הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מה אני שותה עכשיו

פאולנר=ווינשטפן=מתוק מידי
טובורג רד=גולדסטאר=סבבה
הייניקן=קרלסברג=טובורג גרין=שתן
גינס=הכי טוב אבל גם התרגלתי לטעם אז זה נהיה מתוק מידי

צריך בירה חדשה

חיטה מתוק לך? גינס מתוק לך?!
אוקיי.
אתה מחפש בירות שמגישים בד''כ בברים או סתם בכללי?
לך על Edelweiss או Tucher, אפילו maredsous.. ייקח זמן עד שימתיקו לך חח
לדעתי לף בראון/בלונד יהיו לך מתוקות אבל תנסה.. הן בירות נחמדות אבל מוגזות על יתר המידה בשבילי.

איזה באסה שאין את אותה הבחירה עם גראס,כדורים ואופיום. אפשר רק לחלום על מוצר Afghan finest poppy , שלוש בעשר. או גראס כמו באוורוגאי. אמדי כמו בגרמניה.. למה בישראל יש רק באבילון ??!

את המלכה והפאבו עוד לא טעמתי:
צפה בקובץ המצורף 20423

טוב, חוו"ד משמאל לימין:
בזלת, סבבה 8% אלכהוול שתינו בזמן שראינו סרט וזה בא מצויין ביחד
פרנציסקר: הבירה הכי טובה בעולם!
ווינשאפן: הבירה שאני מזמין בברים או קונה כשאין פרנציסקר.
מלכה: אכזבה!
פאבו: בירה מרה אבל באה בטוב, אני מאמין שמי שאוהב קפה מר יאהב גם אותה.

לא זוכר מי שאל לגבי הג'מס בפ"ת אבל בעקרון פאב מצויין אני ממש אוהב אותו, אוכל טעים בירות מעולות והאווירה תמיד טובה.
יש המון מופעים ממליץ להתעדכן, רצוי להזמין מקום מראש ובימי חמישי בערב או מוצש מפוצץ (מקום כשר).

לא זוכר מי שאל לגבי הג'מס בפ"ת אבל בעקרון פאב מצויין אני ממש אוהב אותו, אוכל טעים בירות מעולות והאווירה תמיד טובה.
יש המון מופעים ממליץ להתעדכן, רצוי להזמין מקום מראש ובימי חמישי בערב או מוצש מפוצץ (מקום כשר).
אחלה מקום, אחלה אווירה ואחלה בירות. לא סתם עבדתי שם..
מוצ"ש דווקא לא הכי מפוצץ. רביעי וחמישי יותר :}

מי מהן יותר מתוקה ? או פחות מרה...
הבלונד יותר מתקתקה. הבראון נחשבת השילוב המושלם בין מתוק למריר ולי היא לא מרגישה מתוקה בכלל אפילו.

ד"א, ידעתם כי בבלונד יש ריכוז אלכוהול טיפונת יותר גבוה מהבראון? 6.6% לעומת 6.5%. :}

אין כמו לשתות ווינשטפן ולשמוע Bon Jovi ו-Led Zeppelin ברגוע אחרי יום עבודה בשבת, פשוט תענוג!

אחרי ששמעתי שירים של שתי הלהקות הספציפיות הללו אני לא רואה סיבה שלא.
חוץ מזה, להקות אגדיות. בהחלט אפשר לשים אותן באותו המשפט.

ניתן לך הנחה מסוימת על כך שלא ברור בן כמה אתה אבל תדע שעקרונית מגיע לך מוניטין שלילי על כזאת אמירה.

ניתן לך הנחה מסוימת על כך שלא ברור בן כמה אתה אבל תדע שעקרונית מגיע לך מוניטין שלילי על כזאת אמירה.

ניסחתי לא טוב, תן לי לתקן את עצמי.
לד זפלין זו להקה אגדית, ובון ג'ובי זו להקה אחלה (יש להם גם כמה שירים שאני ממש אוהב).
כל עוד זה לא זבל כמו ג'סטין ביבר שבכלל אין על מה לדבר, זה לא פשע לדעתי לרשום להקה טובה עם להקה אגדית.
אין ספק שלד זפלין זו ליגה אחרת (זה די ברור מאליו), וברור שלהקה כמו בון ג'ובי לא מתקרבת אליה.
אני בן 18 דרך אגב.

נערך לאחרונה:
ניסחתי לא טוב, תן לי לתקן את עצמי.
לד זפלין זו להקה אגדית, ובון ג'ובי זו להקה אחלה (יש להם גם כמה שירים שאני ממש אוהב).
כל עוד זה לא זבל כמו ג'סטין ביבר שבכלל אין על מה לדבר, זה לא פשע לדעתי לרשום להקה טובה עם להקה אגדית.
אין ספק שלד זפלין זו ליגה אחרת (זה די ברור מאליו), וברור שלהקה כמו בון ג'ובי לא מתקרבת אליה.
אני בן 18 דרך אגב.

😅
מחול : )

יש פה כאלו שיצא להם לקנות חביות של 5 ליטרים או יותר של בירה?אם כן, האם משתלם כלכלית לעשות זאת והאם אפשר לעשות שימוש חוזר בחביות?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית