הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

texas_method.log.txt

אני ארגיש באמת כמו בסרטונים של Broscience שבאים עם מליון ציוד.
זה לא תופס הרבה מקום בתיק. בכל אופן בחירה שלך לעשות מתח עם החבל או לקנות את החגורה ולא להיות תלוי מתי יחליטו לתקן את זאת של המכון אם בכלל.
אגב אני גם עכשיו מרגיש כמו בסרטונים שלו כשאני הולך עם ידיים מלאות בדברים.

אם אני עוד יקנה נעליים במיוחד לסקוואט אז בכלל אני צריך יהיה תיק חדש

לי אין, לא יודע איך זין כמוך הצליח לתפוס בכלל. כל פעם שניסיתי אמרו לי שהכל תפוס ויש רשימת המתנה ארוכה
א. זה לוקר בכלל של סיימון, אבל הוא לא מתאמן כמעט אז לא אכפת לו שאני משתמש ביחד איתו.
ב. בסוף כל חצי שנה/שנה מתפנים לוקרים כי לאנשים נגמרים המנויים והם לא מחדשים. לא כזה מסובך להבין את זה.. אף אחד לא יפנה לך את הלוקר ככה סתם.

א. זה לוקר בכלל של סיימון, אבל הוא לא מתאמן כמעט אז לא אכפת לו שאני משתמש ביחד איתו.
ב. בסוף כל חצי שנה/שנה מתפנים לוקרים כי לאנשים נגמרים המנויים והם לא מחדשים. לא כזה מסובך להבין את זה.. אף אחד לא יפנה לך את הלוקר ככה סתם.
את זה אני יודע, ניסיתי איזה פעמיים שלוש לפתוס ולא יצא לי. בסוף ויתרתי לנסות בכלל להירשם.

קיצור יקנה את התיק של ה 50 שקל אצלהם ויתחיל לסחוב ציוחד.

godlin23 עדכן/ה את הלוג ״texas_method.log.txt״:

עדכון לוג: 02/08/16

שבוע 8 אימון B

סקוואט 60X3X5
בנץ 90X3X6
מתח +15 3X6

ריצה קצב 8 15 דקות.

אימון סביר, היה לי סוג של דומס ברגל האחורית מתאמול, עכשיו מרגיש שטיפה השתחרר 😃 הסקוואט היה טיפה כבד מקווה שיום חמישי יהיה יותר קל.

הבנץ גם הרגיש טיפה כבד כאשר לרוב איתו אין לי בעיות.

מתח לפחות הרגיש יחסית טוב.

בינתיים לא סגור לגבי המשך החיטוב, התכנון היה להספיק עכשיו או מקסימום בספטמבר, לצערי בגלל התקדמות לא הכי טובה והתאונה + חו"ל ועוד דברים שהיו לי ההתקדמות לא הייתה כמו שציפיתי.

ישקול למשוך עד אוקטובר את החיטוב.

קרא את שאר עדכון הלוג...

משום מה חשבתי עליך 😛
13924894_1360024980688983_2504201356229758825_n.jpg

עדכון לוג: 07/08/16

שבוע 9 אימון A

סקוואט 80X4X5 חגורה
בנץ 105X3X5
צין אפס +31 3X5

לא ישנתי מספיק יחסית וגם לא היה מה לאכול בבית בבוקר.

החלטתי להישאר במשקל בסקוואט בשביל להצליח בחמישי.
הבנץ היה מאוד כבד. אחרי הסט השלישי כאב לי באזור היד אחורית אז החלטתי לסיים ב 3 סטים.

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 11/08/16

שבוע 9 אימון C
מ.ג 88.1

סקוואט 90X5 חגורה.
בנץ 112.5X3
דדלילפט 132.5X5
צין אפס +31 3X6.

אימון קשה. הכלב היה חולה בבוקר אז נאלצתי לצאת איתו על הבוקר :( בנוסף שחכתי לקחת איתי חטיף לאימון.

הסקוואט היה קשה. בקושי עלה. מקווה שיצליח להתקדם במשקלים טיפה.
הבנץ היה כבד. פשוט נגמרתי אחרי החזרה ה 3.

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 14/08/16

שבוע 10 אימון A

סקוואט 82.5X3X5
פרס 62.5X3X5
צין אפס + 32.5 3X5

לא ישנתי טוב בגלל התצננות קלה אחרי הים.

בכללי אני כבר מרגיש חלש ועייף מהחיטוב. החיטוב נמשך יותר ממה שציפיתי ולצערי אני לא קרוב לתוצאות שרציתי.

אני כנראה יסיים בסוף חודש אם מה שיש. ויתחיל מסה יחסית בפלוס קלורי נמוך.
התכנון יהיה לעשות ימי "חיטוב" של כמה ימים אחת ל 3 שבועות. בשביל לא להשמין יותר מידי כי אני לא רוצה לעבור את ה 100 מ.ג אבל גם רוצה לעשות מסה לפחות 6+ חודשים.

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 18/08/16

שבוע 10 אימון C

מ.ג 88

סקוואט 92.5X5 חגורה
פרס 67.5X4, 67.5X3
דדליפט 135X5 חגורה
צין אפס 32.5X3X5

הכל היה כבד כרגיל. כבר יותר מידי זמן בחיטוב.

התכנון כנראה עוד שבועיים חיטוב. יש סיכוי שאני ימשוך עוד חודש תלוי בהרגשה והאם אני יטוס לחו"ל בחגים.

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 25/08/16

שבוע 11 אימון C

אימון גרוע

סקוואט 95X1, 95X1, 90X1, 80X5 חגורה

בנץ 112.5X3

דדליפט 137.5X3, 130X5 חגורה

צין אפס +32.5 3X5

הסקוואט היה פשוט זוועה. ירדתי למטה וחשבתי שאני הולך למות. בקושי עליתי. חשבתי לנסות עוד פעם ושעכשיו המשקל לא "יפתיעה" אותי וטעיתי. ניסיתי 90 גם היה ממש קשה. סגרתי בסוף 80 ל 5.
עיקר הבעיה היה הכאבים שהרגשתי ברגליים באזור השרירים. שוקל לעשות ריסט או להפסיק לרוץ באמצע שבוע.

הבנץ היה כבד אותו דבר, יכול להיות שהייתי סוגר 4 אבל לא היה מי שישמור אלי (לא כאלו שאני סומך אליהם) אז העדפתי לא לנסות.

דדליפט היה גם קשה. חזרה שניה לא הרמתי טוב והמוט היה רחוק מידי. גרם לי להרגשה לא טובה בגב ואז כבר לא יכלתי להרים יותר. אפילו לא סגור שעשיתי 3.
בסוף הלכתי על 130 בשביל לפחות לתת טיפה עבודה.

חיטוב זה פשוט המוות במיוחד שהוא כזה ארוך.

קרא את שאר עדכון הלוג...

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית