הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

texas_method.log.txt

godlin23 עדכן/ה את הלוג ״texas_method.log.txt״:

עדכון לוג: 31/01/17

שבוע 14 אימון B (לא היה אימון A)

אז חזרתי מחול. לא אכלתי יותר מידי טוב אולי 90 גרם חלבון ביום. הייתי ביומיים הראשונים מצונן.
הפציעה בגב עברה אחרי בערך 4 ימים לדעתי.

סקוואט 65 3X5 לא כאב הגב
פרס 62.5 3X5
צין אפס + 15 3X6

לשמחתי הצלחתי לעשות את הסקוואט בלי יותר מידי בעיות. החלטתי שאני עושה ריסט ל 80 קילו שאני יעשה בחמישי ולכן היום עשיתי 65. גם כדאי לא להעמיס יותר מידי וגם כדאי לראות שהכל בסדר עם הגב.

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 07/02/17

שבוע 15 אימון B

סקוואט 65 3X5
בנץ 102.5 3X5
צין אפס + 15 3X5

היו 2 עתודאים או סתם ילדים שהיו צריכים לאחד כוחות בשביל לשים סוגר על המוט של הבנץ.

אחרי זה ראיתי אותם ליד המראה מסתכלים על הבייספס שלהם וכל אחד אומר לשני "שרואים לך את השריר".

😃

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 09/02/17

שבוע 15 אימון C

היה יום כייף בעבודה. כלומר בצוהריים אכלתי פלאפל מסכן אם פיתה. בנוסף היה סדנת אלכוהול שלא עשתה לי טוב.

סקוואט 85 3X5 סט אחרון עם חגורה
פרס 67.5X5 חגורה
דדליפט 135X5
צין אפס +35 X3 היה קשה.

קרא את שאר עדכון הלוג...

היו 2 עתודאים או סתם ילדים שהיו צריכים לאחד כוחות בשביל לשים סוגר על המוט של הבנץ.

אחרי זה ראיתי אותם ליד המראה מסתכלים על הבייספס שלהם וכל אחד אומר לשני "שרואים לך את השריר".

🤣

מה זה סדנת אלכוהול?

🤣

מה זה סדנת אלכוהול?
דרך אגב היום הם גם היו. בדקו למי יש קוביות 😃 מאמין שהם שוקלים סביבות ה 40 קג.

טעימות של בירה והסבר על איך מייצרים והבדלים בין בירות שונות. זה משהו שהיה יחסית קליל סה"כ שעתיים.

עדכון לוג: 17/02/17

שבוע 16 אימון C

סקוואט 90 2X5 80X5

בנץ 112.5X5
דדליפט 137.5X5
צין אפס +26.25 3X5

לילה לפני הייתי בת"א לפגישה עם אנשים מהעבודה הקודמת חזרתי ממש מאוחר הביתה הלכתי לישון בערך ב 1 בלילה והתעוררתי סביבות 7:20 לעבודה.

לא הייתי בפוקוס כל היום. גם בעבודה הרגשתי את זה מאוד.

בסקוואט הרגיש לי לא טוב בגב איפה שהייתה לי את הפציעה לפני הטיסה. פחדתי שעכשיו שאני עייף ולא בפוקוס אני יפצע אז החלטתי לרדת במשקל. בנוסף יש לי בעיה בטכניקה שהמוט בעליה מתגלגל קדימה על הגב. ואז הוא בערך נעמד כאילו ב HB. וזה ממש מקשה עלי.

מסירטון שצלמתי ראיתי שזה כי אני עולה קודם עם התחת ואז עם הגב. בנוסף ניראה שאני עושה בט ווינק רציני וכנראה מפה התחיל הכאב בגב.

לשמתי לפחות שאר התרגילים נסגרו. והכאבים ברגליים בינתיים מאוד חלשים.

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 19/02/17

שבוע 17 אימון A

סקאווט 82.5 3X5
פרס 65 5X5
צין אפס +27.5 3X5

החלטתי עוד פעם לעשות ריסט בסקוואט ולדאוג שהמוט לא יתגלגל קדימה. מנסה להקפיד על עליה ככה שכל הגוף יעלה ולא רק התחת. הרגשתי בסט הראשון כאב יותר חזק ממה שהיה בזמן האחרון ברגליים. לשמחתי עבר ולא הפריעה בהמשך. הגב טיפה הפריעה אבל לא נורא

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 23/02/17

שבוע 17 אימון C

סקוואט 85 3X5

פרס 70X5F חגורה 70X4~

דדליפט 140X5 חגורה
צין אפס + 28.75 3X5

לצערי לא סגרתי את הפרס. למרות שהרגיש לי בהתחלה לא הכי כבד. התחלתי כבר לעשות חימום בדדליפט בין החזרות ויכול להיות שזה קצת השפיעה. בנוסף עשיתי ללא רצועות. צריך לחזור להשתמש בהם.

אחרי זה עשיתי עוד סט אבל זה היה עם הפלטות הישנות הצהובות אז זה בערך 70 ויצא גם רק 4 חזרות

מאמין שפעם הבאה יסגור.

דדליפט פעם ראשונה שעשיתי עם חגורה אחרי המון זמן וכמעט הקאתי כי לא שמתי אותה טוב.

קרא את שאר עדכון הלוג...

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית