Resource icon

texas_method.log.txt

godlin23 עדכן את הלוג ״לוג של מתכנת״:

עדכון לוג: 21/12/14

סקאווט 95
דדליפט 120
בנץ 100
מקבילים 26

הערות:
הסקוואט היה בסדר, קצת פחות גלישת ברכיים, עדיין עובד על הטכניקה
הדדליפט היה בסדר קצת קשה, אולי הגיעה הזמן לעשות אחיזה כפולה.
בנץ הרגיש כמו ה 97.5, אז אני מבסוט, ניראה מה יהיה ביום חמישי איתו.

ככה שיהיה לי למזכרת שאני עובד קשה.
ככה ניראת הרגל אחרי שאני מנגב קצת אותה, עוד 3 שבועות מגיעים גרביים.

צפה בקובץ המצורף 22316

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 23/12/14

סקאווט 97.5
פרס 61.2 5-5-4
מתח 32

הערות:
בגלל שהמתח היה לי ממש קשה אני יכול להגיד שבאמת היה לי יום רע, כנראה בגלל שאני 2 לילות כבר לא יושן טוב.
הפרס כנראה היה עולה, בכל מקרה ישאר עד שאני יסגור אותו 100%. אני כבר ממש מרגיש את הגב התחתון פה וכבר קשה לי להחזיק את האוויר בפנים בחזרות האחרונות, לצערי חגורה תגיעה עוד הרבה זמן, עד אז יאלץ לסבול בשקט.

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 25/12/14

סקאווט 100 3-3-3
דדליפט 122.5 4 חזרות, ואז 100 ל 4 באחיזה הפוכה (רוצה קצת לתרגל את זה)
בנץ 102.5 4-3-4
מקבילים 26

הערות:
האימון נהיה ממש ארוך אני כבר בקושי מספיק לאוטובוס, כנראה יעבור להתאמן בערב עוד מאט.
מעביר את המקבילים לאימון האחר. רוצה לראות איך זה ישפיעה אלי.

הסקוואט היה לי מאוד מאוד קשה, והטכניקה גם לא משהו, ימשיך לעבוד אליו.

הדדליפט כבר היה לי קשה להחזיק אותו בחזרות האחרונות, כנראה הגיעה הזמן לעבור לאחיזה הפוכה.

בנץ היה קשה יכול להיות שהייתי סוגר 5 אם היה לי מישהו שישמור אלי, בגלל...

קרא את שאר עדכון הלוג...

תעבור לראשון/שלישי/חמישי בערב, יהיו לך מספיק אנשים לסמוך עליהם שישמרו עליך 😃

כמה שאני מכיר את זה..
שלא ליפול בטעות על ההוא שיעזור לך מההתחלה ועד הסוף של החזרה כשאתה בכלל לא צריך.
או כאלה שבכלל לא מסתכלים.. 🤦‍♂️

תעבור לראשון/שלישי/חמישי בערב, יהיו לך מספיק אנשים לסמוך עליהם שישמרו עליך 😃

אני יודע, בינתיים לא מסתדר לי עם השעות לצערי, כנראה רק אחרי ה 22.1 יוכל לעבור לשעות הערב.
יש כמה אנשים שאני סומך אליהם בבוקר אבל היום לא היו, אחד הגיעה אחרי שסיימתה את הבנץ.
הבעיה שאני צריך בכל מקרה לעבור בגלל הזמן, לא הולך לקום לאימון ב 5 בבוקר.

אני גם רוצה לעבור לטקסס, כי אני כבר לא מרגיש שאני מתקדם יותר מידי בתוכנית.
כמה שאני מכיר את זה..
שלא ליפול בטעות על ההוא שיעזור לך מההתחלה ועד הסוף של החזרה כשאתה בכלל לא צריך.
או כאלה שבכלל לא מסתכלים.. 🤦‍♂️

אני מעדיף את אלו שלא מסתכלים, אם אני יכשל אני מוריד לחזה מחכה שהוא יתעורר ואז מרים איתו ביחד, הבעיה זה באמת אלו שברגע שאני קצת נלחם ישר חושבים שזה הזמן לעזור לי ובו בזמן לצעוק לי "לבד אחי לבד"
ככה אני לא יודע האם הייתי נכשל או לא, שזה מה שיותר חשוב לי.

אני יודע, בינתיים לא מסתדר לי עם השעות לצערי, כנראה רק אחרי ה 22.1 יוכל לעבור לשעות הערב.
יש כמה אנשים שאני סומך אליהם בבוקר אבל היום לא היו, אחד הגיעה אחרי שסיימתה את הבנץ.
הבעיה שאני צריך בכל מקרה לעבור בגלל הזמן, לא הולך לקום לאימון ב 5 בבוקר.

אני מעדיף את אלו שלא מסתכלים, אם אני יכשל אני מוריד לחזה מחכה שהוא יתעורר ואז מרים איתו ביחד, הבעיה זה באמת אלו שברגע שאני קצת נלחם ישר חושבים שזה הזמן לעזור לי ובו בזמן לצעוק לי "לבד אחי לבד"
ככה אני לא יודע האם הייתי נכשל או לא, שזה מה שיותר חשוב לי.

קרה לי באימון האחרון,
בסט האחרון של הבנצ' אחרי חזרה 3 הוא "ליווה" אותי, ועוד הכי גרוע כשניסיתי לדלות ממנו מידע על כמה עזר אז התשובה הייתה -
"ממש בקושי, כמעט לא נגעתי. הכל פסיכולוגי"
😵

קרה לי באימון האחרון,
בסט האחרון של הבנצ' אחרי חזרה 3 הוא "ליווה" אותי, ועוד הכי גרוע כשניסיתי לדלות ממנו מידע על כמה עזר אז התשובה הייתה -
"ממש בקושי, כמעט לא נגעתי. הכל פסיכולוגי"
😵

לרוב אני אומר "תעזור לי רק אם אני מת" אבל אנשים כנראה הורגים אותי לפני המוט, ומחליטים שאני כבר בקבר וצריך לעזור לי.
אבל זה אנשים שיותר אני לא מבקש עזרה שלהם.

אני לא יודע אם הוא שם בבקרים, אבל עופר (המדריך) יודע לשמור לא רע בבנץ'. אם אתה מסביר לו את ההסבר הרגיל של לא לגעת אלא אם המוט מתחיל לרדת, הוא לא ייגע.

זה בגלל שאתה אוכל מעט מדי, גם התוכנית הטובה בעולם לא יכולה לקדם אותך יותר מדי אם אתה לא עולה במשקל.

לא שיש לי משהו נגד זה שתעבור לטקסס, זו התבנית המועדפת עלי - אבל כנראה שגם בה תתקע די מהר.

זה בגלל שאתה אוכל מעט מדי, גם התוכנית הטובה בעולם לא יכולה לקדם אותך יותר מדי אם אתה לא עולה במשקל.

לא שיש לי משהו נגד זה שתעבור לטקסס, זו התבנית המועדפת עלי - אבל כנראה שגם בה תתקע די מהר.

לדעתי 2 קילו בחודש זה קצת מוגזם פשוט, החיטוב יהיה ארוך בגלל אקסטרה השומן ובסוף לא ישאר ממני הרבה, לפחות זה מה שאני הכי מפחד ממנו.

דרך אגב אתה תיהיה היום ב 7:30 ? רוצה לבוא לעשות קצת סקוואט, אולי תוכל לתקן אותי אחת ולתמיד.

לדעתי 2 קילו בחודש זה קצת מוגזם פשוט, החיטוב יהיה ארוך בגלל אקסטרה השומן ובסוף לא ישאר ממני הרבה, לפחות זה מה שאני הכי מפחד ממנו.

דרך אגב אתה תיהיה היום ב 7:30 ? רוצה לבוא לעשות קצת סקוואט, אולי תוכל לתקן אותי אחת ולתמיד.

לא אמרתי 2 ק"ג בחודש, אבל ק"ג בחודש זה די סולידי - החשש שלך מלעלות קצת שומן מונע ממך להתקדם.

אני אגיע היום אחרי העבודה - בסביבות 19:10 מתחיל להתחמם לדדליפט 1RM, אתה מוזמן לבוא 😃

ממש לא יותר מדי, אבל אם אתה לא עולה אפילו ק"ג בודד בחודש אתה בבעיה.
אז העליה שלי היא מינימום קילו בחודש מנסה לא לעבור את ה 1.5, זה בעיקר אחרי שיחה אם דוד (המתאמן) וקריאה של מאמר:
www.bodyrecomposition.com/muscle-gain/whats-my-genetic-muscular-potential.html/

דרך אגב אשמח לשמוע מה יש לך להגיד על המאמר.

אז העליה שלי היא מינימום קילו בחודש מנסה לא לעבור את ה 1.5, זה בעיקר אחרי שיחה אם דוד (המתאמן) וקריאה של מאמר:
www.bodyrecomposition.com/muscle-gain/whats-my-genetic-muscular-potential.html/

דרך אגב אשמח לשמוע מה יש לך להגיד על המאמר.

בחצי שנה האחרונה עלית 6-9 ק"ג? תרשום כאן מה המשקל שלך כרגע ונבקר שוב בהודעה הזו עוד חודש.

בזמנו חרשתי את האתר של לייל ולא נתקלתי במאמר הזה, אקרא בהמשך - בענייני תזונה אפשר לסמוך עליו.

בחצי שנה האחרונה עלית 6-9 ק"ג? תרשום כאן מה המשקל שלך כרגע ונבקר שוב בהודעה הזו עוד חודש.

בזמנו חרשתי את האתר של לייל ולא נתקלתי במאמר הזה, אקרא בהמשך - בענייני תזונה אפשר לסמוך עליו.

לצערי התחלתי מסה באמצע ספטמבר, אז הייתי בערך 77-78, עכשיו אני 82-83.

ממליץ לעבור על הכתבה.

עדכון לוג: 29/12/14

הייתי חולה שבת ראשון, אז התכנון היה לחזור אימון אחד אחורה.
סקאווט 95 5-5-1 נפצעתי בסט האחרון בגב אזור עצם הזנב.
פרס 60
מתח 32

מקווה הגב יעבור עד יום רביעי.

קרא את שאר עדכון הלוג...
ניראה לי יש שיפור בסקוואט, לא בטוח שאני יורד מספיק
@incin אתה יכול לתת מבט ? עשיתי עם הנשימות כמו שאמרתה לי.

איך זה קרה שנפצעת בעצם הזנב?
העומק נראה לי בסדר, שובר גבולי

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית