הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שחיה עם חדר כושר

• פותח/ת השרשור Prime
  • פורסם בתאריך

Prime

משתמש פעיל
471
130
נק' מוניטין:
291
471
130
אחרי תקופה של שנתיים רצופות באימונים, בהן התנסיתי בפווארליפטינג ובודי בילדינג, החלטתי ששתי הדרכים לא
אופטימליות בשבילי. המטרה שלי היא יותר שיפור של סיבולת לב ריאה, בריאות כללית ובעיקר אסתטיקה. חשבתי אולי
להתחיל לעשות משהו בסגנון הזה: 3 פעמים בשבוע FBW, אימון מהיר ואינטנסיבי שמבוסס על 4 התרגילים הבסיסיים עם קצת עזר
במשך נגיד גג 40 דקות, ומיד אחר כך אימון שחיה של 30 דקות (שאני אעשה לבד).
לדעתכם זה יכול לענות על המטרות שלי?
ויש לי איזה "פחד" משחייה כי שמעתי מכמה אנשים (שווה ערך ליוסי יד 50) שזה דופק את הכתפיים,
למרות זאת רציתי לשמוע מה אתם חושבים על זה.

תודה רבה מראש

אחרי תקופה של שנתיים רצופות באימונים, בהן התנסיתי בפווארליפטינג ובודי בילדינג, החלטתי ששתי הדרכים לא
אופטימליות בשבילי. המטרה שלי היא יותר שיפור של סיבולת לב ריאה, בריאות כללית ובעיקר אסתטיקה. חשבתי אולי
להתחיל לעשות משהו בסגנון הזה: 3 פעמים בשבוע FBW, אימון מהיר ואינטנסיבי שמבוסס על 4 התרגילים הבסיסיים עם קצת עזר
במשך נגיד גג 40 דקות, ומיד אחר כך אימון שחיה של 30 דקות (שאני אעשה לבד).
לדעתכם זה יכול לענות על המטרות שלי?
ויש לי איזה "פחד" משחייה כי שמעתי מכמה אנשים (שווה ערך ליוסי יד 50) שזה דופק את הכתפיים,
למרות זאת רציתי לשמוע מה אתם חושבים על זה.

תודה רבה מראש
שחייה זה אחד המקצועות ספורט הכי בריאים שיש (אולי חוץ משחיית חזה). זה כן יפגע באיזושהי מידה בהתקדמות בתרגילי כוח, אבל זה ויתור ששווה לעשות למישהו שהמטרות שלו הם לא רק פיתוח גוף .. (סבולת לב ריאה, בריאות, הנאה)

• פותח/ת השרשור
שחייה זה אחד המקצועות ספורט הכי בריאים שיש (אולי חוץ משחיית חזה). זה כן יפגע באיזושהי מידה בהתקדמות בתרגילי כוח, אבל זה ויתור ששווה לעשות למישהו שהמטרות שלו הם לא רק פיתוח גוף .. (סבולת לב ריאה, בריאות, הנאה)
כמו שאמרתי, התקדמות בתרגילי כוח זו מטרה משנית והיא תבוא עם הזמן, אני יודע
שקצב של SS אני לא אצליח אבל זו גם לא המטרה, מבחינתי גם 5 ק"ג בחודש בתרגיל זו התקדמות 😃
השאלה אם באמת FBW שלוש פעמים בשבוע + 3 אימוני שחיה יספקו לי את האסתטיקה (וכן, אני מודע לזה שזה נשמע מאוד שטחי אבל זה באמת משהו שחשוב לי להגיע אליו).
ואתה אומר שאין ממש נזק לכתפיים למעט בשחיית חזה?

כמו שאמרתי, התקדמות בתרגילי כוח זו מטרה משנית והיא תבוא עם הזמן, אני יודע
שקצב של SS אני לא אצליח אבל זו גם לא המטרה, מבחינתי גם 5 ק"ג בחודש בתרגיל זו התקדמות 😃
השאלה אם באמת FBW שלוש פעמים בשבוע + 3 אימוני שחיה יספקו לי את האסתטיקה (וכן, אני מודע לזה שזה נשמע מאוד שטחי אבל זה באמת משהו שחשוב לי להגיע אליו).
ואתה אומר שאין ממש נזק לכתפיים למעט בשחיית חזה?
אולי לשחיינים אולימפיים יכול להיות מדי פעם דלקות בכתף או את תסמונת הצביטה אבל ממש לא משהו שאמור להדאיג אותך.. ובחזה הבעיה זה הברכיים ולא הכתפיים

• פותח/ת השרשור
אולי לשחיינים אולימפיים יכול להיות מדי פעם דלקות בכתף או את תסמונת הצביטה אבל ממש לא משהו שאמור להדאיג אותך.. ובחזה הבעיה זה הברכיים ולא הכתפיים
האמת שנראה לי שהסיכון כאן הרבה יותר נמוך לעומת עבודת יתר על הכתפיים במכון, אני צודק?
וחשבתי פשוט גם לעשות בימי מנוחה Shoulder rehabilitation שכולל עבודה עם גומיה ותרגילים שונים למסובבי הכתף
כדי לשמור על הבריאות של הכתפיים.

@Beast and cheat אשמח גם לשמוע מה אתה חושב על כל הנושא

האמת שנראה לי שהסיכון כאן הרבה יותר נמוך לעומת עבודת יתר על הכתפיים במכון, אני צודק?
וחשבתי פשוט גם לעשות בימי מנוחה Shoulder rehabilitation שכולל עבודה עם גומיה ותרגילים שונים למסובבי הכתף
כדי לשמור על הבריאות של הכתפיים.

@Beast and cheat אשמח גם לשמוע מה אתה חושב על כל הנושא
עוד פעם, אתה לא תגיע לכמות כזו של שעות שחייה שתסכן את הכתפיים שלך

בכללי, המפרק הפציע ביותר הוא בכתף. זהו המפרק עם טווח התנועה הגדול ביותר, והכי פחות יציב. הוא מונע ע"י שרירים גדולים יחסית, במומנט שיכול לעיתים להיות גדול.
שחייה שמבוצעת כמו שצריך אינה מזיקה לכתפיים - וכאן אני מדבר על חתירה. על מנת להמנע מפציעות כתפיים בחתירה יש להמנע בתנועת הS, אשר מתחילה בהכנסת היד למים עם האגודל. קצות האצבעות צריכות להכנס למים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית