הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

texas_method.log.txt

godlin23 עדכן/ה את הלוג ״texas_method.log.txt״:

עדכון לוג: 23/11/15

טקסס שבוע 6 אימון A

פרס 65X4X5.
סקוואט 35.

כשל בפרס בכל סט לא הצלחתי לסגור את החזרה החמישית, זה היה צפוי בשבועיים האחרונים העלתי במ.ג בערך 200 גרם עקב בעיות לאכול, מקווה שיסתדר.

שבוע הבאה לפי הרגשה או שיעשה ריסט או ינסה עוד פעם

קרא את שאר עדכון הלוג...

godlin23 עדכן/ה את הלוג ״texas_method.log.txt״:

עדכון לוג: 29/11/15

טקסס שבוע 7 אימון A

עשיתי אימון בהומס פלייס (קיבלתי שבוע ניסיון)

סקוואט 50
דדליפט 80
בנץ 105X5X5

התחלתי מהסקוואט כי זה הדבר הראשון שראיתי ואז ישר דדליפט כי הוא היה ליד.

הבנץ היה לי מוזר בעיקר בגלל הספסל.

התרשמות מהחדר כושר.

ציון 2 מתוך 10.

ספרתי פלטות של 20 יש בערך 12.
יש ספסל אחד רגיל ואחד בשיפוע (לא ניתנים לשינוי).
הסקוואט במקום מאוד לא נוח, צד אחד צמוד לקיר וצריך לשים משקולות מהצד.

מקום אידיאלי למפמפמי בייספס. (חבל שאני עושה רק תרגיל אחד)

בגלל שלא ראיתי אז שאלתי את המדריך אם יש מוטות של אליקו הוא שאל אותי מה זה אליקו 😃
אחרי זה ראיתי שיש סה"כ 4 מוטות שאחד מהם שוקל 10 קילו והשאר 20 שאני לא חושב שיחזיקו מעמד בדדליפט/סקוואט של דודי או יבגני.

ילך לשם עוד כמה פעמים בשביל הסאונה 😃 שמקווה שלפחות היא מתקרבת לרמה של הטכניון.

מהסתכלות שלי במקום לא חושב שיש שם אנשים טיפה רציניים שמבינים טיפה יותר מכתבות של YNET.

נ.ב
היה משעמם בטרוף ומרגיש בוגד.

קרא את שאר עדכון הלוג...
אה והיה מדריך שאכל טונה מאחורי השולחן

הולמס פלייס בגרנד? שמעתי עליו דברים דומים נראה לי

הוא שאל אותי מה זה אליקו
"אליקו פה מהשכונה, מה אין לכם מוטות שלו הוא לא הביא?"
דדליפט/סקוואט של דודי או יבגני.
😍
צריך לבוא לאימון ניסיון ולעקם להם כמה מוטות
אה והיה מדריך שאכל טונה מאחורי השולחן
🤣🤣🤣🤣
בלי זה הסטריאוטיפ לא היה שלם

הולמס פלייס בגרנד? שמעתי עליו דברים דומים נראה לי

"אליקו פה מהשכונה, מה אין לכם מוטות שלו הוא לא הביא?"

😍
צריך לבוא לאימון ניסיון ולעקם להם כמה מוטות

🤣🤣🤣🤣
בלי זה הסטריאוטיפ לא היה שלם
הזה ליד בירידה מזיו.

תקשיב אם אתה בא לעשות סקוואט ודודי רוצה לעשות דדליפט אתם לא יכולים, עזוב אפילו סקוואט ובנץ אין מספיק פלטות.

אה בירידה לכיוון צ'ק פוסט כאילו? שמעתי דווקא דרים טובים על הבריכה והסאונה שם.
סתם מתך סקרנות, איך קיבלת שבוע ניסיון?
כן שם. אני יודע שהבריכה שם היא 20 או 25 מטר. סאונה אני זוכר שהייתי שם לפני שנה והיא לא הייתה חמה כמו בטכניון אבל יכול להיות שזה היה יום רע או משהוא כזה.
חבר מתאמן שם. אבל ניראה לי אם אתה מתקשר לשם ויאנו אומר שאתה מתעניין לקחת מנוי ונגיד שחשוב לך החדר כושר ובכלל להתרשם גם יתנו.

כן שם. אני יודע שהבריכה שם היא 20 או 25 מטר. סאונה אני זוכר שהייתי שם לפני שנה והיא לא הייתה חמה כמו בטכניון אבל יכול להיות שזה היה יום רע או משהוא כזה.
חבר מתאמן שם. אבל ניראה לי אם אתה מתקשר לשם ויאנו אומר שאתה מתעניין לקחת מנוי ונגיד שחשוב לך החדר כושר ובכלל להתרשם גם יתנו.
קיצר כשבאים לשם לעקם מוטות צריך לקרוא גם לסיימון שיעשה שם סנאץ' ויזרוק את המוט, נראה את התגובות

קיצר כשבאים לשם לעקם מוטות צריך לקרוא גם לסיימון שיעשה שם סנאץ' ויזרוק את המוט, נראה את התגובות
גם בכל החדר כושר תלויים פרסומות של מאמן אישי או PREWORKOUT ותוספים למקסימום גדילת שרי/שריפת שומן. כשאני אומר בכל מקום זה בכל מקום.

ובאמת ששמעתי קצת את המאמנים שם מדברים זה פשוט בדיחה. כל הבדיחות ניראה לי על מאמנים שהיו פה בפורם בטח תופס שם.

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית