Resource icon

texas_method.log.txt

אוקיי אז לשמור על חום הברכיים

אני לא אומר ששרוולי ברכיים זה רע - כמו שאמרת לחמם את הברכיים יכול לעשות רק טוב, ה-compression עוזר, הטכניקה קצת משתפרת ויש יותר באונס בתחתית (לא כמו רצועות אבל עדיין יש) - אבל לומר ששרוולי ברכיים מגינים על הברכיים זה כמו לומר שחגורה בסקוואט מגנה על הגב.

זהו, רק רציתי להבהיר את הנקודה.

מקס אני מזמין לך ביצים חדשות בדואר.
נו באמת דיי להתנהג כמו אפס ובוא להתאמן איתנו. אנחנו לא פה משפחת סופטי ולמי שאין שלוש פלטות לא קיים. דיי באמת בוא כבר באימונים בערב ונראה מה היה איתך. אתה נהנה להשתעמם למוות בצהריים בלי אף אחד?

למזלי ההערכה שלך כלפיי לא תשנה שום דבר בחיים שלי 😃
ה' הטכניון יעניש אותך כי אתה מזלז בי.

אם הייתה אומר אני לא יכול לבוא בערב בגלל שהאימון שלך ארוך ואתה צריך יותר זמן ללמוד (או משהוא בסגנון) לא הייתי אומר מילה.
אבל לחשוב את מה שרשמתה ? אתה באמת מתנהג כמו ילדה.

נו באמת דיי להתנהג כמו אפס ובוא להתאמן איתנו. אנחנו לא פה משפחת סופטי ולמי שאין שלוש פלטות לא קיים. דיי באמת בוא כבר באימונים בערב ונראה מה היה איתך. אתה נהנה להשתעמם למוות בצהריים בלי אף אחד?
באמת שאין לי מושג מאיפה אתה מביא את השטויות שלך
קיצור נמאס לי להטריל אתכם אתם לוקחים את זה יותר מדי ללב.
הגעתי למסקנה שאני נותן נסיון של חודש לתוכנית אימונים שבניתי שהולכת לתת התמקדות של עבודה במשקלים נמוכים ובמכונות לחלק מהשרירים ולראות איך תהיה ההשפעה על הפציעות שלי בטווח הזמן הזה במידה ואני אבודד משתנים, אתן עבודת פלקשן לגב שלדעתי עזרה לי לתקן את הפציעה בגב בפעמים הקודמות שהרגשתי טוב יותר, עבודת הזרמת דם לאזור הכתף בפרוטוקול פציעות ומכונות לתרגילים כמו בייספס/טרייספס/כתפיים שבהם אני לא מסוגל לעבוד עם משקלים חופשיים בגלל הכאבים בכתף ימין.
בערב מפוצץ אנשים וכל המכונות תפוסות אז אני אתאמן בבוקר.

אני לא אומר ששרוולי ברכיים זה רע - כמו שאמרת לחמם את הברכיים יכול לעשות רק טוב, ה-compression עוזר, הטכניקה קצת משתפרת ויש יותר באונס בתחתית (לא כמו רצועות אבל עדיין יש) - אבל לומר ששרוולי ברכיים מגינים על הברכיים זה כמו לומר שחגורה בסקוואט מגנה על הגב.

זהו, רק רציתי להבהיר את הנקודה.
אוקיי אז לא הבנת אותי נכון 😃
גם שם זה לא ככה...

ארקדי, לא התאמנת כמה זמן שהיית בחו"ל, זה צפוי שתהיה היחלשות במידה מסויימת, גם בגלל שלא עשית את התנועות עצמן לדעתי, יש מצב ששבוע הבא כבר תחזור למשקלים הרגילים (איזה מוזר שאני אשכרה כותב משהו קשור לאימון שלך ולא ספאם אה?)
ולא פספסת אותי, אני הייתי אתמול בין 16:30 ל 17:00 בערך 😃
חשבתי להציע שכולנו נעבור להתאמן בבוקר כדי שמקס בכל זאת לא ירגיש שהוא בעונש אבל אז הוא כתב את הסיבה האמיתית לזה שהוא עובר לבוקר (או את הסיבה שהוא המציא בשביל שתפסיקו לחפור לו).

godlin23 עדכן/ה את הלוג ״texas_method.log.txt״:

עדכון לוג: 31/07/15

לינארית שבוע 3
אימון C

בנץ 70X5 80X5 90X5 100X1 112.5X3 100X5 90X8
סקוואט לחזרות.
תרגילי נשמה

העמסה, עד עכשיו אכלתי בכללי פסטה ברוטב שמנת עם עוף שחברה הכינה, לפי המשקל מחר בבוקר יראה אם אני ממשיך עוד קצת עם העמסה או לא.

הבנץ היה ממש חרא, זה משקל שהיה לי שבוע שעבר וגם ביום ראשון, וציפיתי לפחות היום ל 4.
ניראה מה יהיה בראשון.

הכאבי רגליים ניראה לי משתפרים, מקווה שזה לא אני שמתרגל אליהם.

היה בחור שביקש שאני ישמור אליו בבנץ, עשה 100 התחיל לעשות הלך לו טוב, אחרי זה באמצע הסט אומר איתך עחי...

קרא את שאר עדכון הלוג...

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית