הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שאלה על חברה (ותגובה מעניינת של תום)

מצב
השרשור נעול

biginer21

משתמש מתחיל
8
1
נק' מוניטין:
1
8
1
קודם כול תודה לאתר הזה שנותן הרבה אינפורמציה לאנשים כמוני.
אחרי התלבטות ארוכה וחוסר גדילה ממושך החלטתי להתחיל בסייקל ראשון בליווי של אחד מהתותחים בשוק.
קיבלתי המצלצה לטסט של maxpro מה אתם חושבים?
בנוסף קיבלתי 2 חבילות של דיבולים סגורים ללא שם חברה על השקית..זה נורמלי??..

אבישי
סתם שתדע ככה נראה מקס פרו מקורי
לא מה "שמיובא לארץ"
http://www.steroid-europe.com/img/p/66-290-thickbox.jpg
שים לב מדבקה לאורך כל ה- VIAL עיצוב שונה ומדבקה נוספת בין הקצוות עם הולוגרמה
כבר נשבר הזין מכל החאפרים האלה בארץ שממשיחים לייצר "מותגים" פה העיקר למדו להדביק מדבקה. מלא שעושים את זה בבגדים של BOSS אבל אם חומרים שמכניסים לגוף לא משחקים משחקים.

וואלה צריך ללמוד לסנן מהעיקר והתפל.
יש פה אנשים שנותנים ביקורות וחוות דעת וזה חשוב.
באופן אישי אני מעדיף משהו שמיוצר פה בארץ. להסתכל בעיניים של זה שמייצר מאשר איזה מוצר שמגיע איך שמגיע מאי שם בחול ועובר כל כך הרבה ידיים.
עם ישראל חי.

איזה אקשן יאללה מה נסגר , שכל אחד התעסק עם החברה שלו וכל אחד שייקח מה שבא לו ומה שעושה לו טוב

וואלה צריך ללמוד לסנן מהעיקר והתפל.
יש פה אנשים שנותנים ביקורות וחוות דעת וזה חשוב.
באופן אישי אני מעדיף משהו שמיוצר פה בארץ. להסתכל בעיניים של זה שמייצר מאשר איזה מוצר שמגיע איך שמגיע מאי שם בחול ועובר כל כך הרבה ידיים.
עם ישראל חי.
הבעיה פה בארץ וזה לא רק פה אבל פה בעיקר, זה שהמוח היהודי כל הזמן חושב על יותר רווח לכיס האישי שלו,ופחות על האיכות. ואני מדבר כרגע כמאט על כל דבר שמייצרים פה בישראל. כך דוגמה אבקות חלבון יש פה יצרנים שמשתמשים בממתיקים זולים מסוכנים שיכולים לפגוע בכבד ולסרטן ולא רק. לא כולם מוסיפים סוכרלוז שעולה יותר יקר מסוכרזית. אותו דבר בחומרים מאז ומתמיד כולם במדינה הזאת חאפרים שמחפשים לעשות יותר רווח ותמיד יזמינו חומרי גלם הכי זולים וישתמשו בציוד יד שניה/משומש ולא חדש. תמיד יחסכו בעלויות וגם במינונים של החומרים.אין פה אמונה באף אחד וזו גם הסיבה שכל חודש הטבחים פה מחליפים מדבקות/בקבוקים/משנים חברה/גונבים שם של מותג מחו'ל ועושים זיוף בארץ. כי הם עושים זבל ואנשים מתלוננים(כאבים/גושים/חום/חומר לא עובד/רייח מסריח ועוד) כל זה כל פעם קורה מחדש אז מחליפים להם אריזה. שלא נדבר על הסטריליות של החומרים.בחייאת אחי מה יעזור לך להסתכל לו בעיניים ? הוא ימכור את אמא שלו בשביל עוד 200 שקל בכיס ולא יראה אותך ממטר על מה אתה מדבר ?! אתה חושב שאכפת לו מימך ? חסר פראיירים? אתה תילך יבוא חדש.
בסופו של דבר כולם פה לומדים על בשרם. וכל אחד הולך אם מה שטוב לו/נוח לו/ זורם לו.

הכי מעניין שלא על וורמוג ולא על ראגה לא שמעתי ביקורות רעות. במיוחד בפורום הזה.

אני יכול להביא לך אנשים שכן לקחו וורמודג שלא הרגישו תחומר ולא בפורום , אין קשר יש כאלה שהרגישו ויש שלא , ואני לא מדבר על ראדגה אלא על וורמודג ואטלס

על ראדגה לא תשמע ביקורות רעות כי החומרים ברמה מאוד גבוהה ואין זיופים.
על וורמוגע יש מצב שתשמע שאולי פה ושם תשמע ביקורות רעות אבל אם תנסה לבדוק מאיפו הגיע המקור אתה תשמע על רמת גן/ ומפעל באוקראינה שכבר סגרו אותו שהיה מייצר שם זיופים שלהם. על מקור אחר לא תשמע ביקורות רעות.
כנל לגבי אטלס. אני לא מכיר אישית מקרוב את הבן אדם. אבל יש בחור בפורום הזה שניסה אננטט שלהם ודיבול בסייקל ראשון שלו בחיים. עלה כ-8-9 קילו ובסוף הסייקל אחרי שבועיים בהרך ירד את הרוב. מזה הוא הגיע למסכנה שהחומר זבל כי לטענתו הוא עלה וירד מיים ולא אייתה לא חרמנות בסייקל. הסברתי לו מה מה יכל להיות שלא היה חשק מיני מוגבר אבל הוא עומד על שלו. לא נתווכח. בכל מקרה זה הבן אדם היחידי שהתלונן לפחות ממה שאני שמעתי. אני אישית לקחתי דקה הרוך שלהם וגם מיקס טרן ועבד מאוד חזק יש תוצאות,ואם זה אי אפשר להתווכח.

פחחחח אלק בן אדם אחד אני מכיר קרוב ל 5 איש שניסו את אטלס איזה שקרים רצים פה

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית