Resource icon

texas_method.log.txt

האם בשבירת מקביל יש יותר עומס על השריר של הרגל הקדמית שנמצא בצד החיצוני של הרגל מאשר בשאר התנועה ?
@Beast and cheat @Tank
השאלה לא טובה. כמו שאי אפשר להגדיר מהירות ברגע מסויים אלא רק בין שני רגעים שונים, גם במקרה הזה.
בין אילו שני טווחים אתה מעוניין להשוות?

השאלה לא טובה. כמו שאי אפשר להגדיר מהירות ברגע מסויים אלא רק בין שני רגעים שונים, גם במקרה הזה.
בין אילו שני טווחים אתה מעוניין להשוות?

טיפה מעל המקביל ועד למטה.

טיפה מעל המקביל ועד למטה.
כלומר בזמן הירידה, לא העלייה? לאיזה טווח אתה רוצה להשוות את הטווח הזה?
בלי קשר, לא הבנתי מה בעצם אתה רוצה לדעת בעזרת ההשוואה הזו.

כלומר בזמן הירידה, לא העלייה? לאיזה טווח אתה רוצה להשוות את הטווח הזה?
בלי קשר, לא הבנתי מה בעצם אתה רוצה לדעת בעזרת ההשוואה הזו.
האם השריר שנמצא ברגל הקדמית בצד החיצוני עובד יותר בחלק הזה של התנועה (נגיד שזה הרבע האחרון של התנועה) שזה מבחינתי גם עליה וגם ירידה.
מאשר בשאר החלקים.

יש לי תאוריה ללמה כואב לי בשריר באזור הזה והתאוריה היא שנגיד לרוב אני לא הייתי שבור מקביל ואז ברגע שאתה שמתה לב אז התחלתי לשבור, אבל בגלל שבכללי עליתי במשקלים בלי לשבור אז העומס על השריר באזור הזה גדול מידי וזה גורם לי לשרירים.

ואז יש לי פתרון שאני יקפיד מאוד על לשבור מקביל.

האם השריר שנמצא ברגל הקדמית בצד החיצוני עובד יותר בחלק הזה של התנועה (נגיד שזה הרבע האחרון של התנועה) שזה מבחינתי גם עליה וגם ירידה.
מאשר בשאר החלקים.

יש לי תאוריה ללמה כואב לי בשריר באזור הזה והתאוריה היא שנגיד לרוב אני לא הייתי שבור מקביל ואז ברגע שאתה שמתה לב אז התחלתי לשבור, אבל בגלל שבכללי עליתי במשקלים בלי לשבור אז העומס על השריר באזור הזה גדול מידי וזה גורם לי לשרירים.

ואז יש לי פתרון שאני יקפיד מאוד על לשבור מקביל.
הייתי אומר שכן, אבל רק כי הברך יותר כפופה ולכן המומנט על השריר גדול יותר. ההבדלים הם כנראה זניחים מאוד, ובכל מקרה יש המון סיבות טובות לשבור מקביל בלי קשר.

הייתי אומר שכן, אבל רק כי הברך יותר כפופה ולכן המומנט על השריר גדול יותר. ההבדלים הם כנראה זניחים מאוד, ובכל מקרה יש המון סיבות טובות לשבור מקביל בלי קשר.
לישבור מקביל אני ישבור, אבל אם זה היה לא זניח אז לפחות היה לי כיוון ללכת לפתרון הבעיה שלי.

כרגע אני לא יודע אז מה לעשות, כנראה יעשה ריסט עוד פעם למשקלים נמוכים ויקווה ש"זניח" לא באמת כזה זניח. אם לא יעזור כנראה אני יהיה מאלו ש every day is upper body day.

godlin23 עדכן/ה את הלוג ״texas_method.log.txt״:

עדכון לוג: 22/12/15

שבוע 10 אימון B

סקוואט 60X3X5
דדליפט 100X5
בנץ 90

היה פחות כאבים בשרירים וגם הברך לא כאבה. יעשה בחמישי אותו משקל, בשבועיים הקרובים במילואים אז כנראה בכל מקרה יהיה ריסט ולאחר מכן כנראה עוד 4 שבועות שיתאמן רק 2 פעמים בשבוע.

מקווה שלא יחזור אחורה יותר מידי ב 6 שבועות האלו.

קרא את שאר עדכון הלוג...

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית