כן... 🫤שתהיו בריאים! כולכם!
ברור, פרסמת ציצי ועוד אחד גדול!
יצאה לי גלריה של ציצי...
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כן... 🫤שתהיו בריאים! כולכם!
ברור, פרסמת ציצי ועוד אחד גדול!
ועוד כולם יוצאים עליי כשאני אומרת ציצי, יאללה!כן... 🫤
יצאה לי גלריה של ציצי...
אז סגרנו שציצי גדול זה טוב... אני משוכנע שזה המכנה המשותף הנמוך ביותר שכל הפורום יסכים עליו.ועוד כולם יוצאים עליי כשאני אומרת ציצי, יאללה!
אבל העיקר שהוא חלק 😄
אז סגרנו שציצי גדול זה טוב... אני משוכנע שזה המכנה המשותף הנמוך ביותר שכל הפורום יסכים עליו.
גם בירה זה טוב... בעיקר סטאוט.
*מצטער מראש על הבוטות אבל אני מבין שנצטרך להשתמש בה כדי להגיע לנקודה.
חברה שלך/אחותך צועדת ברחוב. מהמדרכה ממול מישהו זורק לה "וואי וואי על ה*** הזה, מה הייתי יכול לעשות לו. רוצה לעלות איתי פה למעלה אני אפתח לך את ה***? לא תוכלי ללכת אחר כך יומיים נשמה מבטיח לך שלא תשכחי את זה"
לא הייתה כאן אלימות פיזית או איום לשימוש באלימות פיזית. רק הצעה.
מבחינתך היא לא הוטרדה מינית?
גם בירה זה טוב... בעיקר סטאוט
וואו זה הולך ממש אחורה, אנחנו כבר בעולם אחר פה 😃כמו שאמרתי, עומד מאחורי הטענה שלי. כל פעם שאתה מוטרד מדיבור של מישהו, אתה מוטרד מבחירה. לא יכול להיות חוק הגיוני בנושא.
אני חושב שגם על זה אנשים ישמחו לנהל וויכוח ארוךאז סגרנו שציצי גדול זה טוב... אני משוכנע שזה המכנה המשותף הנמוך ביותר שכל הפורום יסכים עליו.
וגם על זה חחגם בירה זה טוב... בעיקר סטאוט.
סטאוט הוא סטאוט... גינס, קילקני, אויסטר... כל עוד היא נמזגת בסערה , מתייצבת ואז נעלמת בדקה...oyster stout במקרה ?
סטאוט הוא סטאוט... גינס, קילקני, אויסטר... כל עוד היא נמזגת בסערה , מתייצבת ואז נעלמת בדקה...
סטאוט הוא סטאוט... גינס, קילקני, אויסטר... כל עוד היא נמזגת בסערה , מתייצבת ואז נעלמת בדקה...
קילקני זה אייל אבל נמזג בידיוק כמו גינס.אני מבקש שתוציא את קילקני מהרשימה מיד.
כמובן שגם Ale, או wheat הולך כשחסרה חבית סטאוט. לפעמים גם איזה בלגית...וגם על זה חח
קילקני זה סטאוס ונמזג ב-י-ד-י-ו-ק כמו גינס. תתמודד. חחח
חחחחח עדכנתי!!!!🤬🤬🤬🤬🤬
כמובן שגם Ale, או wheat הולך כשחסרה חבית סטאוט. לפעמים גם איזה בלגית...
(רק לאגר נשאר בחוץ... 🤣)
וצ'ייסר של סינגל מאלט...בואו נעשה סדר.
יש 2 משפחות של בירה: לאגר ואייל.
כל הסוגים בפנים נקבעים עפ''י הדגן, שמרים וכו'.