הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הטרדה או עוד אחת שמגזימה?

אני דווקא לא כול כך מאמינה בחברות בין נשים לגברים... אז נשים זה כול משנאר לי

משעשע, אני בידיוק ההפך.
אני מתחברת בהרבה יותר מהירות וקלילות לגברים בגלל שזה כל כך פשוט, לא מתוסבך וכיף (לא מכירה הרבה בחורות שיהנו מבירה ומשחקי מחשב/פלייסטיישן, בשר וכו').
נשים לעומת זאת.. שאני אפילו לא אתחיל חחח

מראה הוא חיצוני. אין לו עומק. לפעמים נדמה שכן, אבל אין... יש אנשים שנראים ממש טייפקאסט של ערס מצוי ומבלים אחה"צ ממוצע במכון וייצמן. לא תדעי עד שלא תביטי לאותו עומק ולא סביר שתביטי לאותו עומק אם הרושם הראשוני מכשיל.
ככה זה. לא נורא. לא פיספסת מה שמעולם לא היה שלך...
מכירה אחד כזה. דווקא אחלה בחור. אבל אני לא מתחברת לסוג כזה של אנשים. גם אחרי שהכרתי אותו קצת יותר לעומק, זה עדיין מפריעה לי!
ומכיוון שלמדתי כבר מזמן לכבד את האנשים כמו שהם ולא לנסות לשנות אותם, אני פוסלת אותו כי הוא נראה ומתנהג ערס...
אז למה אני צריכה לתת הזדמנות למשהו שאני יודעת מראש שלא מתאים לי?
למה לתת לו לנסות לדבר איתי כשאני יודעת מראש שאני ידחה אותו? כידי שהוא לא יעלב? סורי, לא בעיה שלי!

בגלל זה אני אומרת: תראה את עצמך! תיצור קשר עיין! תראה עם הבחורה מתחברת למה שיש לך להציע. אפשר ללמוד קצת על הבן אדם מהתבוננות קצרה.

מכירה אחד כזה. דווקא אחלה בחור. אבל אני לא מתחברת לסוג כזה של אנשים. גם אחרי שהכרתי אותו קצת יותר לעומק, זה עדיין מפריעה לי!
ומכיוון שלמדתי כבר מזמן לכבד את האנשים כמו שהם ולא לנסות לשנות אותם, אני פוסלת אותו כי הוא נראה ומתנהג ערס...
אז למה אני צריכה לתת הזדמנות למשהו שאני יודעת מראש שלא מתאים לי?
למה לתת לו לנסות לדבר איתי כשאני יודעת מראש שאני ידחה אותו? כידי שהוא לא יעלב? סורי, לא בעיה שלי!

בגלל זה אני אומרת: תראה את עצמך! תיצור קשר עיין! תראה עם הבחורה מתחברת למה שיש לך להציע. אפשר ללמוד קצת על הבן אדם מהתבוננות קצרה.

ממש מעניין אותי לדעת מה פספסת בכל דחייה קטנה שלך בכל דבר (מה שלא נדע).
כי אם על כאלה דברים קטנים ושטחיים את פוסלת, יכול להיות שפספסת הרבה 😃

סתם צומי.
היא מחפשת שאנשים יראו שכאילו מטרידים אותה, שכאילו פונים אליה בכלל.

משעשע, אני בידיוק ההפך.
אני מתחברת בהרבה יותר מהירות וקלילות לגברים בגלל שזה כל כך פשוט, לא מתוסבך וכיף (לא מכירה הרבה בחורות שיהנו מבירה ומשחקי מחשב/פלייסטיישן, בשר וכו').
נשים לעומת זאת.. שאני אפילו לא אתחיל חחח

MyGeniousMeme.png

כי אם על כאלה דברים קטנים ושטחיים את פוסלת, יכול להיות שפספסת הרבה
זה עניין של טעם והעדפות. אני פשוט מכירה את עצמי. יודעת מה אני אוהבת ומה לא. סטנדרטים גבוהים כמובן לא עוזרים לעניין...
ואני מעדיפה להיות לבד במקום להתפשר על משהו שהוא פחות ממשאני רוצה!

ממש מעניין אותי לדעת מה פספסת בכל דחייה קטנה שלך בכל דבר (מה שלא נדע).
כי אם על כאלה דברים קטנים ושטחיים את פוסלת, יכול להיות שפספסת הרבה 😃
זאת הנקודה... לרוב זה כך. פלייסטיישן ובירה זה אחלה, אבל בסופו של דבר את אומרת בעצמך שתפוסה או לא, את נחמדה גם אם את ממש לא בקטע. אז גם ההחלטה שלך מגיעה איפשהו במורד הדרך. עניין הנחמדות לבחור שברור שהעניין שלו הוא קצת מעבר לבירה ופלייסטיישן כבר לא כ"כ חשוב...

כי הם גברים!
הם יזיינו כל דבר שזז אם יש צורך בכך! 😆
חחחח מה עשיתי עכשיו?!

הכל! את אשמה בהכל!

סתםםםםםם, ראיתי הזדמנות לצחוק על מה שרשמת, שום דבר רציני...

*רגע של כנות* - את אחלה, את שנונה ואחלה-חמודה והלוואי שהרבה בחורות היו משלבות את השילוש מתאמנות-אוהבות בשר-ושותות בירה כמוך.

זאת הנקודה... לרוב זה כך. פלייסטיישן ובירה זה אחלה, אבל בסופו של דבר את אומרת בעצמך שתפוסה או לא, את נחמדה גם אם את ממש לא בקטע. אז גם ההחלטה שלך מגיעה איפשהו במורד הדרך. עניין הנחמדות לבחור שברור שהעניין שלו הוא קצת מעבר לבירה ופלייסטיישן כבר לא כ"כ חשוב...

את עניין הבירה והפלייסטיישן אני מייחסת לחברים הקרובים שלי ולא לסתם אחד שרוצה להתחיל איתי. דיברתי יותר בעניין של חברות בקטע הזה.
בעניין של נחמדה, יש גבול לכל דבר. אם גבר ישאל אותי מה נשמע או יאחל לי חג שמח אני אחייך ואגיב בחזרה. אם בחור יפנה אליי ב'בובה בואי לדרינק' אני אמשיך הלאה ולא אסתכל עליו אפילו.
זה נורא תלוי בסיטואציה
הכל! את אשמה בהכל!

סתםםםםםם, ראיתי הזדמנות לצחוק על מה שרשמת, שום דבר רציני...

*רגע של כנות* - את אחלה, את שנונה ואחלה-חמודה והלוואי שהרבה בחורות היו משלבות את השילוש מתאמנות-אוהבות בשר-ושותות בירה כמוך.

🤭🤭🤭😄🤭

לא בהכרח.
אבל אי אפשר לנהל קשר חברי כשאחד מהצדדים מעוניין בסקס.
אני אספר לך סוד (למדתי את זה מגלישה ב9גג) רוב הגברים מעוניינים לזיין את הרוב המוחלט של הבחורות שקיימות בעולם הזה.
זה שהוא רוצה לזיין אותך לא אומר שאתם לא יכולים להיות חברים, לא מבין למה זה סותר אחד את השני.

סבבה, גם לנו. אבל אתה לא רואה אותנו שורקות לבחורים שעוברים ברחוב וצועקים להם: בובון! בוא תרכיב אותי...

נתקלתי בכאלו 🤣🤣
אני אספר לך סוד (למדתי את זה מגלישה ב9גג) רוב הגברים מעוניינים לזיין את הרוב המוחלט של הבחורות שקיימות בעולם הזה.
זה שהוא רוצה לזיין אותך לא אומר שאתם לא יכולים להיות חברים, לא מבין למה זה סותר אחד את השני.

חחחחחחחחח תסלח לי אבל זה כזה חמוד ה'למדתי מגלישה ב9גג'.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית