הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

צריך מישהו שיודע לזהות מיקום לפי מספר פלאפון - מוכן לשלם

SweetBamba

משתמש כבוד
8,677
1,546
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
10,850
8,677
1,546
מישהו גנב לי כסף ויש לי את המספר שלו. איך אני מזהה את המיקום?
מוכן לשלם למי שיעזור במידה וירצה כסף

תנסה להתקין true caller
ואם יש לך מזל זה ימצא את הפייסבוק שלו או לפחות שם מלא.

אפליקציית נוק נוק (noknok) מזהה מספרי טלפון ורושמת בשיחות האחרונות את השם של בעל הטלפון. זה עובד ואמיתי.
יכול להיות שתצטרך לקבל ממנו שיחה אחרי שתתקין את האפליקציה אבל שווה לנסות.

• פותח/ת השרשור
יש לי נוקנוק נקווה לקבל ממנו שיחה

לגבי משטרה אין לי כוח אליהם, לוקח שנים - ובסוף הכסף מוחרם כי זה ראיה

תשלח לו SMS שאתה מוכן לסלוח לו ושיתקשר אליך ויבקש סליחה ויגמור את זה כמו בן אדם שלפחות לא יחזיר תכסף אבל יבקש סליחה ושיהנה.
רק מה שהוא לא ידע זה שיש לך NOKNOK.
ואז יהיה לך תשם שלו,תוודא ב 144,וזהו יש לך את המספר שלו.
עכשיו את ההמשך אני לא צריך לכתוב כי כולנו יודעים מה יקרה

תשלח לו SMS שאתה מוכן לסלוח לו ושיתקשר אליך ויבקש סליחה ויגמור את זה כמו בן אדם שלפחות לא יחזיר תכסף אבל יבקש סליחה ושיהנה.
רק מה שהוא לא ידע זה שיש לך NOKNOK.
ואז יהיה לך תשם שלו,תוודא ב 144,וזהו יש לך את המספר שלו.
עכשיו את ההמשך אני לא צריך לכתוב כי כולנו יודעים מה יקרה

אני לא מבין מה נוקנוק תעזור,
NOKNOK נועדה כדי שתדע איך החברים שלך קוראים לך באנשי קשר.
אתה לא תמצא שמות שלהם, או מיקום.

אם היה לך אייפון הייתי אומר לך להפעיל את ''מצא את האייפון'' אבל מין הסתם זה מכשיר אנדרואיד.
אתה יכול להתקשר לחברה של הבחור ולקחת את הפרטים שאתה צריך, זה יהיה כמובן עם תלונה משטרתית. אבל מול המפעילה זה לוקח פחות זמן המתנה

עם NOKNOK הוא יכול לדעת איך אנשים (שיש להם NOKNOK) שומרים את הבן אדם ההוא, ואז הוא ישיג את השם המלא שלו

אני לא מבין מה נוקנוק תעזור,
NOKNOK נועדה כדי שתדע איך החברים שלך קוראים לך באנשי קשר.
אתה לא תמצא שמות שלהם, או מיקום.

אם היה לך אייפון הייתי אומר לך להפעיל את ''מצא את האייפון'' אבל מין הסתם זה מכשיר אנדרואיד.
אתה יכול להתקשר לחברה של הבחור ולקחת את הפרטים שאתה צריך, זה יהיה כמובן עם תלונה משטרתית. אבל מול המפעילה זה לוקח פחות זמן המתנה
נוקנוק תעזור.
השליח פיצה התקשר עליי וז העלה התראה בזמן שהוא התקשר עם השם שלו ואז בשיחות אחרונות בתוך האפליקציה
אותו דבר עם מישהי שהתקשרה אליי שהמספר שלה לא שמור אצלי

@SweetBamba נסה לחייג ולנתק רק כדי שהמספר יכנס לשיחות אחרונות ואולי זה יעבוד גם בנוקנוק.

מישהו גנב לי כסף ויש לי את המספר שלו.
אין איזה מישהו מבין מכריך שיודע איפה הוא עובד או היכן הוא נוהג להסתובב? (פשוט עושה רושם שיש בינכם איזושהי הכרות אם הוא היה מספיק קרוב על מנת לגנוב כסף ואם יש בידך את המספר שלו).

אין איזה מישהו מבין מכריך שיודע איפה הוא עובד או היכן הוא נוהג להסתובב? (פשוט עושה רושם שיש בינכם איזושהי הכרות אם הוא היה מספיק קרוב על מנת לגנוב כסף ואם יש בידך את המספר שלו).
לאו דווקא, יכול להיות שהוא עשה איתו עסקה ע"ג פורום קניות ומכירות כלשהוא ויש לו את המספר משם (מזכיר לי קניית כסף לפוקר באינטרנט בפורומים ישראלים)

הייתי דווקא מנסה להתרכז בלמצוא את השם שלו
אתה יכול לבקש מבחורה שתתקשר אליו מכל מיני מספרים של חברים שלך, אם הוא יענה, לנסות להשיג את השם שלו... למשל: "היי אני מדברת עם שגיא?" ואז הוא יגיד "לא.." "אז מי זה?" לחשוב על איזה רעיון יצירתי
מיקום אתה לא תצליח למצוא לפי מספר פלאפון...
אחרי שיש שם זה קל... פייסבוק - חברים משותפים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית