הטרדה או עוד אחת שמגזימה?

לא, כי נשים לא ביצ'יות בכלל.
לא חסרות כאלו שישלפו ציפורניים.
כמה מקרים את מכירה או מתארת לעצמך שקרו שגבר התחיל עם בחורה למרות שידע שיש לה חבר?
כמה מקרים את מכירה או מתארת לעצמך שקרו שאישה התחילה עם גבר למרות שידעה שיש לו חברה?

כמה מקרים את מכירה או מתארת לעצמך שקרו שגבר התחיל עם בחורה למרות שידע שיש לה חבר?
כמה מקרים את מכירה או מתארת לעצמך שקרו שאישה התחילה עם גבר למרות שידעה שיש לו חברה?

אני רואה את זה קורה מלא פעמים! בשני המקרים.
מי מסתכל על זה בכלל היום?
ובכלל, מונוגמיה דינה כמו דין להתחתן בתול/ה מבחינתי....

אני כבר העליתי תמונה... 😉

(נ.ב.

אין לראות בתגובתי זאת כאילו המלצתי למישהו/י להעלות תמונה של החזה)
@Baraky ככה אומרים את זה
מי מסתכל על זה בכלל היום?
ובכלל, מונוגמיה דינה כמו דין להתחתן בתול/ה מבחינתי....
אני באמת לא מצליח להבין אותך כבר פעם שניה (או בעצם שלישית אם נספור את מה שתעלמנו ממנו בהתחלה חח)
את חייבת להסביר

בשני המקרים זה קורה הרבה, שתהיה בעניינים.
אוף לאיזה שיחות עצובות אנחנו מדרדרים
אני כבר העליתי תמונה... 😉

(נ.ב.

אין לראות בתגובתי זאת כאילו המלצתי למישהו/י להעלות תמונה של החזה)

חחחחחח המלצת המלצת!!!
ועוד אתה מנהל! פויה!

לא נורא אני אחיה גם ככה

זה לא אומר שאי אפשר לתחזק קשר כידידים

בהקשר לנושא:

חח זה פשוט דיאט קולה נכון?

יש משהו במה שהוא אומר עד כמה שזה נשמע דפוק. כשאתה גבר מבחינה הורמונלית קשה מאוד לחשוב עם השכל וההגיון במקום עם הביצים. וגבר שלא חווה מחשבות כאלו צריך טיפול תרופתי. אותי לרוב מטרידות נשים בגיל 30+ במבטים שקשה לי לזרום איתם אבל מצד שני אני מביא את זה על עצמי כשאני לובש לבוש "ספורטיבי". לא פעם הוטרדתי ע"י זקנים(מבטים), לאחרונה אני מוצא בגופיות חסרון גדול מאוד. כן זה נוח. כן זה מתאים. אבל אני לא יגיד שהם סוטים - אני מביא את זה על עצמי ואני מבין את זה.
נשים לא באמת מבינות עד כמה לבוש מינימלי מעורר את היצר בכל גבר. לא פעם נתקלתי בנשים ששמות את הנוחות(נעליים לא מתאימות,גופיה בקור) אחרי הלבוש הסקסי. נוחות\סקסיות- הגברים פשוטים יותר ואפשר לראות את זה בכל מקום. נוחות לפני הכל. כפכפים,גופיות,בלי חולצה,גרביים עם קרוקס ומה לא. אין הרבה מחשבה לגבי פרטי הלבוש. אצל נשים הכל סובב סביב פרטי הלבוש כי הן מאמינות שזה מה שבאמת מייצג אותן.

אני באמת לא מצליח להבין אותך כבר פעם שניה
אני בן אדם מורכב....😛
מה לא ברור? לא מאמינה במונוגמיה. לא עם זמינות הסקס היום. זה משהו שהיה רלבנטי פעם. כשהיו עושים סקס רק אחרי החתונה.
היום לא על סקס תקום מערכת יחסים אז לא על סקס היא תיפול. אפשר להנות מבני זוג מרובים ועדיין לאהוב את האחד המיוחד, שהוא בעצם החבר האמיתי שלך!

בשני המקרים זה קורה הרבה, שתהיה בעניינים.
טוב אני אנסח את זה אחרת.
בתור גבר יצא לי לעשות את זה לא מעט פעמים.
בתור אישה אף פעם לא יצא לי לעשות את זה.
מסקנה, לי מותר לך אסור.

לי זה נשמע מאוד הגיוני 😃
חחחחחח המלצת המלצת!!!
ועוד אתה מנהל! פויה!
חחח אני הכי אהבתי שהוא כתב מישהו\י

טוב אני אנסח את זה אחרת.
בתור גבר יצא לי לעשות את זה לא מעט פעמים.
בתור אישה אף פעם לא יצא לי לעשות את זה.
מסקנה, לי מותר לך אסור.

לי זה נשמע מאוד הגיוני 😃

שתהיו בריאים! כולכם!
אה לא... ממש לא... יש לי פשוט 1100+ צפיות בגלריה. אני מנסה לקדם... 🥰

ברור, פרסמת ציצי ועוד אחד גדול!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית