עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
שטויות, אני הייתי מזריק בארבע מקומות שונים ברוטציה, ומזריק מעט חומר מיל וחצי בהזרקה כולה. ועדיין כמעט בכל פעם זה היה קורה.מה זה תומרת זה קורה תמיד ? אתה מדבר כיאילו שזה תקין ? כן זה יכול לקרות וברגע שזה קורה זה אומר שהכתף מלאה ועדיף להזריק בשריר אחר. ויותר מאוכר לחזור לכתף.
*בכל מקרה אם אתה נשאר אם הכתפיים אז כן תעשה מה שהבחור המליץ לך.
אני מזריק מיל וחצי בערך פעם בשבוע לאותו מקום שהזרקתי קודם, איך זה יותר ממה שהשריר יכול לקחת?? זה המינימום של המינימום. ואני גם כן מחכה 20 שניות לפני הוצאה וגם בהזרקה מזריק לאט עם 2 שניות הפסקה כל כמה דדחיסותזה לא אמור לקרות.
אם זה קורה משמע אתה מזריק יותר חומר ממה שהשריר מסוגל לקבל.
בכל אופן, אחת השיטות היותר יעילות היא להמתין כעשר שניות לפי שמושכים את המחט החוצה זה נותן זמן לשמן להתרחק ממקום ההזרקה ולהספג בשריר
אני מזריק מיל וחצי בערך פעם בשבוע לאותו מקום שהזרקתי קודם, איך זה יותר ממה שהשריר יכול לקחת?? זה המינימום של המינימום. ואני גם כן מחכה 20 שניות לפני הוצאה וגם בהזרקה מזריק לאט עם 2 שניות הפסקה כל כמה דדחיסות
אני הזרקתי רק בארבע ראשי ובגלוטאוס, שני צדדים, ויש לי חתיכת גלוטאוס וארבע ראשי, וכמעט בכל פעם נזל לי.שריר הכתף לא אמור לספוג מעל למיל' במיוחד אם זה בסייקלים ראשונים זה גם מאוד תלוי במסה האישית שלך.
אם יש לך כתף מאוד מפותחת ניחא.
אני הזרקתי רק בארבע ראשי ובגלוטאוס, שני צדדים, ויש לי חתיכת גלוטאוס וארבע ראשי, ובכל פעם כמעט נזל לי.
על חומר, דם קורה לי גם שלא נוזל לפעמים.
זה לא תקין אבל זה קורה. בכמויות מאוד קטנות.שאני מזריק בכתף (עם 23g) לפעמים אחרי ההזרקה נוזל לי קצת חומר החוצה. זה תקין?
קרה לי. גם אני קישרתי את זה עם רוויה. כך או כך מדובר במעט מאוד חומר. ייתכן שזה קשור גם בקוטר המחט. 23G קוטר קטן יחסית, יתכן שמדובר בזרימה מאפקט קפילרי.אז לא יודע, מעודי לא יצא לי חומר ואני הזרקתי לא מעט בחיי וגם ללא מעט.