נק' מוניטין:
2,605
- 1,818
- 952
- EGO
יש לך סקוואט כבד ממי את מפחדת? 😃
וברצינות, ברור שיש מטרידנים ויש מגזימים ויש אנסים, אבל יש גם רוצחים וגנבים. זה לא אומר שמידית מי ששואל אותך איפה את בחג בהכרח רוצה לשדוד לך את הבית כשאת אצל הדודה.
אותו דבר כאן, זה שיש מטרידנים לא אומר שכל אחד הוא מטרידן.
אני כן מסכים עם הערנות והפחד, אין צורך ליהיות שאננים באותו אופן שאף אחד כאן לא עוזב את הבית פתוח והולך.
ברור שלא, לא אמרתי ולא חשבתי שמי ששואל אותי מה נשמע או כל דבר אחר בהכרח רוצה לפגוע בי בדרך כזו או אחרת.
אני בן אדם נורא נחמד וחייכני ולפעמים זה מתנקם בי..
אני מכירה המון אנשים בגלל עבודתי, וכשאני רואה אותם אז זה חיבוקים ומה נשמע ואיך הולך (כמובן כאלו שבאים הרבה פעמים לבר ואני כבר מכירה אותם) גם בעבודה וגם מחוצה לה.
יש כאלו שבגלל שהייתי נחמדה רצו להמשיך הלאה לדייטים וכאלה וסירבתי בנחמדות כי אני תפוסה והכל נגמר בסדר... אבל יש גם כאלו שעפו עליי וכעסו עליי שהייתי נחמדה אבל תפוסה..
ז"א היה מקרה אחד שבחור בא אליי שכהתחלתי לסגור את הבר ושאל 'מה שלומך?' 'כמה זמן את עובדת כאן?' 'ממש כיף לשבת איתך על הבר' ולהכל עניתי בחיוך ואמרתי הכל בסדר, מה איתך? תודה וכו' וכו', באמת בקטע חברותי.
ואז כשהוא בא ואמר לי 'רוצה לשבת במקום כלשהו אחרי שתסיימי לעבוד?' אז עניתי לו שזה לא כל כך מתאים כי אני תפוסה, הבחור התחיל לצאת עליי והרים את הקול 'אז מה את נחמדה?! מה את זורמת איתי בדיבור?!'.
לאותו אידיוט כמובן שעניתי 'מה אתה רוצה? שאני אהיה כלבה מגעילה ואגיד לך תתחפף לי מהעיניים כששאלת מה נשמע?' והוא הסתובב והלך. עזוב את זה שבסוף המשמרת ראיתי אותו עם חברים מחוץ לבר והוא בהה בי בצורה מפחידה וברחתי מהר לרכב.
כבר היה כאן דיון שבחורים כאן מעדיפים טינדר כי אז אין את הבושה והפחד ללכת ולהתחיל עם בחורה.
אני ומרטין הגבנו שהם צודקים באופן מסויים כי זה באמת מפחיד להתחיל עם בחורה כי רובן עפות על עצמן ויכולות נורא לפגוע באותו בחור ולהוריד לו את הביטחון.. אבל מצד שני כשאני מגיבה בנחמדות בשביל לא לפגוע או לא להעליב או חלילה לא לגרום לו לפחד להתחיל שוב עם בחורה, אני מקבלת כזו תגובה.
אז מה אני אמורה לעשות במקרים כאלו?
מצד אחד אני ממש לא רוצה לפגוע באף אחד ובטח שלא להוריד לו את הביטחון אבל מצד שני אתם מכריחים אותי להתנהג בביצ'יות אם אני תפוסה