הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ דיון תוסף קפאין

שששש

משתמש מתחיל
45
0
נק' מוניטין:
0
45
0
אז ככה, לפני החיטוב שאני מאחל לו כבר ארבעה חודשים בערך , עוד חודש זה קורה בעזרת השם ואני רוצה להכנס לזה על הצד הטוב ביותר!

אז קפאין , כמה שאלות עיקריות :

1. שמעתי שהוא "מנייד שומן עיקש" במילים אחרות ,מאפשר לשרוף את השומן העיקש הרבה יותר בקלות וביעילות. זה נכון?

2. לדעתכם הוא כדי?

3. יש סוג (אבקה או כדורים) מומלץ לדעתכם? וחברה שלדעתכם יותר טובה ?

4. אפשרי ל השיג את זה גם בבתי מרקחת שכונתיים (לדוגמא סופר פארם) ? או שרק בחנויות העוסקות במחירת תוספי תזונה וספורט כללי?

תודה מראש לעוזרים מקווה שתיהיה אענות גדולה כי זה באמת חשוב לי 😃

מציע לך בתור התחלה לעשות חיטוב לפי הספר עם מאזן קלורי שלילי והרבה אירובי. בתור התחלה זה יעשה יפה את העבודה.

ברגע שתתחיל לראות שאתה נתקע(וזה יקרה לך כשתגיע למצב מתקדם בחיטוב) אז תקנה ותשתמש בקפאין.

הקפאין הכי נפוץ הוא בכדורים, ואישית אני מעדיף לקנות מחברה מוכרת אבל אתה לא חייב לעשות זאת כי זה סה"כ קפאין.

1. אל תסתמך על זה. תסתמך על מאזן קלורי בהתאם ואימונים נכונים.
2. עוזר לשרוד אימונים קשים ולהיות יותר מפוקס וחזק בהם. אם זה מתאים לך, לך על זה. אני אישית משתמש בקפאין כבר כמה חודשים לפני אימונים.
3. כדורים, 200 מ"ג. לא קריטי של איזה חברה. אני משתמש בכדורים של פרולאב. מכילים גם תוספת סידן בכל כדור, שזה נחמד (מתבסס על התאוריה שקפאין גורם לבריחת סידן, אז זה מכסה את הפינה הזו, על אף שזה לא קריטי).
4. אפשר למצוא גם בסופר פארם.

גם אני התחלתי להשתמש בכדורי קפאין עכשיו בסוף החיטוב כי הרבה פעמים אני הולך להתאמן אחרי העבודה או מוקדם בבוקר בסופ"ש
והגוף פשוט עייף וזה מעורר פלאים, מומלץ בחום.

אז ככה, לפני החיטוב שאני מאחל לו כבר ארבעה חודשים בערך , עוד חודש זה קורה בעזרת השם ואני רוצה להכנס לזה על הצד הטוב ביותר!

אז קפאין , כמה שאלות עיקריות :

1. שמעתי שהוא "מנייד שומן עיקש" במילים אחרות ,מאפשר לשרוף את השומן העיקש הרבה יותר בקלות וביעילות. זה נכון?

2. לדעתכם הוא כדי?

3. יש סוג (אבקה או כדורים) מומלץ לדעתכם? וחברה שלדעתכם יותר טובה ?

4. אפשרי ל השיג את זה גם בבתי מרקחת שכונתיים (לדוגמא סופר פארם) ? או שרק בחנויות העוסקות במחירת תוספי תזונה וספורט כללי?

תודה מראש לעוזרים מקווה שתיהיה אענות גדולה כי זה באמת חשוב לי 😃
1. אל תבנה על זה יותר מדי, קפאין לא מחולל קסמים.
2. כן, אין סיבה שלא
3. אני מעדיף קפה שחור חזק, אם לא אז כדורים, 200 מ"ג של פרולאב הם סבבה
4. אפשרי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית