דיון בלאסט אנד קרוז

דני המלך

משתמש מתחיל
173
7
נק' מוניטין:
-34
173
7
היי אשמח לשמוע אנשים שניסו את השיטה?

כמה שאלות:
1. לכמה זמן אפשרי לעשות בלאסט אנד קרוז? והאם ככל שמושכים יש השלכות לכך?
2. HCG, יש מלא שיטות, חלק בקרוזים, חלק במהלך הבלאסט או כל הסייקל עצמו, אשמח לשמוע כמה פרוטוקולים?
3. מבחינת מצב של קרוז, האם אפשר להוסיף אוראלים חוץ מעניין הטסט במהלך הקרוז? או שזה לא טוב? כי אז זה פוגע בהדמייה של הפי סי טי?
4. במהלך הקרוז מסנטזים פחות חלבון מהבלאסט, זה אומר שצריך להוריד כמו חלבון למצב כמו נורמאל, כאילו הגוף בפי סי טי?
5. אני אישית על בלאסט אנד קרוז ורק במהלך השיוטים עשיתי קצת כוריגון, אשמח לדעת מה הפרוטוקול שצריך באמת עם כוריגון?
6. במהלך הקרוז, הבנתי שצריך להוריד עצימות ונפח, תקנו אותי אם אני טועה? אגב האם אפשרי להוריד אחוזי שומן ולשמור על המסה השרירית במהלך הקרוז? או שעדיף להרגיע בשיוט כי אנחנו בהדמייה של פי סי טי?

😃

היי אשמח לשמוע אנשים שניסו את השיטה?

כמה שאלות:
1. לכמה זמן אפשרי לעשות בלאסט אנד קרוז? והאם ככל שמושכים יש השלכות לכך?
2. HCG, יש מלא שיטות, חלק בקרוזים, חלק במהלך הבלאסט או כל הסייקל עצמו, אשמח לשמוע כמה פרוטוקולים?
3. מבחינת מצב של קרוז, האם אפשר להוסיף אוראלים חוץ מעניין הטסט במהלך הקרוז? או שזה לא טוב? כי אז זה פוגע בהדמייה של הפי סי טי?
4. במהלך הקרוז מסנטזים פחות חלבון מהבלאסט, זה אומר שצריך להוריד כמו חלבון למצב כמו נורמאל, כאילו הגוף בפי סי טי?
5. אני אישית על בלאסט אנד קרוז ורק במהלך השיוטים עשיתי קצת כוריגון, אשמח לדעת מה הפרוטוקול שצריך באמת עם כוריגון?
6. במהלך הקרוז, הבנתי שצריך להוריד עצימות ונפח, תקנו אותי אם אני טועה? אגב האם אפשרי להוריד אחוזי שומן ולשמור על המסה השרירית במהלך הקרוז? או שעדיף להרגיע בשיוט כי אנחנו בהדמייה של פי סי טי?

😃
  1. לא מומלץ לבצע B&C מעבר ל-3 בלאסטים. כך או כך ההתאוששות תחייב PCT אגרסיבי. מרבית המשתמשים לא מבצעים קרוז המצליח להוריד מספיק לחץ משאר המערכות בגוף (הקרוז קצר מדי, מינוני הטסט בו גבוהים מדי, לא מבוצעות בדיקות דם לבחינת שאר ההשפעות וכו'...), כך שלמרות קרוז קיימים נזקים מצטברים מעבר לשימוש מחזורי.
  2. כל עוד מעוניינים להימנע מאטרופיה יש צורך להשתמש ב-HCG במינונים נמוכים סטנדרטיים. אם הכוונה היא לשמר פריון יהיה צורך להשתמש במקביל גם ב-HMG. על-אף שצורתיות ותנועתיות הזרע אינם נפגעים בשימוש סביר, ריכוז הזרע בהחלט כן. שימוש ב-HMG ישמור על רמות FSH תקינות ועל ריכוז זרע תקין.
  3. אין הבדל בין סטרואידים אוראליים לסטרואידים הניתנים בהזרקה. בשיוט לא נעשה שימוש באוראליים
  4. בקרוז ההתייחסות צריכה להיות כאילו אינך בסייקל. היתרון בקרוז הוא שרמות הטסט אינן יורדות באף שלב אל מתחת ל-Baseline ולכן הדבר שקול להתאוששות בזמן אפס בהיבט יחיד והוא רמות הטסט. שהייה לזמן ממושך בקרוז תאפשר הקלה על מערכות נוספות שנפגעות במהלך סייקל (קרדיו-וסקולרית, בלוטת התריס, צמיגות הדם, תופעות אנדרוגניות וכו'...). מאחר והטסט הוא ממקור חיצוני השבתת ה-HPTA תחריף במהלך הקרוז וההתאוששות תתארך. מאותה סיבה, יש לשאוף להימנע מאטרופיה גם בזמן הקרוז.
  5. HCG, כוריגון ופרגניל הם אותו הדבר. שאלת את השאלה ב-2 או שהתכוונת לשאול משהו אחר.
  6. במהלך קרוז רצוי להוריד מהנפח, באופן הדרגתי. כשרמות הטסט מתייצבות על טווח TRT כדאי שהאימון יהיה אימון סטנדרטי ללא סייקל.

• פותח/ת השרשור
כן התבלבלתי בניסוח, אכן יודע ש HCG כוריגון ופרגניל אותו הדבר, אני כבר תקופה ארוכה בבלאסט אנד קרוז ומתכוון לעשות עוד קרוז אחרון ובלאסט אחרון, אין מה לעשות זה ממכר, אבל צריך לדעת להפסיק.
אז שאלתי היא כזאת, בעבר שאלתי על דרכים אמרו לי לעשות כוריגון שבועיים לפני הבלאסט ושבועיים לפני הקרוז, לאחרונה קצת חיפפתי תקופה ואני רואה אטרופיה באשכים, אשמח לעצתך טום כיצד לשלב לקראת הקרוז האחרון שלי והבלאסט האחרון לפני הסוף את הכוריגון על מנתת לאושש את האשכים? וכמובן באיזה מינונים?

ואשמח לדעת מה הפרוטוקול של לקיחת כוריגון במהלך בלאסט אנד קרוז חדש? האם לוקחים במהלך כל הבלאסט אנד קרוז וכמה? ואם לוקחים במהלך כל הבלאסט אנד קרוז זה לא גורם לפעולה ההפוכה?שלאט לאט האשכים לא מגיבים? ראיתי בחול שהם לוקחים קבוע פעמיים בשבוע 500 איו בלי קשר לבלאסט או במצב של קרוז...?

אשמח לשמוע גם עצה לPCT חזק על מנת להתאושש כמה שיותר מהר מהבלאסט והקרוז?
השתמשתי גם בחומרים כבדים כגון דקה קצר בחלק מהבלאסטים וטרן קצר, אז מן הסתם טריפ גם יהיה כאן...

בנוסף בקרוז הסינטוז של החלבון ירוד יותר האם מורידים אותו לרמה של PCT רגיל?

תודה על העזרה

מה זה hmb?
דרך אגב לקחתי.80 מיליקילוגרם קלן במינונים קרובים של חצי שעה בשביל להישאר ער עזרה ראשונה מישו? חחחח

להוסיף לטום:
מדובר בפוריות במהלך הb&c
כדי לא להלחיץ אותך למוות
מעטים מאוד האנשים שמצליחים לעקר את עצמם

כן התבלבלתי בניסוח, אכן יודע ש HCG כוריגון ופרגניל אותו הדבר, אני כבר תקופה ארוכה בבלאסט אנד קרוז ומתכוון לעשות עוד קרוז אחרון ובלאסט אחרון, אין מה לעשות זה ממכר, אבל צריך לדעת להפסיק.
אז שאלתי היא כזאת, בעבר שאלתי על דרכים אמרו לי לעשות כוריגון שבועיים לפני הבלאסט ושבועיים לפני הקרוז, לאחרונה קצת חיפפתי תקופה ואני רואה אטרופיה באשכים, אשמח לעצתך טום כיצד לשלב לקראת הקרוז האחרון שלי והבלאסט האחרון לפני הסוף את הכוריגון על מנתת לאושש את האשכים? וכמובן באיזה מינונים?

ואשמח לדעת מה הפרוטוקול של לקיחת כוריגון במהלך בלאסט אנד קרוז חדש? האם לוקחים במהלך כל הבלאסט אנד קרוז וכמה? ואם לוקחים במהלך כל הבלאסט אנד קרוז זה לא גורם לפעולה ההפוכה?שלאט לאט האשכים לא מגיבים? ראיתי בחול שהם לוקחים קבוע פעמיים בשבוע 500 איו בלי קשר לבלאסט או במצב של קרוז...?

אשמח לשמוע גם עצה לPCT חזק על מנת להתאושש כמה שיותר מהר מהבלאסט והקרוז?
השתמשתי גם בחומרים כבדים כגון דקה קצר בחלק מהבלאסטים וטרן קצר, אז מן הסתם טריפ גם יהיה כאן...

בנוסף בקרוז הסינטוז של החלבון ירוד יותר האם מורידים אותו לרמה של PCT רגיל?

תודה על העזרה
עניתי לך בתגובתי הקודמת בפירוט בנוגע לפרגניל. יש להשתמש החל מסוף השבוע השני בפרגניל, במשך כל ה-b&c, במינון של 500iu/wk יש לסיים השימוש בפרגניל לכל היותר שבוע טרם השימוש בכלומיד.
לאחר b&c קשה, מיד בהגעת רמות הטסט ל-baseline יש לבצע pct אגרסיבי תוך שימוש בטריפטורלין, זריקה בודדת. מיד לאחר מכן לבצע pct בפרוטוקול סטנדרטי. במידה ונעשה שימוש ב-nor19 רצוי לבחון שימוש בדופאמין אגוניסט, בעדיפות לדוסטינקס, במינון של 0.25mg/e5d למשך חודשיים.
רצוי לבצע בדיקות דם: טרם השימוש בטריפטורלין, כשבועיים אחריו וכשבועיים לאחר גמר ה-pct. בדיקות הדם יכללו כמה שיותר מאלה שלהלן (בחשובות עליונה לפרופיל ההורמונלי):

https://www.lbs.co.il/faq/14/

• פותח/ת השרשור
אוקיי קודם כל תודה על התשובות המפורטות!

דבר שני אני כבר יחסית הרבה זמן בבלאטסט אנד קרוז, ולא נגעתי ממהתחלה בכוריגון כלומר מהשבוע השני... כל כמה חודשים עשיתי שבועיים של 200 איו כוריגון יום כן יום לא.
בכל מקרה לאחרונה הפסקתי, כלומר כמה חודשים אני לא עשיתי כוריגון, ואני מתכנן מהשבוע הקרוב להיכנס לגשר של חודש וחצי ואז לעשות פיצוץ אחרון ופי סי טי אגרסיבי, מה המלצתך לגבי כוריגון עכשיו אם לא עשיתי כבר כמה חודשים? כיצד יהיה נכון לאושש את עצמי עם כוריגון במהלך הסייקל? פשוט לעשות 500 איו בשבוע כפול פעמיים מתחילת הגשר שבוע הבא?

בגשר יש המלצה לעשות בדיקות דם? זה יהיה אנדיקציה למשהו?

אוקיי קודם כל תודה על התשובות המפורטות!

דבר שני אני כבר יחסית הרבה זמן בבלאטסט אנד קרוז, ולא נגעתי ממהתחלה בכוריגון כלומר מהשבוע השני... כל כמה חודשים עשיתי שבועיים של 200 איו כוריגון יום כן יום לא.
בכל מקרה לאחרונה הפסקתי, כלומר כמה חודשים אני לא עשיתי כוריגון, ואני מתכנן מהשבוע הקרוב להיכנס לגשר של חודש וחצי ואז לעשות פיצוץ אחרון ופי סי טי אגרסיבי, מה המלצתך לגבי כוריגון עכשיו אם לא עשיתי כבר כמה חודשים? כיצד יהיה נכון לאושש את עצמי עם כוריגון במהלך הסייקל? פשוט לעשות 500 איו בשבוע כפול פעמיים מתחילת הגשר שבוע הבא?

בגשר יש המלצה לעשות בדיקות דם? זה יהיה אנדיקציה למשהו?
אני באופן אישי, מגובה בניסיון, מסתייג מביצוע בלאסט HCG. מעבר לסיכון הכרוך בקפיצות רמות האסטרוגן קיים זה הכרוך בשריפת הרצפטורים. נכון לרגע זה, אלא אם אתה חש באטרופיה, רצוי לבצע פרוטוקול של 250IU פעמיים בשבוע (או 500IU פעם בשבוע) במשך כל הקרוז והבלאסט שלאחריו.
תמיד טוב לבצע בדיקות דם, בין אם זה בקרוז או כמו השלוש שהמלצתי עליהן.

המצאה חדשה?
לא
סתם מסתבר שאנשים שהושבתו הרבה זמן, כמה חברים
היו צריכים פשוט פיסיטי מאוד חזק וחלקם בקושי השתקם עם השטויות שמריצים פה בארץ #בלי לציין שמות#
Ppct זה סתם ראשיי תיבות
חח
נראה לי שהקרדיט על.השם הולך לאביעד

לא
סתם מסתבר שאנשים שהושבתו הרבה זמן, כמה חברים
היו צריכים פשוט פיסיטי מאוד חזק וחלקם בקושי השתקם עם השטויות שמריצים פה בארץ #בלי לציין שמות#
Ppct זה סתם ראשיי תיבות
חח
נראה לי שהקרדיט על.השם הולך לאביעד
בדיוק... ראשי תיבות שמשמעותן: "עשיתי שטויות ולכן פניתי לאביעד Post מה שהיה מיועד להיות pct..." 😃

בדיוק... ראשי תיבות שמשמעותן: "עשיתי שטויות ולכן פניתי לאביעד Post מה שהיה מיועד להיות pct..." 😃

אני חושב שזה קיצור אמריקאי נפוץ שבא להגיד
Power pct... 😃

זה בד"כ מורכב משילוב של כמה מרכיבים יחדיו:
דוסטינקס במידת הצורך
פרגניל
כלומיד
טמוקסיפן
טריפטורלין

כדי לא לרדת מתחת לרמות הנורמה בזמן הpct אלא לשמר רמות טסט עד הבלאסט הבא, מה שגם מקצר את ההמתנה בין סייקל לסייקל

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית