הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

texas_method.log.txt

אין בעיה. אני ירשום לך אז ביום שני בבקור ככה שנסגר בדיוק על זה, אולי אני ינסה להעביר אותם לאחד החברה פה ? או שזה פחות עדיף לך ?

נראה לי שעדיף שתשאיר אותן בקבלה, ככה אני לא אהיה תלוי באף אחד. בכל מקרה נהיה בקשר בתחילת שבוע הבא

godlin23 עדכן/ה את הלוג ״texas_method.log.txt״:

עדכון לוג: 09/07/15

לינארית שבוע 1
אימון C

בנץ 70X5 80X5 90X5 102X1 115X3 102X5 92X8

תרגילי נשמה.

בגלל שלא יצא לי להתאמן בערב עשיתי אימון בוקר. אז שינוי שגרה כזה באמת לא עושה טוב הרגשתי עייף וחלש, אפילו שעל פי מקס אני תמיד חלש אז אולי רק עייף.

היום החלטתי להתחיל לעשות את ה 5 בסטים של החימום, ומזל שיבגני אמר לנסות לעשות חזרה עם סט אחד לפני אחרת לא הייתי סוגר את ה 3 בסוף.

ימשיך באותה דרך מהאימונים הבאים.

אימונים הבאים יהיו בשבת ושני בגלל שבשלישי טס לחו"ל ואני רוצה לדחוף 2 אימונים לפני הטיסה ולא 1. במיוחד...

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 11/07/15

לינארית שבוע 2

אימון A

מ.ג בבוקר 89.9 יריד של כ 1.4 קילו. בינתיים ממשיך על 2500 קלוריות.

בנץ 70X5 80X5 90X5 102.5X1 115X3 115X3 102.5X5 90X8

צין אפס +5 קילו

תרגילי נשמה.

הקדמתי אימון ואני בגלל הנסיעה לחו"ל, מקווה שהבנץ לא הלך בגלל הקדמת האימון וכאבי המפרק.
היה לי כאבים במפרק של היד, ולכן שמתי רצועות כבר ב 80 קילו, בזמן הסטים הרגשתי טיפה כאב, עכשיו אחרי האימון גם כואב, האימון הבאה של בנץ יהיה עוד שבוע ויום ולכן מקווה שעד אז יעבור הכל וגם הרגליים.

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 20/07/15

סיכום חופשה.

מ.ג 90.2 יום לאחר החזרה.
לא יצא לי להתאמן לפני החופשה כמו שרציתי שזה באסה.
היה לנו 2 ארוחות במלון שבתור אחד שרק סיים מסה לא יכל לעמוד בפיתוי ואכלתי כמו ש Louis CK

i don't stop eating when i am full i stop eating when i hate myself.

השבוע יעשה אימונים בשני רביעי שישי ושבוע הבאה יחזור לראשון שלישי חמישי.

קרא את שאר עדכון הלוג...

ברוך השב
תראה היום את הסידור החדש במכון. ממליץ על הכלוב החדש, ממש סבבה

WELCOME BACK!
פספסת הרבה! אעדכן אותך שבוע הבא 😃
ברוך השב
תראה היום את הסידור החדש במכון. ממליץ על הכלוב החדש, ממש סבבה
תודה תודה

ראיתי, לא יצא לי לעבוד שם כי עבדו בו גמדים :( עבדתי בשני, בכל מקרה היה לי סקוואט קל קל אז יכלתי לעשות אותו בבנץ 😃

מקס איזה עדכון ?

עדכון לוג: 21/07/15

לינארית שבוע 2 חזרתי על שבוע קודם בגלל הפסקה ולכן מתחיל מחדש.

אימון A
מ.ג 89.3 (יום אחרי אימון)
סקוואט 20X3X10
בנץ 70X5 80X5 90X5 102.5X1 115X2 110X3X2 100X5 90X8
צין אפס
פייס פולס

חזרתי לעשות סקוואט היה טיפה כואב בסט הראשון אחרי זה בסדר, ניראה מה יהיה אימון הבאה.

בבץ המוט הרגיש לי כבד ביותר כבר בחימום של ה 90 קילו ידעתי שיהיה לי קשה, מאמין שזה בגלל שבחופשה גם לא הקפדתי על אוכל וכלום, קיצור מקווה לחזור למשקלים אימון C יהיה כנראה עם 112.5 ל 3.
לא הספקתי תרגילי נשמה בגלל שהגעתי מאוחר.

קרא את שאר עדכון הלוג...

תודה תודה

ראיתי, לא יצא לי לעבוד שם כי עבדו בו גמדים 😭 עבדתי בשני, בכל מקרה היה לי סקוואט קל קל אז יכלתי לעשות אותו בבנץ 😃

מקס איזה עדכון ?
עדכון מפורט לגבי מצב הפציעות שלי.

ראיתי שחזרתה להתאמן
כן חזרתי להתאמן הפציעה בגב מרגישה הרבה יותר טוב אפילו לקחתי 3 פלטות דד ליפט אבל עכשיו לא יכול לעשות בנץ' ואני פוחד שיש לי דלקת בכתף... אין אני בחיים לא יכול להיות בריא בהכל תמיד כשמשהו אחד משתפר משהו אחר דופק אותי
אגב שבוע הבא אתה חוזר להתאמן ראשון שלישי חמישי?

אגב שבוע הבא אתה חוזר להתאמן ראשון שלישי חמישי?

כן
שכחתי לכתוב בעדכון שכאשר באתי לאימון בשני היה מישהוא שעשה בכלוב בייספס בסופר סט עם דמבלים.
בהתחלה חשבתי שהוא עושה סתם משקולות שם, אבל אז ראיתי שהוא לוקח את המוט מפמפם בייספס ואז מפמפם משקולות, למזלי היה לו סט אחרון והסיוט הזה נגמר 😃

כן
שכחתי לכתוב בעדכון שכאשר באתי לאימון בשני היה מישהוא שעשה בכלוב בייספס בסופר סט עם דמבלים.
בהתחלה חשבתי שהוא עושה סתם משקולות שם, אבל אז ראיתי שהוא לוקח את המוט מפמפם בייספס ואז מפמפם משקולות, למזלי היה לו סט אחרון והסיוט הזה נגמר 😃
*למזלו

עדכון לוג: 23/07/15

לינארית שבוע 2

אימון B

דדליפט 150X1 140X5 120X5
פרס 50X5 55X5 60X1 65X3 65X5 60X5

הדדליפט הלך לא טוב, הגובה עכשיו שונה והיה לי פחות נוח בכניסה, ופלוס כמו בכל התרגילים גם פה יוצא שנחלשתי, בנוסף הרגליים עוד פעם התחילו לכאוב, אני מבין שזה כנראה יותר בגלל הדדליפט מאשר הסקוואט.
בגלל שהכאב הוא בעזור הקוואדס.
התחיל לכאוב לי גם הכתף (אני פשוט הופך להיות נכה כמו מקס) כנראה בגלל הבנץ שהיה, לא חשבתי ששבוע הפסקה יעשה לי כזה רע, חשבתי שבוע מנוחה יתן לגוף קצת מנוחה.

התחלתי לקחת עוד פעם כורכום, מקווה...

קרא את שאר עדכון הלוג...

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית