הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

שיקומית ב' וחלקי חילוף

שלד הלילה

פעם הייתי קפטן קקי
1,545
1,327
נק' מוניטין:
3,594
1,545
1,327
אני לא זוכר מה אני עושה באימונים אז אני אתחיל לרשום בתקווה שאני גם אזכור לרשום ולהסתכל מה עשיתי, או לפחות שאחד מחברי המחתרת יקרא בלוג ויזכיר לי שיש לי אחד כזה.

אתמול:
סקוואט 110 8*3
דדליפט רומני 90 10*3
פשיטות גו 15*3
תאומים 50 קילו מה שיהיה יהיה
10 דקות פוזינג כמו שהמליץ ניגירי קטן

• פותח/ת השרשור
יפה אחי, משקלים של שבוע ראשון בSS.
איך זה מרגיש להיות יותר קטן ממישהו ששכב במיטה 4 חודשים? מסתיר אותך יא פשפש... מוזמן לתחרות פוזינג היום בשעה 22:00 במצב חם.

• פותח/ת השרשור
חילקתי מוניטין ל200 אנשים בשביל למנטן אותך..
ברכה והצלחה.
הכל אינטרסים... שנינו יודעים... בנץ' 72 10*2
פרס 42 10*3
מתח+37 שתי שלשות
פוזינג בטן והייטינג אין סופי לצ1רי @Crossfiter הידוע לשמצה

לאחר כשנתיים שלא הופעת כאן, זקני הפורום (שעוד רובצים פה כתוצאה מחוסר בחיים אמיתיים) היו מעוניינים שתענה על מספר שאלות:

מתי בכית בפעם האחרונה?
מה ישראלי בעינייך?
על רקע מערכת היחסים הייחודית שלך (עם החיים, עם הפורום ובכלל), כמה זמן, להערכתך, יקח עד שתקבל אזהרה/השעייה מאה"ל או מהנחש?
@obzion @SmokingSnake

נ.ב.
כשאנשים מזדקנים ההטרלות מזדקנות בהתאם.

לאחר כשנתיים שלא הופעת כאן, זקני הפורום (שעוד רובצים פה כתוצאה מחוסר בחיים אמיתיים) היו מעוניינים שתענה על מספר שאלות:

מתי בכית בפעם האחרונה?
מה ישראלי בעינייך?
על רקע מערכת היחסים הייחודית שלך (עם החיים, עם הפורום ובכלל), כמה זמן, להערכתך, יקח עד שתקבל אזהרה/השעייה מאה"ל או מהנחש?
@obzion @SmokingSnake

נ.ב.

הוא בכה אתמול שראה כמה אני חזק ממנו.

ולא ייתנו לו באן, מאז הניתוח הוא הפך לילד טוב ורגוע (כנראה בגלל כל המורפיום שנתנו לו שם...)

למרות שהדגש היה אמור להיות על ההמשך
בגלל שהוא דרעק עשיתי חצי ציטוט אבל אני אענה במקום השלד..הוא בטח בשנת היופי שלו עדיין

מתי בכית בפעם האחרונה?
מה ישראלי בעינייך?
כמה זמן, להערכתך, יקח עד שתקבל אזהרה/השעייה מאה"ל או מהנחש?
1)הוא בוכה תמיד,השלד הוא סופר רגיש
2)ישראלי זה לדפוק צלחת אצל אשכרה ואז לקנח עם דבוש
3)כמו שנדב אמר,זה לא יקרה

• פותח/ת השרשור

מתי בכית בפעם האחרונה?
מה ישראלי בעינייך?
@obzion @SmokingSnake

נ.ב.
מתי בכיתי? כשאמרו לי שאני לא חוזר לשחק
מה ישראלי בעיניי? אנשים שמשאירים את העגלה בסופר בקופה והולכים להביא עוד מוצרים

הנחש לעולם לא יתן לי באן ואיש הלילה לא מכיר בקיומי בערך כמו שנטורי קרטא לא מכירים בישראל...
עוד שאלות?
הוא בכה אתמול שראה כמה אני חזק ממנו.

ולא ייתנו לו באן, מאז הניתוח הוא הפך לילד טוב ורגוע (כנראה בגלל כל המורפיום שנתנו לו שם...)
אתמול קיבלת לתלה כמה אני יותר חזק ממך, אל תהיה הייייייייייייייייטר, סופך קרב ובא מר קרוספיט לוזינג יור גיינז

2.5 קילו הבדל על המוט, 15 קילו הבדל במשקל הגוף.
טכניקה נקייה מול הרמת תחת
בלי ספוטר עם ה- , כספוטר
RAW מול לחיצה עם ציוד.

פסול.

• פותח/ת השרשור
2.5 קילו הבדל על המוט, 15 קילו הבדל במשקל הגוף.
טכניקה נקייה מול הרמת תחת
בלי ספוטר עם ה- , כספוטר
RAW מול לחיצה עם ציוד.

פסול.
אם כבר, לי ה-דוקטור העביר את הלחיצה אז הכל קביל. תפסיק לחפש תירוצים, איך אומרים אצלנו בחבר'ה? קיבלת בראש ועוד איזה משפט קצר שמישהו חכם, יפה תואר, מדהים, אצילי, ורב תעוזה אמר פעם: לך לים...
אז מתי אתה חוזר לשחק ומוכיח ש"הם" טעו?
חושב על לעשות ברט פארב ב2015 אבל לא ריאלי, יש לי 8 ברגים שם למטה שמזכירים לי גם כשאני הולך להשתין שזה לא רעיון חכם

גרף התקדמות

שרשורים דומים

Back
למעלה תחתית