נק' מוניטין:
9,550
- 5,874
- 2,127
- נהלל, טבעון, וינגייט
הוא היה צריך לראות את האקדח שיצא לך מהכיס כשראית את אלכס מתכופף לבדוק מה זז יותר בקלות.הייתה צריך לראות איך טל עשה ניסיוים באמצע המכון.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הוא היה צריך לראות את האקדח שיצא לך מהכיס כשראית את אלכס מתכופף לבדוק מה זז יותר בקלות.הייתה צריך לראות איך טל עשה ניסיוים באמצע המכון.
אצלך אולי זה אקדח אצלי זה רובה לפחות.הוא היה צריך לראות את האקדח שיצא לך מהכיס כשראית את אלכס מתכופף לבדוק מה זז יותר בקלות.
זכרון גרוע. וזה נגד אינטואיציה. @incin גם טעה. והוא למד יותר פיסיקה ממני. אז אני עוד בסדר.
שבוע 1 אימון A
בנץ 110X4X5
סקאווט 80X3X5. 92.5X3
צין אפ +30 3X5
ניסיתי לעשות עוד פעם את ה 92 ולא הלך כל כך. החלטתי על ריסט ל 80.
?מה יהיה איתך?
מתי נגיע לסקוואט יותר מ 100?
רק ה' יודעמתי נגיע לסקוואט יותר מ 100?
טקסס שבוע 9 אימון B
סקוואט 60
פרס 60X3X5
מתח.
אם כבר איתרתי אותך פה אחרי שחזרתי אנצל את ההזדמנות לשאולסיימתי ללמוד לפני שמונה שנים ומשהו, כל מה שלא רלוונטי לעבודה שלי כבר די שכחתי (אבל אני יכול להיזכר אם אני ממש רוצה).
אני לא עובד שם יותר משנה. כנראה דודי יודע יותר.אם כבר איתרתי אותך פה אחרי שחזרתי אנצל את ההזדמנות לשאול
הסלולר טרף את אינטל: מפטרת 12 אלף עובדים בעולם
האם ידוע כבר אם יהיו קיצוצים פה בארץ והאם זה ישפיע איכשהו על משרות סטודנט?
כה בגלל זה ציטטתי את דודי 😃אני לא עובד שם יותר משנה. כנראה דודי יודע יותר.
חבל לי שזה ככה. אני אישית מתחבר למחשבים הרבה יותר מאשר לסלולר. בכל מקרה נקווה שאתה צודק כי אם כן אז זה לא ישפיע עליי בשום בחינה.לפי הכתבה מדובר על המפעלים. כנראה זה ישפיעה גם על כמות אנשי ה VALIDATION שזה אנשי הנדסת חשמל והנדסאים..
בכל מקרה אינטל ידעה את זה מזמן. וזה היה רק עניין של זמן.
אני ברכבת ולא שמתי לב שציטטה את דודי 😃 איזה נדחף אני.כה בגלל זה ציטטתי את דודי 😃
חבל לי שזה ככה. אני אישית מתחבר למחשבים הרבה יותר מאשר לסלולר. בכל מקרה נקווה שאתה צודק כי אם כן אז זה לא ישפיע עליי בשום בחינה.
אבל אתה לא עובד. פרדוקס ✌️סיימתי ללמוד לפני שמונה שנים ומשהו, כל מה שלא רלוונטי לעבודה שלי כבר די שכחתי (אבל אני יכול להיזכר אם אני ממש רוצה).
😆😆😆אבל אתה לא עובד. פרדוקס ✌️
אם כבר איתרתי אותך פה אחרי שחזרתי אנצל את ההזדמנות לשאול
הסלולר טרף את אינטל: מפטרת 12 אלף עובדים בעולם
האם ידוע כבר אם יהיו קיצוצים פה בארץ והאם זה ישפיע איכשהו על משרות סטודנט?
על הכוונת של אינטל: המרכזים בחיפה ובירושליםלא ממש משפיע על מרכז הפיתוח בחיפה, אצלנו ממשיכים לגייס ולראיין - צחקנו על זה שציפינו למצוא קרטונים עם הדברים שלנו מחוץ לקיוביק אבל זה לא קרה 😃
תואג לתחת של אצמך 😃.כשכתבתי "מרכז הפיתוח" התכוונתי בעיקר ל-core design, שם אני נמצא. בהחלט יכול להיות שחבר'ה מפרוייקטים אחרים פחות רווחיים יפוטרו.