הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מה אני שותה עכשיו

אני היחיד שחושב שרוב הבירות הן אותו דבר פחות או יותר ("טעם של בירה") ושכל ההתלהבות מהן זה רק כי בירה זה מגניב? כאילו, אני לא רואה אף אחד מדבר על הסוגים השונים של מיץ ענבים למשל.. מה לפריגת יש אותו טעם כמו סופר דרינק?

אני היחיד שחושב שרוב הבירות הן אותו דבר פחות או יותר ("טעם של בירה") ושכל ההתלהבות מהן זה רק כי בירה זה מגניב? כאילו, אני לא רואה אף אחד מדבר על הסוגים השונים של מיץ ענבים למשל.. מה לפריגת יש אותו טעם כמו סופר דרינק?
ממש לא. כי כמו שלמדנו יש 2 משפחות בירה - לאגר ואייל.בתוכן יש תתי סוגים - בראון אייל, סטאוט ואבבי (כולן ממשפחת האייל) ופילסנר ובוק (כולן ממשפחת הלאגר).ייתכן ושכחתי תת סוג כלשהו אבל מה שכתבתי הם הנפוצים.השוני בין כולם הם השמרים, הכשות ובעיקר הדגן, סוגו וקלייתו... 👑

תטעם הוגרדן, לף בראון, גולדסטאר ומרדסו בלונד ואז תגיד שלכולן יש את אותו טעם.
הבירות שונות בעקבות השוני ברכיבים באיכות הרכיבים ובמתכון שלהן. כל דבר קטן כמו כמות הקשות,זמן התסיסה,מספר התסיסות והתבלינים משפיעים על הטעם (עוד הרבה דברים).מה שיוצר מגוון ענק של טעמים וצבעים ואחוזי אלכוהול שונים של בירות.

אני חולה על לף בראון מהחבית. זו הבירה שקובעת לי אם אני אוהב פאב או לא. חוץ ממנה אני אוהב את ברבר, גינס ומרפיס נחמדות.יש גם את קרומבאכר שאני שותה לפעמים וקוזל שהיא זולה יותר אבל לא רעה. הפקס הדנית ששתיתי אתמול גם היתה טובה...

לפני כמה שנים שתיתי באיזה פאב ירושלמי בירה בטעם תפוז או משהו כזה ואהבתי אותה (היא היתה מתקתקה ובצבע זהב). משום מה לא זכרתי את השם שלה (מישהו מכיר?)

נערך לאחרונה:
מישו מכיר בירה(גרמנית) בשם קרומבאכר ?

נערך לאחרונה:
זה הסינגל מאלט היחידי מהסידרה ותכלס, היחידי ממנה שממש כיף לשתות (לא שאין לי בקבוק בלק רוב הזמן בארון המשקאות...)
הדאבל בלאק שלהם נהדר, ממליץ לנסות.
הבלו זה אחלה בלנד.
מישו מכיר בירה(גרמנית) בשם קרומבאכר ?
כן, אחלה בירה..לא יצא לי לשתות אותה מחבית.

תטעם הוגרדן, לף בראון, גולדסטאר ומרדסו בלונד ואז תגיד שלכולן יש את אותו טעם.
הבירות שונות בעקבות השוני ברכיבים באיכות הרכיבים ובמתכון שלהן. כל דבר קטן כמו כמות הקשות,זמן התסיסה,מספר התסיסות והתבלינים משפיעים על הטעם (עוד הרבה דברים).מה שיוצר מגוון ענק של טעמים וצבעים ואחוזי אלכוהול שונים של בירות.

הנקודה שלי עברה ישר מעליך אה? הרי כמו שאמרתי גם למיץ ענבים של פריגת וספרינג יש טעם שונה "בעקבות השוני ברכיבים באיכות הרכיבים ובמתכון שלהן". פשוט כמו שאמרתי, בירה זה מגניב והרבה יותר מגניב להכיר הרבה בירות מהרבה מיצי ענבים.

אני ממש מחזיקה את עצמי מלתת לך מוניטין שלילי.🤬

אם באלכוהול עסקינן

בירות... מעריץ גדול מאוד של דאבל וטריפל בוקים למיניהם:
st.bernardus chrismas ale
st. bernardus triple
maredsous
niec'e chouffe
והישראלית שנכנסת בכבוד.. בזלת דאבל בוק

הלאגר - סמואל אדאמס
סטאוס - סאלאראס אייריש סטאוט
אייל - dark goblin/lonfons pride

וויסקים..
גלנפידיך [כרגע בבית יש את ה 18]
ג'וני ווקר [כרגע בבית יש את הגולד לייבל רזרב [נפלתי גם על בלנד ממש טוב איתו]]
ומייקרס מארק [אחלה של burbon למי שאוהב]
אבל בגדול כל הגלנים נהדרים

ויין לסוגיו.. איכותי ועם אוכל... הייתי רוצה להעדיף יינות אמארונה.. אבל הארנק לא מרשה..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית