Resource icon

texas_method.log.txt

גבולי זה טוב ? או שעדיף לנסות קצת יותר למטה ?
נראה לי ריפטו (אולי מישהו אחר?) כתב איפשהו שבסקוואט שובר מקביל אתה מקבל את כל היתרונות של הסקוואט ולא צריך לעשות עמוק יותר. אני אישית לא ממש יודע מה להגיד לך, כי אצלי בLB העומ המקסימלי זה בערך ככה אז מבחינתי אני פשוט יורד עד הסוף...

נראה לי ריפטו (אולי מישהו אחר?) כתב איפשהו שבסקוואט שובר מקביל אתה מקבל את כל היתרונות של הסקוואט ולא צריך לעשות עמוק יותר. אני אישית לא ממש יודע מה להגיד לך, כי אצלי בLB העומ המקסימלי זה בערך ככה אז מבחינתי אני פשוט יורד עד הסוף...

וחוץ מזה יש שיפור לעומת הסרטונים האחרים שלי ?

יש עוד עבודה - התנועה שלך היא עדיין למטה ולא אחורה והברכיים גולשות אבל אני חושב שיש שיפור.

יש עוד עבודה - התנועה שלך היא עדיין למטה ולא אחורה והברכיים גולשות אבל אני חושב שיש שיפור.

עכשיו אני מסתכל, באמת רואה שאני לא יושב אחורה, אתה חושב שברגע שזה יפתר גם הברכיים יסתדרו ?
יש לך סרטון טוב של סקוואט עם זווית צילום דומה לשלי? הרוב שאני מצאתי אז או שהמשקל ממש נמוך או שהזוית צילום לא טובה או עושים HB

godlin23 עדכן את הלוג ״לוג של מתכנת״:

עדכון לוג: 31/12/14

סקאווט 80
דדליפט 110
בנץ 100

הערות:
הורדתי קצת משקלים בגלל המחלה
המשקלים בסקוואט ובדדליפט ירדו בגלל הפציעה בגב באימון קודם, מרגיש קצת יותר טוב
ניסיתי לעשות עם 90 קילו אבל הגב התחיל קצת להציק אז החלתי לא להשתולל.

קרא את שאר עדכון הלוג...

godlin23 עדכן את הלוג ״לוג של מתכנת״:

עדכון לוג: 02/01/15

היה לי קרב אתמול שהלך ממש טוב, בי לא פגעו כמעט בכלל. אני הכנסתי ימנית טובה לפנים ועוד 2 לצלעות 😃
ולכן הייתי גמור מאתמול, וזאת הסיבה בכללי שאני לא מתאמן בשישי, אבל בגלל שהייתי חולה השבוע אז כל האימונים עשו SHIFT ביום אחד, שבוע הבאה הכל יחזור כמו שצריך להיות.
לכן האימון היה די קשה וגם הגב עדיין טיפה מציק.
סקאווט 90
פרס 61.2 5-4-4
מתח 32
דדליפט 115

הערות:
הסקוואט הרגיש יותר טוב, הגב כמעט ולא כאב, אימון הבאה יעלה ישר ל 95.
פרס היה לי קשה, בכלל שהכתפיים ממש עייפות אחרי איגרוף.
עשיתי דדליפט כי ביום...

קרא את שאר עדכון הלוג...

יש מצב אתה עוזר לי טיפה בCPP ?
הקוד לא מתקמפל בטענה שהוא לא מכיר את מחלק הבסיס למרות שהיא מוגדרת יפה מאוד.

godlin23 עדכן/ה את הלוג ״לוג של מתכנת״:

עדכון לוג: 04/01/15

סקאווט 92.5
דדליפט 120
בנץ 102.5 4-3-3

אימון מבאס, אכלתי ממש טוב בסופ"ש ועדיין ה סקוואט היה לי יותר קשה מכמה רמות מהסקוואט של שישי (90 קילו)
הדדליפט גם לא היה קל, אבל זה אולי כי בשישי עשיתי אותו גם או כי פשוט היום היה חרא.
בנץ ממש התבאסתי, פעם אחרונה שעשיתי בנץ היה לי 5-4-4. ועכשיו אפילו יצא שלא עשיתי מקבילים או משהו שיכל להעמיס אלי.

קיצור נראה מה יהיה בשלישי.

קרא את שאר עדכון הלוג...

יכול להיות בגלל שלא נחת שלושה ימים אלא רק יומיים בסופש אז היה לך קשה יותר. ודדליפט כבד יומיים אחרי דדליפט כבד נשמע מוגזם והגיוני שהדדליפט ירגיש קשה
מאוד יכול להיות שזה גם בעיה, עוד 2 אימונים עד היומיים מנוחה.

היום דיברתי עם אחד שהציעה לי לנסות לעבור לטקסס שאולי היא תשפיעה אלי יותר טוב מ SS.
אז בעיקרון אני כבר המון זמן חושב על זה, אבל אין מצב שאני עובר לטקסס לפני לפחות 110 סקוואט, זה בכללי היעד שלי כרגע.
אני גם חושב שבעוד 3 שבועות שיעורי הספורט יסתיימו ואז יראה איך זה גם ישפיעה אלי.

אגב כל הכבוד על הקרב 😃 הוא מחלק אותכם לפי משקלים בקרבות?

אגב כל הכבוד על הקרב 😃 הוא מחלק אותכם לפי משקלים בקרבות?

הוא מנסה בעיקרון, ניראה לי גם לפי קצת איך הוא חושב רמת המתאמן.
יש לי טבלת ייאוש למתי אני מסיים עם הקורסים האלו. בכללי הקורס ממש נחמד הבעיה שהחדר כושר יותר חשוב לי ואני ממש מתבאס שזה פוגע בי.

godlin23 עדכן/ה את הלוג ״לוג של מתכנת״:

עדכון לוג: 06/01/15

סקאווט 90
פרס 61.2
מתח

הערות:
לא ישנתי כמעט כל הלילה, פשוט שכבתי במיטה חיכיתי לשעון המעורר.
חשבתי לדחות את האימון למחר, אבל ידעתי שבשישי אני לא יוכל להתאמן אז לא רציתי להפסיד אימון השבוע. קיצור הלכתי בחצי כוח.
הסקוואט היה קשה בטרוף וכאב הגב הציק ממש, ניסיתי קצת בטכניקה אחרת ע"פ מה ש BEAST רשם באחד המקומות להיות יותר אופקי, יעלה סרטון לראות מה הולך
כנראה ירד ל 80 קילו ששם אני לא מרגיש כאב בגב.

פרס סוף סוף סגרתי 3X5, באמת שלא מאמין עם כל העייפות הזאת.

מתח היה על הפנים...

קרא את שאר עדכון הלוג...

הגב בסקוואט זה עוד מאז שאמרת שנפצעת בעצם הזנב?

כן, מבאס.
מקודם זה היה כאב של ללכת לשבת ולקום מהכיסא, עכשיו אני מרגיש אותו רק בסקוואט ה"כבד" שלי.
באסה, אבל לפחות יש סימנים שזה עובר ממה שאני מבין. נראה לי עדיף באמת להוריד משקל למשקל שלא כואב לעשות שלא תסחוב את הפציעה הרבה זמן

באסה, אבל לפחות יש סימנים שזה עובר ממה שאני מבין. נראה לי עדיף באמת להוריד משקל למשקל שלא כואב לעשות שלא תסחוב את הפציעה הרבה זמן

כן זה כנראה מה שאני יעשה, חשבתי זה יעבור יותר מהר
לפחות דדליפט אני יכול לעשות בלי בעיות, סקוואט באמת יוריד למשקל שאני לא מרגיש כאב וינסה לעלות משם.

אתה חוזר להתאמן או שאחרי התחרות הבנתה שכדאי לפרוש בשיא ? 😃
הלוג שלך מת.

אתה חוזר להתאמן או שאחרי התחרות הבנתה שכדאי לפרוש בשיא ? 😃
הלוג שלך מת.
:D
אני מת להתאמן, אבל כל הזמן אני חולה און-אוף בשבועות האחרונים. היום נראה לי אני מרגיש יחסית בסדר, אבל ראיתי שיש 4 הגשות להיום 😭😅😭

:D
אני מת להתאמן, אבל כל הזמן אני חולה און-אוף בשבועות האחרונים. היום נראה לי אני מרגיש יחסית בסדר, אבל ראיתי שיש 4 הגשות להיום 😭😅😭

אתה כבר גם ככה לא תספיק אותם, במיוחד שאתה יושב פה בפורם.
עדיף תלך תעשה אימון.
לימודים זה לחלשים.

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית