הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

texas_method.log.txt

זכרון גרוע. וזה נגד אינטואיציה. @incin גם טעה. והוא למד יותר פיסיקה ממני. אז אני עוד בסדר.

סיימתי ללמוד לפני שמונה שנים ומשהו, כל מה שלא רלוונטי לעבודה שלי כבר די שכחתי (אבל אני יכול להיזכר אם אני ממש רוצה).

סיימתי ללמוד לפני שמונה שנים ומשהו, כל מה שלא רלוונטי לעבודה שלי כבר די שכחתי (אבל אני יכול להיזכר אם אני ממש רוצה).
אם כבר איתרתי אותך פה אחרי שחזרתי אנצל את ההזדמנות לשאול
הסלולר טרף את אינטל: מפטרת 12 אלף עובדים בעולם
האם ידוע כבר אם יהיו קיצוצים פה בארץ והאם זה ישפיע איכשהו על משרות סטודנט?

אני לא עובד שם יותר משנה. כנראה דודי יודע יותר.
בכל מקרה
לפי הכתבה מדובר על המפעלים. כנראה זה ישפיעה גם על כמות אנשי ה VALIDATION שזה אנשי הנדסת חשמל והנדסאים..
בכל מקרה אינטל ידעה את זה מזמן. וזה היה רק עניין של זמן.

בכל מקרה מבחינת פיתוח אני יודע שהמרכז בחיפה נחשב מאוד חזק ומשמעותי לאינטל.

אני לא עובד שם יותר משנה. כנראה דודי יודע יותר.
כה בגלל זה ציטטתי את דודי 😃
לפי הכתבה מדובר על המפעלים. כנראה זה ישפיעה גם על כמות אנשי ה VALIDATION שזה אנשי הנדסת חשמל והנדסאים..
בכל מקרה אינטל ידעה את זה מזמן. וזה היה רק עניין של זמן.
חבל לי שזה ככה. אני אישית מתחבר למחשבים הרבה יותר מאשר לסלולר. בכל מקרה נקווה שאתה צודק כי אם כן אז זה לא ישפיע עליי בשום בחינה.

כה בגלל זה ציטטתי את דודי 😃

חבל לי שזה ככה. אני אישית מתחבר למחשבים הרבה יותר מאשר לסלולר. בכל מקרה נקווה שאתה צודק כי אם כן אז זה לא ישפיע עליי בשום בחינה.
אני ברכבת ולא שמתי לב שציטטה את דודי 😃 איזה נדחף אני.

אבל אתה לא עובד. פרדוקס ✌️

לא ממש משפיע על מרכז הפיתוח בחיפה, אצלנו ממשיכים לגייס ולראיין - צחקנו על זה שציפינו למצוא קרטונים עם הדברים שלנו מחוץ לקיוביק אבל זה לא קרה 😃

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית