Resource icon

texas_method.log.txt

הייתי מנסה למשוך את המוט לאט במשקלים הכבדים בשבילי, מאמין שזה מפחד מפציעה, בכל זאת לראות את מקס כמה חודשים לא גרם לי לטוב.

אז אמרו לי לנסות למשוך יותר מהר.

יותר טוב מזה אין לי מושג איך להסביר

אני לא חושב שזה נכון להגיד "להרים ולא למשוך", אתה מושך אותו, זה מה שעושים למוט בדדליפט. הכוונה אני חושב לנסות "לתלוש" אותו מהרצפה הכי מהר שאתה יכול, לחשוב מהירות ולא תנועה איטית, אחרת במשקל כבד זה פשוט לא עולה.

בעברית פעולת משיכה עושים עם הידיים בשביל לקרב או לגרור אובייקט, אין פעולת משיכה בדדליפט - אנחנו מרימים את המוט (סמנטיקה). התרגום המילולי של Pull לעברית לא נכון - באנגלית הכוונה היא הפעלת כוח על מנת ליצור תנועה לכיוון מקור הכוח, בגלל זה אני לא אוהב כשמישהו אומר שהוא מושך 300 ק"ג מהרצפה, "מושך" זו לא המילה הנכונה.

מה שהתכוונתי זה שאתה לא מהיר מספיק ומהסס לפני ההרמה, אתמול היית איטי יותר מבדרך כלל - ברגע שהחלטת להרים את המוט, תרים אותו ככה שאני בכלל לא אראה אותך בשלבי ביניים (זו צריכה להיות הכוונה גם ב1RM).

עכשיו חשבתי אם זה בסדר אם קוף ימשוך ענף באמצעות הזנב שלו, וכנראה שאפשר להשתמש בפועל "למשוך", אז אולי גם אפשר למשוך עם הרגליים, אבל אז אתה צריך להחזיק את המוט עם הרגליים בשביל לקרב אותו לכיוון מקור הכוח.

בכל מקרה, הפואנטה שלי לא היתה השוני בין שמות הפועל להרים/למשוך - אתה צריך להיות מהיר יותר, תראה את הסטים בחימום של יבגני לדוגמא.

בכל מקרה, הפואנטה שלי לא היתה השוני בין שמות הפועל להרים/למשוך - אתה צריך להיות מהיר יותר, תראה את הסטים בחימום של יבגני לדוגמא.
אני הבנתי, אבל כנראה יש לי בעיות להסביר, כנראה בגלל זה מורה אני לא יהיה

godlin23 עדכן/ה את הלוג ״texas_method.log.txt״:

עדכון לוג: 21/08/15

לינארית שבוע 6

אימון C

בנץ 65X3 70X5 80X5 90X5 102.5X1 115X3 105X5 100X8

סקוואט 40X3X6

קצת נשמה והביתה.

כשבאתי לחדר כושר היה מישהוא בבנץ שעשה 65, שאלתי כמה סטים אמר 3, לרוב אני מוכן לחכות כי זה בערך 3-4 דקות אבל המשקל לא היה גדול והייתי לחוץ בזמן להגיעה הביתה. קיצור שאלתי אם אני יכול להיכנס להתחמם או הסתכל עלי בשוק ושאל "עם השמקל הזה?" אמרתי כן וחייכתי 😃 עכשיו אני מבין איך דודי מרגיש כשהוא נכנס לסקוואט ודדליפט עם אנשים אחרים.

בבנץ נכנסתי לסט אפ לא טוב אז הצלחתי רק 115, אחרי זה הרגשתי...

קרא את שאר עדכון הלוג...

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית