הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שאלה על חברה (ותגובה מעניינת של תום)

מצב
השרשור נעול

biginer21

משתמש מתחיל
8
1
נק' מוניטין:
1
8
1
קודם כול תודה לאתר הזה שנותן הרבה אינפורמציה לאנשים כמוני.
אחרי התלבטות ארוכה וחוסר גדילה ממושך החלטתי להתחיל בסייקל ראשון בליווי של אחד מהתותחים בשוק.
קיבלתי המצלצה לטסט של maxpro מה אתם חושבים?
בנוסף קיבלתי 2 חבילות של דיבולים סגורים ללא שם חברה על השקית..זה נורמלי??..

אחרי התלבטות ארוכה וחוסר גדילה ממושך החלטתי להתחיל בסייקל ראשון בליווי של אחד מהתותחים בשוק.
"אחד התותחים בשוק"... אהבתי 😣
maxpro אמור להיות חומר ug מצויין.
דיבול בסתם שקית? מה אתה חושב שאפשר להגיד על זה?...😃

דיבול היום תוכל למצא בלי חברה זה לגיטימי אין לך מה לדאוג , היום כבר דיבול של סיירוקס הוא על הפנים אז תהיה בטוח שלא כל חברה או מותג כל שהוא בארץ זה עובד , לגבי מקספרו מיוצרת בתאילנד חברה עם סטנדרטים גבוהים

איך הדיבול ניראה?
כך hcg במהלך הסייקל 500 iu תחלק לפעמיים בשבוע מתחילת שבוע שלישי
תכין מעכשיו את הpct שלא.תיתקע ובהצלחה!

זה דיבול לב כחול...מוכר מאוד ואיכותי.
לגבי המאקספרו זה חברה גרמנית שהמפעל בתאילנד. חומרים באיכות בין הגבוהות שניתקלתי בכמה שנים האחרונות.
IMG-20140916-WA0010.jpeg
IMG-20140916-WA0010.jpeg

והרבה כדורים מוברחים בכל מיני צורות וזה אחת הסיבות שהם באים ללא אריזות

קבצים מצורפים

• IMG-20140916-WA0012.jpeg
    IMG-20140916-WA0012.jpeg
    KB 21.4 · צפיות: 213
חברה לא גרמנית ואין שום מפעל בתאילנד. חבל שהנהלת האתר מאפשרת לסוחרים לקדם את המוצרים של עצמם ועוד עם סיפורים וקשקושים.
התעשייה קטנה מדי, חבל שאתם בוחרים כבר עכשיו לשקר, עוד לא התחלתם עם החברה וכבר יש חוסר אמינות.
הגיעו לידי בקבוקים, החומרים מבושלים כאן בארץ כמו רוב החומרים.
חברת ugl בינונית מינוס, זה שהחומר עובד זה לא אומר הרבה, יש מלא אנשים שמתלוננים על כאבים וזיהומים, כך שלא היתי קופץ וממהר להשתמש משהו שבישלו כאן בדירה שכורה בתת תנאים. מספיק להחזיק את הבקבוק לראות את העיצוב בשביל להבין שמדובר בחובבנים, לפחות בזה היתם משקיעים. מעבר לזה, שום חברה תאילנדית או גרמנית תצא עם עיצוב כזה, אז אם כבר לחרטט לפחות הייתם מנסים להגיע לרמת עיצוב שלא תפיל אותכם כל כך מהר.
בשורה תחתונה, יש בארץ חברות שהוכיחו את עצמם כבר, עדיף להשאר איתם גם עם המחיר מפתה.

חברה לא גרמנית ואין שום מפעל בתאילנד. חבל שהנהלת האתר מאפשרת לסוחרים לקדם את המוצרים של עצמם ועוד עם סיפורים וקשקושים.
התעשייה קטנה מדי, חבל שאתם בוחרים כבר עכשיו לשקר, עוד לא התחלתם עם החברה וכבר יש חוסר אמינות.
חברת ugl בינונית מינוס, זה שהחומר עובד זה לא אומר הרבה, יש מלא אנשים שמתלוננים על כאבים וזיהומים, כך שלא היתי קופץ וממהר להשתמש משהו שבישלו כאן בדירה שכורה בתת תנאים. מספיק להחזיק את הבקבוק לראות את העיצוב בשביל להבין שמדובר בחובבנים, לפחות בזה היתם משקיעים. מעבר לזה, שום חברה תאילנדית או גרמנית תצא עם עיצוב כזה, אז אם כבר לחרטט לפחות הייתם מנסים להגיע לרמת עיצוב שלא תפיל אותכם כל כך מהר.
בשורה תחתונה, יש בארץ חברות שהוכיחו את עצמם כבר, עדיף להשאר איתם גם עם המחיר מפתה.
הנהלת האתר לא מאפשרת לקדם שום מוצר. גולשי LBS מספיק אינטיליגנטיים כדי להעדיף את התגובה שלי, אדם שכבר הוכיח פעם אחת או שתיים שהתחום לא זר לו על פני תגובות כמו זו של @avishy שכבר בתגובתו הראשונה באתר סתר את דבריי.
אתה בוודאי לא אובייקטיבי. לבוא ולהגיד על ug מקומי שהוא מיוצר בתת-תנאים זה קצת צבוע מאחר ואין אף ug בישראל שקיבל תקן מתאים. תספר לי שכן...
אני חושב שחברות ויצרנים שהוכיחו את עצמם קיימים ב-ug המקומי. גם אם הלייבלים משתנים תדיר.

למשתמשים הקוראים את הפוסט:
חשוב שתדעו שאני עובר על כל הפוסטים המכילים המלצות לחברה כזאת או אחרת. כמו שרשמתי בעבר, המלצה על חברה לא חייבת להיות אובייקטיבית, אבל חייבת להיות בעלת גיבוי (לשיקול דעתי).
הפורום הזה ישמר כמקום היחיד בו ניתן לקבל מידע איכותי וחשוב מכך, מהימן בתחום.

נערך לאחרונה:
הנהלת האתר לא מאפשרת לקדם שום מוצר. גולשי LBS מספיק אינטיליגנטיים כדי להעדיף את התגובה שלי, אדם שכבר הוכיח פעם אחת או שתיים שהתחום לא זר לו על פני תגובות כמו זו של @avishy שכבר בתגובתו הראשונה באתר סתר את דבריי ולמעשה הכריז: "אני לא מבין כלום בסטרואידים".

התגובה שלעיל נכונה גם לגביך. אתה בוודאי לא אובייקטיבי. לבוא ולהגיד על ug מקומי שהוא מיוצר בתת-תנאים זה קצת צבוע מאחר ואין אך ug בישראל שקיבל תקן מתאים. תספר לי שכן...
אני חושב שחברות ויצרנים שהוכיחו את עצמם קיימים ב-ug המקומי. גם אם הלייבלים משתנים תדיר.

למשתמשים הקוראים את הפוסט:
חשוב שתדעו שאני עובר על כל הפוסטים המכילים המלצות לחברה כזאת או אחרת. כמו שרשמתי בעבר, המלצה על חברה לא חייבת להיות אובייקטיבית, אבל חייבת להיות בעלת גיבוי (לשיקול דעתי).
הפורום הזה ישמר כמקום היחיד בו ניתן לקבל מידע איכותי וחשוב מכך, מהימן בתחום.
עזוב הבן אדם הזה סתם רוצה לקדם מוצר שלו והוא מתעצבן על זה שהחומרים האלו כן רצים חזק בארץ

קודם כל אל תסתתר מאחורי שם בדוי ללא תמונה ! דבר שני לפני שאתה מגיב ומדבר שטויות תיזכר בתגובות הקודמות שלך כי בנתיים אתה יוצא ליצן. דבר שלישי זאת אחת החברות המובילות . ולפני שאתה מבלבל במוח לאנשים פה תעשה בדיקה קטנה.

אני לא מלכלך אל תכניס מילים לפי, רק אומר איך המקורי באמת נראה
והלוואי ובאמת כל הסוחרים היה להם אכפת אחד מהשני ולא רק ללכלך ולתקוע סכין בגב בכל הזדמנות כדי להרוויח עוד כמה שקלים
אבל כמו שמפתחי גוף בארץ צרי עין וחושבים שהעולם סובב סביבם לצערי כך גם אלו שמוכרים את הסחורות

אני לא מלכלך אל תכניס מילים לפי, רק אומר איך המקורי באמת נראה
והלוואי ובאמת כל הסוחרים היה להם אכפת אחד מהשני ולא רק ללכלך ולתקוע סכין בגב בכל הזדמנות כדי להרוויח עוד כמה שקלים
אבל כמו שמפתחי גוף בארץ צרי עין וחושבים שהעולם סובב סביבם לצערי כך גם אלו שמוכרים את הסחורות
צודק... אני רק מתעצבן שכל אחד פה חושב שהוא איזה גאון מעבדה . יש המון חומרים זבל בחוץ ואני יכול לתת פה עכשיו רשימה ארוכה אבל יש חומרים טובים בשוק שבאמת שווה לפרגן להם כמו מאקס פרו. Mxp. באלקן. ועוד כמה. וכל הילדודס פה שדחפו איזה אבקת חלבון וקראטין וחושבים שהם מחר פיל היט שמלכלכים פה על חומרים בלי לדעת אפילו איך מוצר מגיע לארץ במידה והוא לא מבושל פה שיתחילו לסתום את הפה! כי הם הורסים גם לסוחרים וגם ללקוחות כי ברגע שאנשים יפסיקו לקנות חומרים טובים בגלל ליכלוכי סרק הסוחרים יפסידו כסף ויביאו מוצרים זבל כימי כדי לא להפסיד כסף. והלקוחות ידפקו. בקיצור אנשים כאלה דופקים לעצמם.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית