרגל לחולות ים, תוצאה של שעה ל10 קילומטר היא תוצאה ממוצעת לחלוטין... אך תספיק בהחלט ליום סיירות.
מאוד חשוב להיות חזק בראש ביום סיירות, כי הספרינטים הראשונים פשוט גורמים למלא לפרוש...

אם תצליח לעבור את היום סיירות ותגיע לגיבוש... שם ראש חזק כבר לא מספיק... ותצטרך כושר הרבה מעל הממוצע.
בכל אופן לאן אתה מכוון ?

• פותח/ת השרשור
אחי בתור אחד שהיה ביום סיירות 2011...
אני יכול הלגיד לך שאת היום סיירות יחסית אפשר לעבור בלי כושר...
תתרגל לחולות ים, תוצאה של שעה ל10 קילומטר היא תוצאה ממוצעת לחלוטין... אך תספיק בהחלט ליום סיירות.
מאוד חשוב להיות חזק בראש ביום סיירות, כי הספרינטים הראשונים פשוט גורמים למלא לפרוש...

אם תצליח לעבור את היום סיירות ותגיע לגיבוש... שם ראש חזק כבר לא מספיק... ותצטרך כושר הרבה מעל הממוצע.
בכל אופן לאן אתה מכוון ?
תודה אחי, תמיד יש מקום לשיפור. אני מכין את עצמי לשירות באופן כללי, כרגע אני לא יודע יודע אם בכלל אקבל בכלל את היומ''ס, וגם אם אקבל לא כל האפשריות פתוחות בפניי בגלל שאני בן יחיד. מה שכן אפשרי בשבילי זה שייטת 13,צוללות,חובלים,669. במידה והעבור בהצלחה את היומ''ס הבקש גיבוש שייטת 13. כל השאר חותם ויתור או לא ניגש להמשך גיבוש.

תודה אחי, תמיד יש מקום לשיפור. אני מכין את עצמי לשירות באופן כללי, כרגע אני לא יודע יודע אם בכלל אקבל בכלל את היומ''ס, וגם אם אקבל לא כל האפשריות פתוחות בפניי בגלל שאני בן יחיד. מה שכן אפשרי בשבילי זה שייטת 13,צוללות,חובלים,669. במידה והעבור בהצלחה את היומ''ס הבקש גיבוש שייטת 13. כל השאר חותם ויתור או לא ניגש להמשך גיבוש.

אם דברים לא השתנו אז 669 זה אומר שתצטרך לקבל גיבוש מטכל, ששם יהיה לך אפשרות גם למטכל/שלדג/669 , לא כולל ראיונות אם תסיים את הגיבוש ולא תקבל כלום.

תבדוק מעכשיו אם אתה מתאים ליום סיירות, ותייהיה עם אצבע על הדופק כי הצבא תמיד יכול לפספס.

• פותח/ת השרשור
יפה יש שיפור... תזהר להיפצע ותנסה לרוץ בתדירות גבוהה...
תעשה מתיחות בסוף הריצה... ותנסה לישון טוב בלילה.
תודה גבר. אגב..איך עבר היום סיירות שלך? קיבלת את הגיבוש שרצית? אם הייתה ביומ''ס ב2011 זה אומר שאתה כבר אחרי שירות?

תודה גבר. אגב..איך עבר היום סיירות שלך? קיבלת את הגיבוש שרצית? אם הייתה ביומ''ס ב2011 זה אומר שאתה כבר אחרי שירות?

בעיקרון, היום סיירות שלי היה בתחילת ינואר אם אני לא טועה ב4... ופשוט לא הלכתי... נתפסה לי הברך ולא הייתי בכושר, לא כזה חשבתי על סיירת.
בסוף אמרתי טוב אין מה להפסיד הגשתי להם בקשה והם נתנו לי זימון ליום סיירות של ה19 לחודש(היום סיירות האחרון)
רשמתי גיבוש מטכל, וכן קיבלתי גיבוש מטכל(באמת רגע של אושר שקוראים במספר שלך)
בעיקרון בגיבוש מטכל לא הייתי טוב בכלל במילים המעטות... אבל הייתה חוויה לא נורמלית.
לא אחרי שירות, יש לי עוד חצי שנה 😃

• פותח/ת השרשור
בעיקרון, היום סיירות שלי היה בתחילת ינואר אם אני לא טועה ב4... ופשוט לא הלכתי... נתפסה לי הברך ולא הייתי בכושר, לא כזה חשבתי על סיירת.
בסוף אמרתי טוב אין מה להפסיד הגשתי להם בקשה והם נתנו לי זימון ליום סיירות של ה19 לחודש(היום סיירות האחרון)
רשמתי גיבוש מטכל, וכן קיבלתי גיבוש מטכל(באמת רגע של אושר שקוראים במספר שלך)
בעיקרון בגיבוש מטכל לא הייתי טוב בכלל במילים המעטות... אבל הייתה חוויה לא נורמלית.
לא אחרי שירות, יש לי עוד חצי שנה 😃
אפשר לשאול איפה אתה משרת?

• פותח/ת השרשור
12/10 א') שבוע 3.

2000 - 8:59
אינטרוול - 30 דקות. בדקה 15 בערך נתפסה לי המפשעה. כאב מאוד אבל סיימתי הכל.
שחרור 3 ק'
משקל גוף 83

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית