עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תודה רבה !! 28/9 א')בהצלחה אנטון.
תודה על העזרה ברביעי.
שחכת זחילה אחורית בעליות 10000.תודה רבה !! 28/9 א')
2000 - 9:10 (לא ציפיתי משהו יותר טוב מזה אחרי חודשיים של הפסקה)
אינטרוולים - 30 דקות היה בסדר.
3ק - קל שחרור.
כן אחרי סיבוב בגיביםרצת למצפור ?
תודה אחי, תמיד יש מקום לשיפור. אני מכין את עצמי לשירות באופן כללי, כרגע אני לא יודע יודע אם בכלל אקבל בכלל את היומ''ס, וגם אם אקבל לא כל האפשריות פתוחות בפניי בגלל שאני בן יחיד. מה שכן אפשרי בשבילי זה שייטת 13,צוללות,חובלים,669. במידה והעבור בהצלחה את היומ''ס הבקש גיבוש שייטת 13. כל השאר חותם ויתור או לא ניגש להמשך גיבוש.אחי בתור אחד שהיה ביום סיירות 2011...
אני יכול הלגיד לך שאת היום סיירות יחסית אפשר לעבור בלי כושר...
תתרגל לחולות ים, תוצאה של שעה ל10 קילומטר היא תוצאה ממוצעת לחלוטין... אך תספיק בהחלט ליום סיירות.
מאוד חשוב להיות חזק בראש ביום סיירות, כי הספרינטים הראשונים פשוט גורמים למלא לפרוש...
אם תצליח לעבור את היום סיירות ותגיע לגיבוש... שם ראש חזק כבר לא מספיק... ותצטרך כושר הרבה מעל הממוצע.
בכל אופן לאן אתה מכוון ?
תודה אחי, תמיד יש מקום לשיפור. אני מכין את עצמי לשירות באופן כללי, כרגע אני לא יודע יודע אם בכלל אקבל בכלל את היומ''ס, וגם אם אקבל לא כל האפשריות פתוחות בפניי בגלל שאני בן יחיד. מה שכן אפשרי בשבילי זה שייטת 13,צוללות,חובלים,669. במידה והעבור בהצלחה את היומ''ס הבקש גיבוש שייטת 13. כל השאר חותם ויתור או לא ניגש להמשך גיבוש.
9/10 יום ה' שבוע 2
צפה בקובץ המצורף 20507
תודה גבר. אגב..איך עבר היום סיירות שלך? קיבלת את הגיבוש שרצית? אם הייתה ביומ''ס ב2011 זה אומר שאתה כבר אחרי שירות?יפה יש שיפור... תזהר להיפצע ותנסה לרוץ בתדירות גבוהה...
תעשה מתיחות בסוף הריצה... ותנסה לישון טוב בלילה.
תודה גבר. אגב..איך עבר היום סיירות שלך? קיבלת את הגיבוש שרצית? אם הייתה ביומ''ס ב2011 זה אומר שאתה כבר אחרי שירות?
אפשר לשאול איפה אתה משרת?בעיקרון, היום סיירות שלי היה בתחילת ינואר אם אני לא טועה ב4... ופשוט לא הלכתי... נתפסה לי הברך ולא הייתי בכושר, לא כזה חשבתי על סיירת.
בסוף אמרתי טוב אין מה להפסיד הגשתי להם בקשה והם נתנו לי זימון ליום סיירות של ה19 לחודש(היום סיירות האחרון)
רשמתי גיבוש מטכל, וכן קיבלתי גיבוש מטכל(באמת רגע של אושר שקוראים במספר שלך)
בעיקרון בגיבוש מטכל לא הייתי טוב בכלל במילים המעטות... אבל הייתה חוויה לא נורמלית.
לא אחרי שירות, יש לי עוד חצי שנה 😃
אפשר לשאול איפה אתה משרת?