הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

texas_method.log.txt

godlin23 עדכן/ה את הלוג ״texas_method.log.txt״:

עדכון לוג: 31/08/16

אימון מעבר למסה 1

סקוואט 40 3X5
בנץ 80 3X6
פרס 50 3X5
דדליפט 100 3X5
צין אפס +20 3X5

לא יצא להיתאמן בתחילת השבוע והחלטתי לחזור למסה. האימון עכשיו היה אימון זנות כזה. היה לי זמן עד לרכבת אז עשיתי גם דדליפט. היו כאבי רגליים ולכן לא עשיתי יותר מידי סקוואט.
הסט שלישי של הסקוואט לקחתי פיסוק יותר רחב ממה שאני עושה בדרך כלל והרגשתי פחות את הכאבים. אימון הבאה ינסה עוד פעם לראות האם זה באמת עזר.

ההחלטה לחזור למסה היא בעיקר כי לא התקדמתי לצערי בחיטוב יותר מידי בעיקר כי חברה הגיעה ובחודש הזה כמעט ולא יצא לי לשמור על תזונה נומרלית (מסתבר שלפלאפל זה כ 1000 קלוריות)
יחזור למסה בתקווה שהיא תיהיה מוצלחת מפעם שעברה.

קרא את שאר עדכון הלוג...

מסתבר שפלאפל זה 1000 קלוריות...
כאילו זה לא היה ברור שלא אוכלים פלאפל בחיטוב. 😆

godlin23 עדכן/ה את הלוג ״texas_method.log.txt״:

עדכון לוג: 04/09/16

סיימתי חיטוב, הוא היה לא משהו יחסית, הייתי צריך להתחיל מסה בתחילת אוגוסט במקום לנסות למשוך אותו מה שגרר שיחסית נכלשתי עוד ובקושי ירדתי במשקל.

התכנון לעשות טקסס לחצי שנה הקרובה. מתחיל יחסית ממשקל נמוך בתרגילים ויעלה לאט לאט.
בגלל שאני ירצה לא לעלות יותר מידי במשקל אני כנראה יעשה אחת לכמה שבועות סוג של חיטובון של 3-5 ימים כמו שעשיתי פעם וזה היה יחסית בסדר באותו שבוע אני גם לא יתקדם במשקלי עבודה. התכנון יהיה לעשות אותו אחת ל 3 שבועות ככה שכל פעם או הבנץ או הפרס יפלו אליו.

מאמין שזה גם יעזור לי לעלות יותר בהמשך כי העלייה תיהיה יותר איטית.

התכנון לעשות מסה את תחילת מרץ או אפריל, תלוי כמה שמן אני יהיה.

קרא את שאר עדכון הלוג...

למה לשמוח על זה שאחרי כל הזמן ששרפת נשארת אותו דבר אחרי שנה?

למקס יש שרירים מפגרים, אתה באמת לוקח אותו בתור רפרנס? 😃
אני לא לוקח. זה היה בצחוק
למה לשמוח על זה שאחרי כל הזמן ששרפת נשארת אותו דבר אחרי שנה?
אני לא נשארתי, לפחות ככה אמרו אנשים שלא ראו אותי הרבה זמן. לא יודע עד כמה זה מייצג. אבל דבר אחד בטוח היקף יד גדלה ב 2-3 ס"מ.

אבל דבר אחד בטוח היקף יד גדלה ב 2-3 ס"מ.
אה טוב אז כן השתפרת 😃
אני לא נשארתי, לפחות ככה אמרו אנשים שלא ראו אותי הרבה זמן. לא יודע עד כמה זה מייצג.
לדעתי זה די מייצג, לפחות חלקית. יש כמובן את המדידות של משקל, היקפים וכו' שזה לא משקר אבל עיניים של אנשים שמכירים אותך ורואים אותך אחרי תקופה זה גם לא רע
מתוך סקרנות, כמה היקף יד?

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית