הטרדה או עוד אחת שמגזימה?

אני מחפש ברים של מבוגרים שנכנסות אליו ילדות בנות 18 בירושלים, אבל כנראה שאצטרך להמשיך לחפש

חחחח אוקיי, נשמע קצת קריפי.
אתה יכול ללכת ל'חבית והברז', הבר הקודם שעבדתי בו. 23+ אבל מבנות בד''כ לא מבקשים ת.ז, וגם לכאלו שכן, המנהל אומר 'תכניסו תכניסו'..
יש המון ברים בלי הגבלת גיל ואתה יכול לראות שם מ17-24+-.. תלוי מה הסגנון שלך ומה אתה אוהב

חחחח אוקיי, נשמע קצת קריפי.
אתה יכול ללכת ל'חבית והברז', הבר הקודם שעבדתי בו. 23+ אבל מבנות בד''כ לא מבקשים ת.ז, וגם לכאלו שכן, המנהל אומר 'תכניסו תכניסו'..
יש המון ברים בלי הגבלת גיל ואתה יכול לראות שם מ17-24+-.. תלוי מה הסגנון שלך ומה אתה אוהב

מצחיק לקחת ברצינות.
סתם הנקודה שלי הייתה שהיום מבחינת בחורות אין כל כך סלקציית גיל. מי שנראית טוב עוברת

מצחיק לקחת ברצינות.
סתם הנקודה שלי הייתה שהיום מבחינת בחורות אין כל כך סלקציית גיל. מי שנראית טוב עוברת
זה די מובן, פאב עם הרבה בנות זה מקום שגברים רוצים ליהיות בו

טוב תמיד טענתי שגברים הם לרוב בעלי נכות רגשית קלה....
אבל אתה מעלה את זה לרמה אחרת לגמרי! אלה עם כן אתה באמת אוטיסט או מאובחן עם אספרגר, אתה אמור לדעת לפרש הבאות פנים פשוטות: חיוך, כעס, גועל, אושר, עצבות, בוז, עצבנות....
אתה רוצה שאני יעלה לך כרטיסיות עם דוגמאות?

אז כל גבר שאי פעם הסתכלת עליו וחייכת באותו הזמן אך לא התחיל איתך אז הוא "באמת אוטיסט או מאובחן עם אספרגר". הבנתי..

הרצינות בה לקחת את ההקצנה שלי מראה כמה את לא מסוגלת להבין את האבסורדיות בגישה שלך, הרי אין הבדל בין להגיד "אם אני לא מסתכלת עליו ואולי אפילו מחייכת שלא יפנה אליי אפילו" לבין "אם אני לא ב-36.5 מעלות בדיוק והאף שלי פונה צפון מזרחה שלא יפנה אליי אפילו". בשני המקרים את מצפה מבן אדם שהוא לא את, להבין בדיוק מה את רוצה ע"פ מחוות ולהתנהג לפי איך שאת רוצה שהוא יתנהג. וכשהוא מתנהג בצורה שונה, קרוב לודאי כי הוא לא את והתפיסה שלו שונה, את מתייחסת אליו בזלזול...

אז כל גבר שאי פעם הסתכלת עליו וחייכת באותו הזמן אך לא התחיל איתך אז הוא "באמת אוטיסט או מאובחן עם אספרגר". הבנתי..

הרצינות בה לקחת את ההקצנה שלי מראה כמה את לא מסוגלת להבין את האבסורדיות בגישה שלך, הרי אין הבדל בין להגיד "אם אני לא מסתכלת עליו ואולי אפילו מחייכת שלא יפנה אליי אפילו" לבין "אם אני לא ב-36.5 מעלות בדיוק והאף שלי פונה צפון מזרחה שלא יפנה אליי אפילו". בשני המקרים את מצפה מבן אדם שהוא לא את, להבין בדיוק מה את רוצה ע"פ מחוות ולהתנהג לפי איך שאת רוצה שהוא יתנהג. וכשהוא מתנהג בצורה שונה, קרוב לודאי כי הוא לא את והתפיסה שלו שונה, את מתייחסת אליו בזלזול...

יש דבר כזה שקוראים לו ״קוד התנהגות״ או ״נורמת התנהגות״
צער לי לשמוע שהנורמות שלי גבוהות מידיי לישראלי המצוי...

ועם זה עושה אותי סנובית או אפילו ביצ׳ית לכול מיני אנשים שלא יודעים להתנהג או אין להם דרך ארץ, אז סבבה!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית