הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שוב דפקו לי את הרכב(number 4)...

• פותח/ת השרשור
אבל זה כולה מאזדה 3... 😛

עכשיו ברצינות, אם אתה חושב שזה מעצבן תאר לך את זה...

לפני שנה הוצאתי מהחברה AUDI A1 חדשה 0 ק"מ.
חברה שלי לקחה את האוטו (בשבוע הראשון לחייו) להביא איזה משהו מהיילו בשעה 23:00 בלילה ברחובות.
היא נוסעת לתומה, כאשר כמה חבר'ה צעירים ודתיים הולכים לצד הכביש בערב שישי.
בקיצור, פתאום איזה אחד קופץ לה לנתיב מנסה לעצור טרמפ, היא מהר סטתה ימינה, איזה בחור אחר תפס אבן וזרק אותה בשיא העוצמה היא פגעה בדלת של הנהג ועשתה כיפוף בפח באוטו החדש וזה כולה מעיכה של אבן אבל שמכערת את כל האוטו שבלי שריטה, עכשיו לך תצבע את כל הדלת ותוריד את הערך של הרכב. לא תעשה את זה, לך תפעיל את הביטוח בשביל לייקר את הפרמיה שלך ביותר מהדלת.

חוצ מזה, היא כ"כ נבהלה מהרעש האיום של הדפיקה בפח שהיא כמעט נכנסה בכיכר, חזרה כולה בוכה ורועדת הביתה ולא רוצה לנהוג לבד בלילה יותר...

יום אחד כשאהיה $_$ כמוך גם לי תהיה אאודי... עד אז המאזדה תספיק(באמת שהשקעתי בה מבחינה מכאנית וקוסמטית)

צר לי אבל בגלל הקטע שאף אחד לא משאיר פרטים אם הוא דופק את הרכב שלך (קרה לי המון פעמים, גם עליתי פעם דרך עבודת בילוש רצינית על מי שדפק לי, והוא סירב להודות וטען שאולי אני מאשים אותו סתם כדי לתקן את הרכב שלי על חשבונו) - אני גם לא הייתי משאיר פרטים אם הייתי דופק... מה לעשות ככה זה בארץ.

סתם לזרוע מלח על הפצעים - לארוסתי דפקו אחושרמוטה את האוטו בחניה בבית, דפקו בדלת ושאלו של מי האוטו, ודאגו להכל כמובן.

לאמא שלי דפקו את הרכב ליד הבית(לא שכן) והשאירו פתק עם פרטים על החלון/דאגו לתשלומים.
לא כולם דרעק...

רכב הוא חתיכה של פח מכופף עם מנוע!
אני מצפה ממנו רק לדבר אחד, לא להתקע באמצע הנסיעה.
כל השאר סובל דיחוי.

ההבדל הקטן בין נשים לגברים...(We love our car)

לקנות כמה וחהחליף כול יום? זה אומנם התעסקות, אבל עם יש רכב יחסית חדש שווה את ההשקע לדיתי

הבעיה היא שמצלמה מתקינים על הדאשבורד(קדימה), בחניה בדרך כלל שורטים לך את הדלת או את הטמבון מאחורה, לרוב בכלל לא רואים את הרכב מהמצלמה הזאת(היא יעילה לתאונות דרכים וכו')

אני מחזיק בדעה שכל עוד זה לא פוגע במחיר, זה לא נורא. אני לא מצדיק נהיגה או התנהגות כזו, ברור שזה גועל נפש, אבל הכעס והתסכול שאני רואה אנשים חווים בגלל הרכב שלהם כל כך מיותרים. מצד שני אף פעם לא הבנתי את ההתלהבות מהדבר הזה שהמטרה היחידה שלו היא להביא אותך מ-א' ל-ב'.

מכירה את התסכול, אני כבר הפסקתי לספור את הדפיקות/גילוחים/נשיקות למיניהן שעשו לי לאוטו..
כמה פעמים מצאתי את המראות שלי תלויות על חוטי החשמל, גילוחים על שני צידי הפגוש הקדמי והטמבון האחורי, שקעים בדלתות וצבעים מעניינים על מכונית לבנה..
בהתחלה עוד הייתי דואגת לשפשף עם נייר מיוחד את הצבעים, לדחוף את הפח החוצה ולנסות ליישר..
היום כבר התייאשתי..
המראות שלי מקובעות למקום שלהן עם 3 ברגים (מה שלא מונע מאנשים לקפל אותם בכוח רב(!) במקום לקפל בקלות את שלהם ולצאת בבטחה מהחנייה).

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית