ייעוץ PCT

• פותח/ת השרשור Adam99
  • פורסם בתאריך

Adam99

משתמש מתחיל
18
1
נק' מוניטין:
1
18
1
שלום לכולם
אז ככה אחרי שקראתי המון באינטרנט הבנתי שאני בבעיה רצינית
עשיתי איזה 5/6 סייקלים ארוכים וסייקלים יבשים ללא pct ( לא הייתי ממש מודע לזה )
סיום הסייקל האחרון שלי היה לפני שבוע והתחלתי עם pct
לקחתי פעמיים כורגון 2500 בכל פעם ובנוסף נולבדקס 40 mg ביום
יש לי חוסר בחשק מיני ומן הסתם בעיות בזיקפה
השאלה שלי היא איך אני מחזיר את הגוף לנורמל אחרי תקופה ארוכה ללא pct והאם אפשרי בכלל
ומה החומרים שאמורים לעזור לי בהתאוששות ומה המינונים
תשובה מקצועית תודה

• פותח/ת השרשור
השגתי כלומיד אז כמה לקחת ולכמה ימים
אני צריך לקחת עוד כורגון או 5000iu מספיק ? אני צריך תשובה יותר מעמיקה לכל המצב שאני נמצא בו

השגתי כלומיד אז כמה לקחת ולכמה ימים
אני צריך לקחת עוד כורגון או 5000iu מספיק ? אני צריך תשובה יותר מעמיקה לכל המצב שאני נמצא בו
בכדי לקבל תשובה מעמיקה, תצטרך לפרט איזה סייקלים ביצעת, מינונים, מתי הסתיים האחרון שבהם, האם ביצעת בדיקת דם המכילה פרופיל הורמונלי, נתונים אישיים (לפחות גיל).
בשלב זה אין טעם להשתמש בכוריגון אלא כחלק מפרוטוקול מתאים.

• פותח/ת השרשור
את הסייקלים הייתי עושה ככה טסט אננטט 500 לשבוע בנוסף טרן ארוך 200 לשבוע למשך 16 שבועות לפעמים הייתי עושה הפסקה לחודשיים בלי חומרים ומתחיל סייקל של טרן אצטט 200 לשבוע וטסט פרופ 200 לשבוע למשך 12 שבועות
היה לי גם מצב איך שמסיים את סייקל המסה עובר ישר לסייקל יבש אחרי שבוע .. כל זה ולא הייתי עושה pct
אני בן 30 עשיתי בדיקות דם כבד כליות אבל לא פרופיל הורמונלי איך שציינת הסייקל האחרון הסתיים לפני שבוע וחצי לקחתי כורגון 5000iu בשתי זריקות נולבדקס 2 כדורים ביום ועכשיו ארגנתי כלומיד שאני מתכוון לקחת שבועיים 40 ושבועיים 20

הכלומיד כל כדור בה בדרך כלל 50 מלגרם. בגלל כל הטרנים שלקחת אני ממליץ לך לעשות כך:
למשך 10 ימים 150 מלגרם כלומיד. אחרי זה 20 ימים 100 מלגרם ועוד 10 ימים 50 מלגרם.
*אין צורך לקחת עוד פרגניל זה מיותר.
נולבדקס תמשיך 40 מלגרם ליום ביחד אם הכלומיד. תמיד מחולק ל-2 מנות בוקר וערב בארוחות.
בסיום ה-PCT אני ממליץ לך גם לצרוך כל תוסף אפשרי שעוזר לשמור על כוח מרץ ואנרגיה באימונים וגם על תוספים שתורמים להגברת טסט טבעי. תיכול לקרוא על זה בפורום דיברו על זה פה מספר פעמים.

אפשרי לקחת את הכלומיד בפעם אחת או לחלק במהלך היום ?
תודה רבה על העזרה
יכול להיות שיספיק פרוטוקול סטנדרטי של כלומיד. אני בספק. הסייקלים שעשית היו קשים למדי וההתאוששות שהענקת לגופך ללא pct קצרה מדי.
פרוטוקול כלומיד:
100-100-50-50mg/ed
אין צורך לחלק מינון.
ייתכן ויש צורך בתוספת דופאמין אגוניסט וללא קשר, pct יותר אגרסיבי. נדרשת בדיקת דם.

• פותח/ת השרשור
רגע אני מתכנן להתחיל סייקל בתחילת דצמבר זה בסדר מבחינת זמן התאוששות ? אחרי כמה זמן מסיום הנקוי לעשות את בדיקות הדם ?

רגע אני מתכנן להתחיל סייקל בתחילת דצמבר זה בסדר מבחינת זמן התאוששות ?
אתה רציני? אתה קצת כמו אדם שמחזיק בתסמינים של סרטן ריאות, נשלח לבדיקות מקיפות ושואל אם הוא יכול אבל לחזור לעשן?...
אתה יכול לעשות מה שאתה רוצה. מדינה חופשית... רק כדאי שתברר מה מצבך לפני שתיקח סיכון לא מחושב...

• פותח/ת השרשור
אוקיי הבנתי ירדתי מהעניין אבל מתי לעשות את הבדיקות כאילו אחרי כמה זמן מנטילת הכלומיד
ברור שאעדכן אחרי הבדיקות

אוקיי הבנתי ירדתי מהעניין אבל מתי לעשות את הבדיקות כאילו אחרי כמה זמן מנטילת הכלומיד
ברור שאעדכן אחרי הבדיקות
עדיף לבצע את כל סט הבדיקות טרם ה-pct ואת החלק ההורמונלי בלבד לאחר ה-pct.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית