עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
ממש לא. כי כמו שלמדנו יש 2 משפחות בירה - לאגר ואייל.בתוכן יש תתי סוגים - בראון אייל, סטאוט ואבבי (כולן ממשפחת האייל) ופילסנר ובוק (כולן ממשפחת הלאגר).ייתכן ושכחתי תת סוג כלשהו אבל מה שכתבתי הם הנפוצים.השוני בין כולם הם השמרים, הכשות ובעיקר הדגן, סוגו וקלייתו... 👑אני היחיד שחושב שרוב הבירות הן אותו דבר פחות או יותר ("טעם של בירה") ושכל ההתלהבות מהן זה רק כי בירה זה מגניב? כאילו, אני לא רואה אף אחד מדבר על הסוגים השונים של מיץ ענבים למשל.. מה לפריגת יש אותו טעם כמו סופר דרינק?
שרידנס 🍦 טעם הילדות!יש לי גם פסואה ושרידנס בדיספליי... לקוקטיילים. 🍦
הבקבוקים שכל גבר חייב להחזיק בבית, כשיש גם אישה בבית...שרידנס 🍦 טעם הילדות!
מרטיני שם ברקע?
אני היחיד שחושב שרוב הבירות הן אותו דבר פחות או יותר ("טעם של בירה") ושכל ההתלהבות מהן זה רק כי בירה זה מגניב? כאילו, אני לא רואה אף אחד מדבר על הסוגים השונים של מיץ ענבים למשל.. מה לפריגת יש אותו טעם כמו סופר דרינק?
מרטיני שם ברקע, אייריש קרים גם... כל מה שהאישה אוהבת שמברמנים לה...😃מה זה
מרטיני שם ברקע?
זה משאני שותה בעבודה תמיד! רק ביאנקו של כוסיות...
מרטיני שם ברקע, אייריש קרים גם... כל מה שהאישה אוהבת שמברמנים לה...😃
בדיוק להיפך...אני מזה פה צליל שוביניסתי?
הבחור שמעליך (ברק).מישו מכיר בירה(גרמנית) בשם קרומבאכר ?
הדאבל בלאק שלהם נהדר, ממליץ לנסות.זה הסינגל מאלט היחידי מהסידרה ותכלס, היחידי ממנה שממש כיף לשתות (לא שאין לי בקבוק בלק רוב הזמן בארון המשקאות...)
כן, אחלה בירה..לא יצא לי לשתות אותה מחבית.מישו מכיר בירה(גרמנית) בשם קרומבאכר ?
תטעם הוגרדן, לף בראון, גולדסטאר ומרדסו בלונד ואז תגיד שלכולן יש את אותו טעם.
הבירות שונות בעקבות השוני ברכיבים באיכות הרכיבים ובמתכון שלהן. כל דבר קטן כמו כמות הקשות,זמן התסיסה,מספר התסיסות והתבלינים משפיעים על הטעם (עוד הרבה דברים).מה שיוצר מגוון ענק של טעמים וצבעים ואחוזי אלכוהול שונים של בירות.
תכלס, באמת לא מכירה יותר מידי נשים שמבינות ואוהבות וויסקי טוב. וחבל! אבל זה כמו עם אימונים, הרוב מעדיפות חוגים....בדיוק להיפך...
אני היחיד שחושב שרוב הבירות הן אותו דבר פחות או יותר ("טעם של בירה") ושכל ההתלהבות מהן זה רק כי בירה זה מגניב? כאילו, אני לא רואה אף אחד מדבר על הסוגים השונים של מיץ ענבים למשל.. מה לפריגת יש אותו טעם כמו סופר דרינק?
+1יש פה אוהבי ערק?