הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ קריאטין כמה ואיך?

AvivNataf

משתמש מתחיל
1
0
נק' מוניטין:
0
1
0
אני מתחיל לקחת את תוסף התזונה Beast Sports Nutrition Creature Powder Purchase
השאלה שלי כמה לקחת ממנו? יש אומרים לבצע את תקופת ההעמסה ולקחת 20 גרם כל יום למשך שבוע ורק אז לתחזק את הגוף, ויש אומרים שלקחת כל יום חמש גרם ותוך חודש הגוף יגיע לרמה מקסימלית של קריאטין.
מה עדיף ומה היתרונות והחסרונות של כל שיטה?
והאם הקריאטין שאני לוקח טוב ומומלץ?

תמונה של הקריאטין:

קבצים מצורפים

• image_prodprod460020_largeImage_X_450_white.jpg
    image_prodprod460020_largeImage_X_450_white.jpg
    KB 21.3 · צפיות: 185
אני מתחיל לקחת את תוסף התזונה Beast Sports Nutrition Creature Powder Purchase
השאלה שלי כמה לקחת ממנו? יש אומרים לבצע את תקופת ההעמסה ולקחת 20 גרם כל יום למשך שבוע ורק אז לתחזק את הגוף, ויש אומרים שלקחת כל יום חמש גרם ותוך חודש הגוף יגיע לרמה מקסימלית של קריאטין.
מה עדיף ומה היתרונות והחסרונות של כל שיטה?
והאם הקריאטין שאני לוקח טוב ומומלץ?

תמונה של הקריאטין:
מחקר חדש ונרחב שיצא מראה שמומלץ לבצע העמסה של קראיטין במשך 5 ימים ( 5 גרם כפול 4) ולאחר מכן עוד שישה שבועות 5 גרם ישר אחרי אימון. שים את ה5 גרם בתוך השייק חלבון שאתה שותה ישר אחרי האימון!!!

מחקר חדש ונרחב שיצא מראה שמומלץ לבצע העמסה של קראיטין במשך 5 ימים ( 5 גרם כפול 4) ולאחר מכן עוד שישה שבועות 5 גרם ישר אחרי אימון. שים את ה5 גרם בתוך השייק חלבון שאתה שותה ישר אחרי האימון!!!
איפה המחקר החדש הזה שאתה מדבר עליו?

אז עכשיו מה שנשאר זה רק שתראה לנו את המחקר המדובר
ומה לגבי כל המחקרים האחרים שאומרים שזה כן מיותר?

אז עכשיו מה שנשאר זה רק שתראה לנו את המחקר המדובר
ומה לגבי כל המחקרים האחרים שאומרים שזה כן מיותר?
אני לא נגד המחקרים הישנים יותר.פשוט מבחינת הקראטין שאני משתמש ,אני עובד לפי המחקר החדש ואני מרגיש את השיפור והשינוי אצלי!!!! יש לציין שהמחקר החדש שאני קראתי עליו יצא בערך לפני 3 חודשים. פעלתי לפי המחקרים הישנים ויש לציין שהרגשתי פחות את האפקטיביות של הקראטין וכך גם חבריי אשר מתאמנים. שכל אחד יעשה הטוב בעיניו!!!!

בסדר !!!!!

ובכל זאת אתה מוכן לתת לנו לראות את המאמר? אולי אנחנו טועים...
הייתי שם קישור למחקר, אבל משום מה יש לי הרגשה שאני מתעסק עם חוכמולוג.
אז תשאר עם מה שבא לך ושיהיה לך בהצלחה( אני בספק)!!!

זה שאני חוכמולוג זה בטוח, אבל בא תשים את המחקר לטובת שאר חברי הפורום

"מחקר חדש" היא אמירה ריקנית וחלולה. לא מספיק גם להניח קישור ואפילו לקרוא Abstract. תסביר מה עומד מאחורי ה"מחקר חדש" ותתן גם לנו הזדמנות לקרא בעצמנו.
מעבר לכך, אל תדאג להצלחה שלנו, יש לנו הרבה ממנה...😃

Back
למעלה תחתית