Resource icon

texas_method.log.txt

טוב, ארקדי, דוגמאת העץ המשוייף לא טובה, כי החלק החיצוני של העץ שונה מהפנימי. החלק החיצוני שונה בתכונותיו כמו שלמשל הקליפה של התפוח שונה מהבפנים בתכונותיה.
לא יודע מה בדיוק ההבדלים / כמה / למה, אבל ההשוואה לא טובה כי לא מדובר באותו חומר בדיוק.

טל, מתי רואים אותך בתחרות ?

ארקדי, יש תשובה. כולנו טעינו. למעשה זה אותו דבר ואין משמעות לשטח הפנים. למען האמת זו הייתה ההשערה הראשונה של אלכס. מסתבר שזה מה שנכון. סעמק.

ארקדי, יש תשובה. כולנו טעינו. למעשה זה אותו דבר ואין משמעות לשטח הפנים. למען האמת זו הייתה ההשערה הראשונה של אלכס. מסתבר שזה מה שנכון. סעמק.
זה לא תשובה. אני רוצה עכשיו הסבר

ולי אתמול היה חסר עבד צילומים 🤣
הסקוואט היה הכי קשה שעשיתי בחיים, חבל שלא נכחת.

כדי שהסרטון יהיה יותר אינפורמטיבי בישבילי על מה היה הדיון?
מי שלא היה לא זכאי לפרטים.
בוא ביום ראשון. כן, אני יודע שאין לך אימון, אבל בוא ללכת מכות על חיכוכים בפיזיקה.

מי שלא היה לא זכאי לפרטים.
בוא ביום ראשון. כן, אני יודע שאין לך אימון, אבל בוא ללכת מכות על חיכוכים בפיזיקה.
בסוף הוא נתן את השאלה לסטודנטים של למה הצמיגים של המכוניות מרוץ יותר רחבות.

אז מקדם הזה זה מה שדיברתי איתך אליו. והוא תלוי בחומרים. אבל ברגע שאתה עושה חומר יותר חלק או מחוספס (נגיד משייף אותו) אתה משנה את המקדם הזה.

ועד עכשיו זה לא מסביר את מה שדיברנו אליו. נמשיך בדיון בראשון.

בסוף הוא נתן את השאלה לסטודנטים של למה הצמיגים של המכוניות מרוץ יותר רחבות.

אז מקדם הזה זה מה שדיברתי איתך אליו. והוא תלוי בחומרים. אבל ברגע שאתה עושה חומר יותר חלק או מחוספס (נגיד משייף אותו) אתה משנה את המקדם הזה.

ועד עכשיו זה לא מסביר את מה שדיברנו אליו. נמשיך בדיון בראשון.
איך הספקת לראות הרצאה של 50 דקות ב25 דקות? אתה שולט במרחב הזמן?
וכן, הוא העלה את השאלה הזו ולא ענה עליה. לא יודע למה. אולי כי זה נשחק או משהו בסגנון ואז יהיה צריך פחות החלפות של הגלגלים בתוך המירוץ או משהו כזה. לא ממש יודע למה והוא גם לא ענה על זה, לא בוידאו הזה.

וזה כן עונה על מה שדיברנו עליו, לא יודע למה הרגשנו שאת ה-10 היה יותר קשה להזיז, אבל כנראה בגלל סטייה במשקל הפלטות. הנקודה היא שאת שתיהן קשה להזיז באותה מידה בהנחה שהן שוקלות אותו דבר ועשויות מאותו חומר.

כל זה אומר לנו שיותר שטח פנים לא אומר שצריך יותר כוח כדי לגרור. וגם לא פחות. מה שאומר שהקטנה של שטח הפנים על ידי חספוס לא שייכת לנושא החיכוך. בוא ביום ראשון עם מידע חדש אם יש לך.

איך הספקת לראות הרצאה של 50 דקות ב25 דקות? אתה שולט במרחב הזמן?
וכן, הוא העלה את השאלה הזו ולא ענה עליה. לא יודע למה. אולי כי זה נשחק או משהו בסגנון ואז יהיה צריך פחות החלפות של הגלגלים בתוך המירוץ או משהו כזה. לא ממש יודע למה והוא גם לא ענה על זה, לא בוידאו הזה.

וזה כן עונה על מה שדיברנו עליו, לא יודע למה הרגשנו שאת ה-10 היה יותר קשה להזיז, אבל כנראה בגלל סטייה במשקל הפלטות. הנקודה היא שאת שתיהן קשה להזיז באותה מידה בהנחה שהן שוקלות אותו דבר ועשויות מאותו חומר.

כל זה אומר לנו שיותר שטח פנים לא אומר שצריך יותר כוח כדי לגרור. וגם לא פחות. מה שאומר שהקטנה של שטח הפנים על ידי חספוס לא שייכת לנושא החיכוך. בוא ביום ראשון עם מידע חדש אם יש לך.

כל מה שהוא הראה אני למדתי וגם ברגע שהוא התחיל לדבר אני ישר נזכר בהכל. את כל משוואות של הכוחות יכלתי לכתוב לבד. אז הסתכלתי רק 13 דקות ראשונות.

בכל מקרה כבר שחכתי מה היה תאכלס הדיון עצמו.

אבל רק שתדע יש שוני בין גוף מתגלגל ולא מתגלג. המקרה שלך הוא מתגלג ורוב הדברים שהארו פה כבר לא כל כך תופסים לזה. הנוסחאות משתנות ממש.

נו אז היית אמור לדעת שאין הבדל בין ה1.25 לעשר יא מצחיק
תלמיד גרוע

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית