הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

שיקומית ב' וחלקי חילוף

4:51 זה זמן טוב להזכר לעדכן את הלוג.

בנץ' 75 10*2
פרס 45 10*3
מתח +KB32 והשרשרת 5*2
חתירות 40 10*3
בייספס מול המראה עם בלבה שיספור חזרות ויקנא בגיינז
תגיד שלד , למחרת המתח אתה עושה גם דדליפט כבד (כאילו יחסי אליך...) נכון ? אבל בתכלס זה מפריע לדדליפט למחרת , גם אני לא יודע כל כך מה לעשות עם הסידור הזה (מתח יום לפני דדליפט כבד) וחשבתי או לעשות מתח ממש קל או בכלל לוותר על זה . מה אתה אומר ?

• פותח/ת השרשור
תגיד שלד , למחרת המתח אתה עושה גם דדליפט כבד (כאילו יחסי אליך...) נכון ? אבל בתכלס זה מפריע לדדליפט למחרת , גם אני לא יודע כל כך מה לעשות עם הסידור הזה (מתח יום לפני דדליפט כבד) וחשבתי או לעשות מתח ממש קל או בכלל לוותר על זה . מה אתה אומר ?
לוקח יום ספייס בין גב כבד לדדליפט או נפח מאוד מאוד נמוך (שלשה אחת או שתיים). בגדול - דדליפט זה תרגיל גב אחי, ככה רוני קולמן עושה.

לוקח יום ספייס בין גב כבד לדדליפט או נפח מאוד מאוד נמוך (שלשה אחת או שתיים). בגדול - דדליפט זה תרגיל גב אחי, ככה רוני קולמן עושה.
כן אחי אבל אני לא רוצה להיות מנ1פח, מה עדיף מתח או דדליפט לגוף אתלטי ?

• פותח/ת השרשור
הגעתי מהעבודה אז לא התאבדתי בדדליפט

squat 130 2x3
deadlift 132x5,150x3,167.5x1+(6) left one in the tank
front squat 70x5,80x8,75x8,70x5
תאומים במכונה להוציא הפרדות בשוקיים

מחר גבעה תמות קרסול

• פותח/ת השרשור
12 ספרינטים בגבעה (15 עליות סה"כ) עם בץ, וסטסייד (@Decapitated ) ועידו גב פלדה שעדיין חייב 12 עליות לשטן.

Lean Machine

• פותח/ת השרשור
הכל בשעה

bench 77.5 2x10
press 45 3x10
chins +45x2, +20x11
rows 42 3x10
gunz

במתח התאפקתי לא לעשות 15, צריך לגרום לבץ להתערב איתי שאני לא יכול ואז להרוויח אוכל חינם.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
גבעת הדמעות 12 עליות של עבודה עם עידו גב פלדה, כל שאר חברי המחתרת נשארו במקלטים העמסה 3.5 ליטר בירה GUINESS ועכשיו סלט עוף בלי שומן

• פותח/ת השרשור
שיקרתי אין סלט עוף רק בירה
היה לך עוד 2 בגינס.
הכל טוב ויפה, אבל למה לקולד פייר יש דובון אכפת לי בAVATAR?
ושמישהו יגרום בבקשה לשיהוקים ולגרעפסים בטעם סטאוט להפסיק החלטתי לחזור לדאוג לרגל הביונית שלי. היום היה אימון מתיחות (חייגתי לפיצה דומינוס והזמנתי לאלכס 7 מגשים הביתה, הוא עדיין לא יודע שחייבו אותו עליהם) ועמידה על אביזרי פיזיותרפיה שגורמים לי להראות כמו מה שאני: זקן במחלקה הגריאטרית. הסבתות עשו לי עיניים.

גרף התקדמות

שרשורים דומים

Back
למעלה תחתית