הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הטרדה או עוד אחת שמגזימה?

יש לך סקוואט כבד ממי את מפחדת? 😃

וברצינות, ברור שיש מטרידנים ויש מגזימים ויש אנסים, אבל יש גם רוצחים וגנבים. זה לא אומר שמידית מי ששואל אותך איפה את בחג בהכרח רוצה לשדוד לך את הבית כשאת אצל הדודה.
אותו דבר כאן, זה שיש מטרידנים לא אומר שכל אחד הוא מטרידן.

אני כן מסכים עם הערנות והפחד, אין צורך ליהיות שאננים באותו אופן שאף אחד כאן לא עוזב את הבית פתוח והולך.

ברור שלא, לא אמרתי ולא חשבתי שמי ששואל אותי מה נשמע או כל דבר אחר בהכרח רוצה לפגוע בי בדרך כזו או אחרת.
אני בן אדם נורא נחמד וחייכני ולפעמים זה מתנקם בי..
אני מכירה המון אנשים בגלל עבודתי, וכשאני רואה אותם אז זה חיבוקים ומה נשמע ואיך הולך (כמובן כאלו שבאים הרבה פעמים לבר ואני כבר מכירה אותם) גם בעבודה וגם מחוצה לה.
יש כאלו שבגלל שהייתי נחמדה רצו להמשיך הלאה לדייטים וכאלה וסירבתי בנחמדות כי אני תפוסה והכל נגמר בסדר... אבל יש גם כאלו שעפו עליי וכעסו עליי שהייתי נחמדה אבל תפוסה..
ז"א היה מקרה אחד שבחור בא אליי שכהתחלתי לסגור את הבר ושאל 'מה שלומך?' 'כמה זמן את עובדת כאן?' 'ממש כיף לשבת איתך על הבר' ולהכל עניתי בחיוך ואמרתי הכל בסדר, מה איתך? תודה וכו' וכו', באמת בקטע חברותי.
ואז כשהוא בא ואמר לי 'רוצה לשבת במקום כלשהו אחרי שתסיימי לעבוד?' אז עניתי לו שזה לא כל כך מתאים כי אני תפוסה, הבחור התחיל לצאת עליי והרים את הקול 'אז מה את נחמדה?! מה את זורמת איתי בדיבור?!'.
לאותו אידיוט כמובן שעניתי 'מה אתה רוצה? שאני אהיה כלבה מגעילה ואגיד לך תתחפף לי מהעיניים כששאלת מה נשמע?' והוא הסתובב והלך. עזוב את זה שבסוף המשמרת ראיתי אותו עם חברים מחוץ לבר והוא בהה בי בצורה מפחידה וברחתי מהר לרכב.
כבר היה כאן דיון שבחורים כאן מעדיפים טינדר כי אז אין את הבושה והפחד ללכת ולהתחיל עם בחורה.
אני ומרטין הגבנו שהם צודקים באופן מסויים כי זה באמת מפחיד להתחיל עם בחורה כי רובן עפות על עצמן ויכולות נורא לפגוע באותו בחור ולהוריד לו את הביטחון.. אבל מצד שני כשאני מגיבה בנחמדות בשביל לא לפגוע או לא להעליב או חלילה לא לגרום לו לפחד להתחיל שוב עם בחורה, אני מקבלת כזו תגובה.
אז מה אני אמורה לעשות במקרים כאלו?
מצד אחד אני ממש לא רוצה לפגוע באף אחד ובטח שלא להוריד לו את הביטחון אבל מצד שני אתם מכריחים אותי להתנהג בביצ'יות אם אני תפוסה

• פותח/ת השרשור
אין שום בעיה, דבר כמה שבאה לך! אבל תבדוק עם אני מעוניינת שיפנו אלי בכלל. זה לא כזה מסובך. אתה פשוט יוצר קשר עין עם הבחורה. עם היא בעניין היא לא תסית את המבט ולרוב אפילו תחייך אלך. ואז קדימה, תגיד לה מה שבאה לך.

אבל עם היא מתעלמת ממך, מעבירה מבט, נמנעת מלהסתכל אלך (תאמין לי היא רואה אותך) אז היא לא מעוניינת.
מה כול כך מסובך?
שלפעמים אני יושב מאחורייך 😃

וגברים לא אוהבים משחקים (לרוב), לחכות לכל כך הרבה סימנים זה מוגזם. לא רואה פסול בלדבר כמו בן אדם ולהתרחק כשאומרים לך לא או משהו בסגנון.

לא צריך להגזים את זה כל כך, הדברים שמרטין אמרה על הנהגי מוניות וכו' כן זה מוגזם.

חייב לציין.שבת מגיעה עם מחשוף ענק קשה שלא לבהות, העין נמשכת לשם..זה כמו שאם הייתי מגיע עם מכנסון קצר וצמוד שמבליט לי את העסק ועוד דוחף בפנים גרב (אין מה לעשות אני לא מקונגו), זה היה מושך את העין.בדיוק כמו ללכת עם גופיה ואז להתלונן שיש מבטים, העין מושכת, לפעמים זה לא נשלט וצריך להבין את זה

עם זה אני מסכימה, אבל זה שבחורה הולכת עם גופייה עם מחשוף לא אומר שהיא רוצה שיציקו לה או יאנסו אותה או אלוהים יודע מה (ואני מגזימה כי יש המון שדוגלים במשפט 'אז למה התלבשת ככה אם את לא רוצה את זה?!').
אני (כמו שבטיפשותי ציינתי כבר) עם חזה גדול ונורא לא נוח לי ללכת עם חולצה סגורה עד הצוואר. כמובן שזה לא נותן לגיטימציה שאלך עם חולצה עם מחשוף עמוק וכו', אבל כן, אני הולכת עם גופיות או חולצות עם מחשוף קטן (העיקר שלא יהיו עד הצוואר), ויש כאלו שבוהים ושיבושם להם (כמו שאמרת, גם אני אבהה בגבר שהטוסיק שלו נראה מושלם בג'ינס או וואטאבר, אבל כמובן בטאקט).
אבל זה לא אומר שאני רוצה לקבל הערות בוטות על החזה שלי או דברים יותר גרועים מזה. אותו הדבר גם בחדר כושר, אין לי בעיה שיסתכלו, גם אני מסתכלת, לכולנו יש עיינים! אבל יש טאקט ויש צורת דיבור ויחס

עם זה אני מסכימה, אבל זה שבחורה הולכת עם גופייה עם מחשוף לא אומר שהיא רוצה שיציקו לה או יאנסו אותה או אלוהים יודע מה (ואני מגזימה כי יש המון שדוגלים במשפט 'אז למה התלבשת ככה אם את לא רוצה את זה?!').
אני (כמו שבטיפשותי ציינתי כבר) עם חזה גדול ונורא לא נוח לי ללכת עם חולצה סגורה עד הצוואר. כמובן שזה לא נותן לגיטימציה שאלך עם חולצה עם מחשוף עמוק וכו', אבל כן, אני הולכת עם גופיות או חולצות עם מחשוף קטן (העיקר שלא יהיו עד הצוואר), ויש כאלו שבוהים ושיבושם להם (כמו שאמרת, גם אני אבהה בגבר שהטוסיק שלו נראה מושלם בג'ינס או וואטאבר, אבל כמובן בטאקט).
אבל זה לא אומר שאני רוצה לקבל הערות בוטות על החזה שלי או דברים יותר גרועים מזה.
מסכים לגבי ההערות,אבל את העין קשה להוריד ממשהו שמביא לך לך סטירה כשאתה מסתכל עליו,לוקח קצת זמן לקלוט שאתה מסתכל.
אגב זה יכול להיות תקף לכל דבר יוצא דופן,גם אם זה גבר עם ורידים בכל היד או רגל מפלצתית,יקח לי זמן לקלוט שאני בוהה

עריכה:
לא יודע למה רשמתי את ההודעה הממפגרת הזו הרי ברור שהסכמנו . מצטער על בזבוז זמן

מסכים לגבי ההערות,אבל את העין קשה להוריד ממשהו שמביא לך לך סטירה כשאתה מסתכל עליו,לוקח קצת זמן לקלוט שאתה מסתכל.
אגב זה יכול להיות תקף לכל דבר יוצא דופן,גם אם זה גבר עם ורידים בכל היד או רגל מפלצתית,יקח לי זמן לקלוט שאני בוהה

זה כי אתם גברים, אין לכם טאקט וקשה לכם להבין שאתם בוהים ומסתכלים עליכם בצורה מזעזעת בחזרה 😆
אני כבר לא מתייחסת לזה שבוהים לי בחזה (כמובן עד שזה מתפתח למשהו אחר).
היה לי אגב מקרה נורא מטריד שכל בוקר בתחנת אוטובוס לתיכון היה גבר סוטה שבהה לי בחזה בלי הפסקה (גם בחורף כשהייתי עם 20 שכבות!) ולא משנה כמה הייתי הולכת לצד אחד, מסתובבת, יושבת בכיסא הפוך וכו' הוא היה גם הולך לצד שלי, מסתובב, יושב בכיסא הפוך וכו' והכל בשביל לבהות וחס וחלילה לא להפסיד שנייה.
זה היה לי על בסיס יום יומי במשך שנת לימודים שלמה. לא ידעתי איפה לקבור את עצמי.

• פותח/ת השרשור
ברור שלא, לא אמרתי ולא חשבתי שמי ששואל אותי מה נשמע או כל דבר אחר בהכרח רוצה לפגוע בי בדרך כזו או אחרת.
אני בן אדם נורא נחמד וחייכני ולפעמים זה מתנקם בי..
אני מכירה המון אנשים בגלל עבודתי, וכשאני רואה אותם אז זה חיבוקים ומה נשמע ואיך הולך (כמובן כאלו שבאים הרבה פעמים לבר ואני כבר מכירה אותם) גם בעבודה וגם מחוצה לה.
יש כאלו שבגלל שהייתי נחמדה רצו להמשיך הלאה לדייטים וכאלה וסירבתי בנחמדות כי אני תפוסה והכל נגמר בסדר... אבל יש גם כאלו שעפו עליי וכעסו עליי שהייתי נחמדה אבל תפוסה..
ז"א היה מקרה אחד שבחור בא אליי שכהתחלתי לסגור את הבר ושאל 'מה שלומך?' 'כמה זמן את עובדת כאן?' 'ממש כיף לשבת איתך על הבר' ולהכל עניתי בחיוך ואמרתי הכל בסדר, מה איתך? תודה וכו' וכו', באמת בקטע חברותי.
ואז כשהוא בא ואמר לי 'רוצה לשבת במקום כלשהו אחרי שתסיימי לעבוד?' אז עניתי לו שזה לא כל כך מתאים כי אני תפוסה, הבחור התחיל לצאת עליי והרים את הקול 'אז מה את נחמדה?! מה את זורמת איתי בדיבור?!'.
לאותו אידיוט כמובן שעניתי 'מה אתה רוצה? שאני אהיה כלבה מגעילה ואגיד לך תתחפף לי מהעיניים כששאלת מה נשמע?' והוא הסתובב והלך. עזוב את זה שבסוף המשמרת ראיתי אותו עם חברים מחוץ לבר והוא בהה בי בצורה מפחידה וברחתי מהר לרכב.
כבר היה כאן דיון שבחורים כאן מעדיפים טינדר כי אז אין את הבושה והפחד ללכת ולהתחיל עם בחורה.
אני ומרטין הגבנו שהם צודקים באופן מסויים כי זה באמת מפחיד להתחיל עם בחורה כי רובן עפות על עצמן ויכולות נורא לפגוע באותו בחור ולהוריד לו את הביטחון.. אבל מצד שני כשאני מגיבה בנחמדות בשביל לא לפגוע או לא להעליב או חלילה לא לגרום לו לפחד להתחיל שוב עם בחורה, אני מקבלת כזו תגובה.
אז מה אני אמורה לעשות במקרים כאלו?
מצד אחד אני ממש לא רוצה לפגוע באף אחד ובטח שלא להוריד לו את הביטחון אבל מצד שני אתם מכריחים אותי להתנהג בביצ'יות אם אני תפוסה
הרוב המוחץ לדעתי לא יגיב כמוהו. זה שיש מיעוט זבל אין מה לעשות. זה שרוב המיעוט זבל יוצא לפאבים ונשארים עד הסגירה מגדיל את הזבל היחסי שאת רואה.
אני לא מצדיק את זה אבל ככה זה, בכל אוכלוסיה גדולה יהיו טובים ויהיו כאלה שלא.

זה כי אתם גברים, אין לכם טאקט וקשה לכם להבין שאתם בוהים ומסתכלים עליכם בצורה מזעזעת בחזרה 😆
אני כבר לא מתייחסת לזה שבוהים לי בחזה (כמובן עד שזה מתפתח למשהו אחר).
היה לי אגב מקרה נורא מטריד שכל בוקר בתחנת אוטובוס לתיכון היה גבר סוטה שבהה לי בחזה בלי הפסקה (גם בחורף כשהייתי עם 20 שכבות!) ולא משנה כמה הייתי הולכת לצד אחד, מסתובבת, יושבת בכיסא הפוך וכו' הוא היה גם הולך לצד שלי, מסתובב, יושב בכיסא הפוך וכו' והכל בשביל לבהות וחס וחלילה לא להפסיד שנייה.
זה היה לי על בסיס יום יומי במשך שנת לימודים שלמה. לא ידעתי איפה לקבור את עצמי.
MOVES של כוכב
לא יודע איך לא נפלת מזה.

שלפעמים אני יושב מאחורייך 😃

אז תמצא סיבה לעבור קדימה. ובוא אני יחדד את זה: היא לא עיוורת.
נשים סורקות את סביבתן הרבה יותר מגברים! עם מצאתה חן בעיניה, היא כבר תמצא דרך להפנות אלך מבט! בדרך כלל יותר ממך אפילו.

כול שאר הסיפורים פה.... ארוך, אין לי כוח לקרוא את כולם....
אני אישית יוצאת מג"ב, בני זוג שוטרים, עבדתי עם נוער עבריין ונרקומנים דיירי רחוב.... פיתחתי עור פיל ויכולת הגנה עצמית... אבל זה מאוד מאוד סובייקטיבי!!!

ויש הבדל ענק בין להסתכל על הבחורה ולהטריד אותה מינית! תסתכל בכיף! עם התלבשתי כך אז לקחתי בחשבון שיסתכלו אלי.
אבל שום לבוש לא מצדיק שיציקו לי.

• פותח/ת השרשור
אז תמצא סיבה לעבור קדימה
ככה:
ולא משנה כמה הייתי הולכת לצד אחד, מסתובבת, יושבת בכיסא הפוך וכו' הוא היה גם הולך לצד שלי, מסתובב, יושב בכיסא הפוך וכו' והכל בשביל לבהות וחס וחלילה לא להפסיד שנייה.
?

אני בטוח שלא, אז באים ומדברים לא כזה מטרד, ומי שזה מטריד אותה יודעת להגיד יפה מאוד
נשים סורקות את סביבתן הרבה יותר מגברים! עם מצאתה חן בעיניה, היא כבר תמצא דרך להפנות אלך מבט! בדרך כלל יותר ממך אפילו.
אם כל הגברים יחכו שבנות יפנו אליהם האוכלוסיה הייתה מתדלדלת לחלוטין. חן טל למינהן היו שולטות בעולם

אבל תכל'ס, איך אני בידיוק אמורה להגיב לזה?
ילדה 'תמימה' בת 16 חווה על בסיס יומיומי בהיות של גבר בן 40-50 סוטה, נראה הכי אנס בעולם.
אין דרך כשאני חושב על זה...

אם כל הגברים יחכו שבנות יפנו אליהם האוכלוסיה הייתה מתדלדלת לחלוטין. חן טל למינהן היו שולטות בעולם
אמרתי מבט אחד! לא להעביר אותה PET-CT. ואז MRI עם העיניים.

ושוב פעם, אל תחכה שהיא תתחיל לדבר. רק תוודע שהיא לא מתחמקת ממך.

• פותח/ת השרשור
אין דרך כשאני חושב על זה...
ברוך שלא עשני אישה?

אמרתי מבט אחד! לא להעביר אותה PET-CT. ואז MRI עם העיניים.
חחחח ברור שלא זה היה לגמרי בצחוק כי בידיוק היא רשמה את זה.
ושוב פעם, אל תחכה שהיא תתחיל לדבר. רק תוודע שהיא לא מתחמקת ממך.
אני הולך לשאול אותה, אם היא תמחמקת אני אלך לזאת שלידה. לא חושב שזה פסול ולא חושב שאי פעם מישהי חשבה שדבר כזה פסול.

את חושבת שאם אבוא ואתחיל לדבר איתך בפאב זה פסול? (בהנחה שאת לא מעוניינת אומרת לי לא ואני מתרחק)

את חושבת שאם אבוא ואתחיל לדבר איתך בפאב זה פסול? (בהנחה שאת לא מעוניינת אומרת לי לא ואני מתרחק)
שונאת את זה!!! כול כך נמאס מכול אלה שמנסים את מזלם. זה אתה וההוא ועוד אחד שחושב שדווקא לו זה יצליח.
כמובן שזאת דעה אישית שלי...

• פותח/ת השרשור
לגמרי לא פסול ואפילו לגטימי שבחור ייגש לבחורה (ולהפך) בכל מקום חברתי באשר הוא.
מצויין.
עכשיו בהנחה שאני בן אדם נורמלי ולא מטרידן כמו הדוגמאות שהוצגו באשכול.

מעבר לזה שאני נורמלי אני גם חכם, כל הבנות רגילות שמתחילים איתן בפאב, אני מתוחכם, מתחיל איתן ברחוב כשהן לא מצפות לזה וככה מנסה להגדיל סיכויים. לגיטימי או לא לגיטימי?

(שוב באותה צורה שבה התנהגתי בפאב הדימיוני)

שונאת את זה!!! כול כך נמאס מכול אלה שמנסים את מזלם. זה אתה וההוא ועוד אחד שחושב שדווקא לו זה יצליח.
כמעט ולא קיימת שום דרך אחרת מאשר לנסות את המזל ולקוות לטוב. (שוב בהנחה שהכול נעשה בגבול הטעם הטוב ולא בהטרדה מטורפת)

אל תעלבי ואל תקחי את זה אישית נגדך, אבל בגלל נשים עם גישה כמו שלך קיימים גברים שמתים מפחד להתחיל עם נשים ועם ביטחון עצמי נמוך.
מצויין.
עכשיו בהנחה שאני בן אדם נורמלי ולא מטרידן כמו הדוגמאות שהוצגו באשכול.

מעבר לזה שאני נורמלי אני גם חכם, כל הבנות רגילות שמתחילים איתן בפאב, אני מתוחכם, מתחיל איתן ברחוב כשהן לא מצפות לזה וככה מנסה להגדיל סיכויים. לגיטימי או לא לגיטימי?

(שוב באותה צורה שבה התנהגתי בפאב הדימיוני)

לגטימי. מה השלב הבא? D:

אל תעלבי ואל תקחי את זה אישית נגדך, אבל בגלל נשים עם גישה כמו שלך קיימים גברים שמתים מפחד להתחיל עם נשים ועם ביטחון עצמי נמוך.
לא נעלבת בכלל. יכול להיות בהחלט.
אבל אני עדיין לא מבינה מה כול כך פסול/בעייתי/מפחיד להסתכל לי בעיניים קודם?
עם אני לא מפנה את המבט אז שימשיך! אבל עם אני כן מסובבת את הראש? למה להמשיך? זה לא להכניס את עצמך לעוד כישלון? זה אמור להוריד את הביטחון עוד יותר, לא?

לא נעלבת בכלל. יכול להיות בהחלט.
אבל אני עדיין לא מבינה מה כול כך פסול/בעייתי/מפחיד להסתכל לי בעיניים קודם?
עם אני לא מפנה את המבט אז שימשיך! אבל עם אני כן מסובבת את הראש? למה להמשיך? זה לא להכניס את עצמך לעוד כישלון? זה אמור להוריד את הביטחון עוד יותר, לא?

מי אמר שהוא לא מסתכל לך בעיינים לפני?
הוא ניגש אלייך בעיניים עצומות ומתחיל איתך?
אם כן, לכל הנשים היו תקווה, אפילו לגרועות שבנינו 😛

אבל זה שהוא מסתכל, לא מחייב שאת תקלטי את זה.
כמה פעמים הצטלבו מבטים שלך ושל עוד בחור סתם כי אתם מסתכלים על הסביבה וממשיכים הלאה? לא אומר שהכרח שהוא מעוניין או שאת מעוניינת. אפילו לא מחייב שתבחיני שמישהו מסתכל עלייך.
לא הרבה מעיזים לקום ולהתחיל עם בחורה בפאב, ורק על זה מגיע להם ח"ח.
אבל אז כשהם מקבלים יחס כמו שאת כתבת, זה כל כך משפיל אותם ומוריד להם את הביטחון העצמי שאת כנראה תפגעי בבחור בדרך שתהיה לו קשה לחזור ממנה (כמו שגם לא חסרים גברים שישימו זין על זה שסירבת וימשיכו לבחורה הבאה, כן?)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית