איך תכניס כסף הביתה..היה, אבל שבועיים מילואים ועוד חודש שהתאמנתי לא מסודר לא עשו טוב לקריירת הבדיבילדינג שלי.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
איך תכניס כסף הביתה..היה, אבל שבועיים מילואים ועוד חודש שהתאמנתי לא מסודר לא עשו טוב לקריירת הבדיבילדינג שלי.
שטויות, אתה תחזור לעצמך.היה, אבל שבועיים מילואים ועוד חודש שהתאמנתי לא מסודר לא עשו טוב לקריירת הבדיבילדינג שלי.
תוסיף על כל זה את העובדה שגם כשאתה "מתאמן", זה עם כפפות.היה, אבל שבועיים מילואים ועוד חודש שהתאמנתי לא מסודר לא עשו טוב לקריירת הבדיבילדינג שלי.
🤣🤣🤣🤣🤣כבר עדיף להיות בצבא.
טקסס שבוע 3 אימון C
בנץ 110X5
סקוואט 80X3X5
מתח +28 3X5
טקסס שבוע 4 אימון A
פרס 62.5X5X5
סקוואט 82.5X3X5
מתח +24 3X8
טקסס שבוע 4 אימון B
סקוואט 50
בנץ 92.5X3X6
דדליפט 85
טקסס שבוע 4 אימון C
פרס 67.5X2X4
סקוואט 85X3X5
מתח +30 3X5
אני כבר כמה ימים לא ישן טוב מקווה שזה הסיבה ליום הקשה.
הפרס לא הלך טוב, פשוט בחזרה ה 4 הרגשתי שזהוא נגמר הכוח. עשיתי עוד סט ככה בשביל הפאמפ ידעתי שאני לא יצליח כבר.
מחר חופש. ואני רוצה לסיים עונה 2 של vikings ולהתחיל את ה 3.לך לישון סוצ'קה.
Proiroties done rightמחר חופש. ואני רוצה לסיים עונה 2 של vikings ולהתחיל את ה 3.
טקסס שבוע 5 אימון A
בנץ 105X5X5
סקוואט 80X3X5
מתח +24 3X8
הבנץ היה ממש טוב, גם יותר העלתי משקל מפעם שעברה וגם הרגיש יותר "קל" מפעם שעברה. מניח שזה באמת היה החוסר שינה.
הסקוואט לעומת זאת היה גרוע. עשיתי 2 חזרות עם 87 והרגיש לי לא נוח/כאב כזה באזור של האגן וחיבור הרגליים. יש לי את זה כבר הרבה זמן אבל עכשיו זה היה טיפה יותר והחלטתי שאני מעדיף לעשות ריסט מאשר להיפצע.
טוב שאתה לא אומר לי את זה ב 2017אתה גולש עם הברכיים, זה למה.
אתה לא שואל, מה אני מאמן של כל המכון?טוב שאתה לא אומר לי את זה ב 2017
אם אתה רואה שאני לא עושה טוב אני מצפה ממך להעיר.אתה לא שואל, מה אני מאמן של כל המכון?
תתעורר!להעיר
טקסס שבוע 5 אימון B
סקוואט 40 LB
פרס 55X3X6
דדליפט 90
חוזר לעשות LB בסקוואט בתקווה שהכאבי שרירים לא יחזרו.
@Beast and cheat שאל אותי בזמן ה HB אם כואב לי בברכיים, אחרי דיון טיפה חופר החלטתי לחזור ל LB ובאמת גם הברכיים לא כאבו באותו משקל וגם אזור האגן.