עומד מאחורי הטענה שלי. שום דיבור לא יכול להחשב כהטרדה מינית. חוק דבילי.
אשמח לראות אותך מציג את טענתך מול הגורמים הרלוונטיים.😵
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אתה מציג כאן דוגמא קיצונית, אבל זה אלימות מילולית. למה? כי המילה שהשתמשת בה היא מוגדרת גסה.*מצטער מראש על הבוטות אבל אני מבין שנצטרך להשתמש בה כדי להגיע לנקודה.
חברה שלך/אחותך צועדת ברחוב. מהמדרכה ממול מישהו זורק לה "וואי וואי על ה*** הזה, מה הייתי יכול לעשות לו. רוצה לעלות איתי פה למעלה אני אפתח לך את ה***? לא תוכלי ללכת אחר כך יומיים נשמה מבטיח לך שלא תשכחי את זה"
לא הייתה כאן אלימות פיזית או איום לשימוש באלימות פיזית. רק הצעה.
מבחינתך היא לא הוטרדה מינית?
אתה מציג כאן דוגמא קיצונית, אבל זה אלימות מילולית. למה? כי המילה שהשתמשת בה היא מוגדרת גסה.
להגיד לבחורה שהיא יפהס לשאול אם רוצה לשתות איתו, לקבל דחייה ולהמשיך בחייך זה דרכו של עולם לדעתי.
כל התנהלות מוגזמת אחרת כנראה הייתה מגבלת תגובה אחרת אבל זה לא מה שרואים כאן בסרטון.
אז תתיחב למה שיש בסרטון, לא למצב תיאורטי שאין שום הוכחה שקרה
קורים דברים הרבה יותר קיצוניים.אם אתה חושב שדברים כמו ש"המצאתי" פה ויותר גרועים לא קורים, או שאתה חי במקום מדהים ומוקף באוכלוסיה מדהימה או שאתה פשוט לא יוצא מהבית
קורים דברים הרבה יותר קיצוניים.
אבל הדיון הזה מדבר האם דברים בסגנון של מה שהוצג בסרטון הם בעייתיים או לא.
לדעתי, לגיטימי, זאת לא הדרך הנכונה אבל לגיטימי.
חייב לציין.שבת מגיעה עם מחשוף ענק קשה שלא לבהות, העין נמשכת לשם..זה כמו שאם הייתי מגיע עם מכנסון קצר וצמוד שמבליט לי את העסק ועוד דוחף בפנים גרב (אין מה לעשות אני לא מקונגו), זה היה מושך את העין.בדיוק כמו ללכת עם גופיה ואז להתלונן שיש מבטים, העין מושכת, לפעמים זה לא נשלט וצריך להבין את זהתכלס היא היתה דווקא ידידותית יחסית. אין מצב הייתי מתחילה לפרט איפה אני עובדת ומתי.
אבל תעשו ניסוי תשאלו כל אישה בסביבתכם (אמא אחות ידידה) והיא תספר לכם על אין סוף משפטים, נגיעות, מבטים שהן פשוט העבירו כי לאף אחד אין כח להתמודד עם זה. אתם חושבים שיש לנו כוח לעמוד בתור לחקירה שבסופה יוצא שאת זונה ובכלל "למה לבשת את החולצה הזו אם לא חיפשת את זה?!?" או שאת מפוטרת מהעבודה כי את לא "team player".
ההוא שקורא לי מותק או חמודה לפני כל ההנהלה למרות שאת מנהלת גם אותו
הרופא הידידותי מידי שתמיד חייב ללטף תוך כדי ואת אף פעם לא בטוחה אם זה היה ריר או לחות בחדר
ההוא שמדבר רק אל החזה שלך גם אם תציבי ביניכם מחיצת ברזל, עד שאת מתחילה לחשוב שאולי ראיית רנטגן קיימת גם במציאות
דרך אגב כל אחד מאלה הוא הטרדה רק שלמי יש כוח בכלל להתעסק בזה בכלל.
וכן יש גם גברים שמוטרדים וגם להם זה סיוט.
אני לעולם (!!) לא לובשת מחשוף לעבודה רק בגלל זה. לא שזה עוזר אבל לפחות אני לא ארגיש שזאת אשמתי.חייב לציין.שבת מגיעה עם מחשוף ענק קשה שלא לבהות, העין נמשכת לשם..זה כמו שאם הייתי מגיע עם מכנסון קצר וצמוד שמבליט לי את העסק ועוד דוחף בפנים גרב (אין מה לעשות אני לא מקונגו), זה היה מושך את העין.בדיוק כמו ללכת עם גופיה ואז להתלונן שיש מבטים, העין מושכת, לפעמים זה לא נשלט וצריך להבין את זה
דרך אגב את המבטים הכי חודרים-סריקה תלת מימדית-בדיקה פולשניתאז להתלונן שיש מבטים, העין מושכת,
לא חושב שיש נושא באוף טופיק שלא גלש לכיוונים מטורפים.דיונים, במיוחד על גבי פורום אינטרנטי, נוטים לסטות מכיוונם. אין בזה שום דבר פסול.
בעיניי, מה שהוצג בסרטון הוא לא שחור ולא לבן. נכון שיש שם כמה מקרים של אנשים נחמדים והקשר ביניהם לבין הטרדה מינית לא קיים, אבל יש גם כאלה שהיו יכולים להתפתח בצורה לא טובה אם היא לא הייתה על אופניים.
מה שאותי הפליא זה הדעה הנחרצת של קולדפייר ולכן בחרתי להתייחס לכך.
יש לך סקוואט כבד ממי את מפחדת? 😃אין לי דעה חותכת לא לכאן, ולא לכאן.
נכון, יש בנות שמגזימות עם הפמניזם וישר נלחצות והטרדה מינית ובלה בלה בלה.
מצד שני, מה שהיא צילמה, אני בטוחה שהיא עוברת את זה כמעט כל יום והיא כל כך מיואשת שהחליטה להעלות את זה לרשת.
אני, כמעט על בסיס יום יומי (גם כי אני עובדת כברמנית וכל יום אני עם אנשים וגם שיכורים) מקבלת משפטים בוטים, דוחים, משפטי התחלה וכו'.
כן, כשאני נמצאת מאחורי הבר והבחור לא יכול לעשות מעבר ללדבר איתי ולהתחיל איתי, אין לי בעיה כל עוד הדיבור נעשה בגבול הטעם הטוב.
יש כאלו שמפלרטטים ונחמדים כי פשוט רוצים אווירה נעימה על הבר עם הבירה שלהם, וזה מובן, ואני נותנת להם כי זה כיף ונחמד לשני הצדדים, אבל יש גם כאלו שבאו אליי במשפטים כל כך דוחים ומבזים (שאגב, הם לא חסרים, במיוחד כשהם שותים).
כל פעם אני מסיימת בשעות קטנות ומאוחרות שאין כלב בסביבה, זה נורא מלחיץ בתור בחורה להסתובב לבד, ואני הולכת במהירות לרכב ומסתכלת עשרים פעם לכל צד.
קרה מקרה או שניים שהלקוחות חיכו שאסיים את המשמרת וזה היה נורא מטריד. אפילו נהגי מוניות שעוקבים אחריי עם המונית כשאני הולכת לרכב שלי וזורקים לי משפטים של 'בואי מתוקה תעלי אני אקח אותך לאן שתרצי', מה אני אמורה להגיב?
אם אני אענה לו, הוא יכול לעצור את הרכב ואלוהים יודע מה לעשות לי. מצד שני יכול להיות שהוא סתם עוד ערס משועמם, אבל מי אני שאקח את הסיכון?
אז כן, בידיוק כמוה, אני ממשיכה הלאה. לפעמים לא עונה, לפעמים אומרת 'לא, תודה' וממשיכה בשלי.
זה לא אומר שמה שהוא עשה זה בסדר, שזה לא מטריד או לא יודעת מה.
לי יצא לחוות כמה מקרים שגובלים בהטרדה מינית ומאז אני מסתובבת עם גז פלפל בתיק מהפחד ואפילו ביקשתי מחבר או שניים שילמדו אותי צעדים בהגנה עצמית.
נכון, לא חסרים גברים שרוצים להתחיל ולבוא בטעם טוב ולהכיר ובלה בלה בלה, אני לא פוסלת.
אבל יש דרכים לעשות את זה, ולצערי לא חסרים גברים מטרידים בייחוד בשעות הלילה.
אם ככה הייתי מתחיל עם בחורות לא הייתי מכיר אף אחת לעולם.אז זה פשוט מאוד: קשר עין ורצוי גם חיוך. עם בחורה לא יוצרת אתך קשר עין, אז היא לא מעוניינת!
כי בסוף הנשים הן הפושעות הכי גדולות !דרך אגב את המבטים הכי חודרים-סריקה תלת מימדית-בדיקה פולשנית
אני מקבלת דווקא מנשים!😆
אין שום בעיה, דבר כמה שבאה לך! אבל תבדוק עם אני מעוניינת שיפנו אלי בכלל. זה לא כזה מסובך. אתה פשוט יוצר קשר עין עם הבחורה. עם היא בעניין היא לא תסית את המבט ולרוב אפילו תחייך אלך. ואז קדימה, תגיד לה מה שבאה לך.אל תיהיו תמימות ברוב הפעמים דיבור ואפילו קצת ישיר הוא היחיד שעובד
מסכים. גם אני... 🤣דרך אגב את המבטים הכי חודרים-סריקה תלת מימדית-בדיקה פולשנית
אני מקבלת דווקא מנשים!😆