הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

texas_method.log.txt

אז לתפוס ל"רוטציה פאמפ דרופ סט בילבול שריר" לא בא בחשבון.
לא מסכים איתך. אם אתה חושב שזה מפגר שהם נחים 30/45/60 שניות בין סטים זה זכותך אבל אם החבר'ה האלה רוצים לעשות ככה אתה דופק להם את האימון מבחינתם. וזה שני אנשים שעבדו שם לא אחד שתפס ולא נתן להצטרף בין הסטים שלו, וגם יש עוד ספסלים שאפשר ללחוץ בהם, נכון לא נוחים אבל יש.

כמה זמן זה היה?
הם טענו שחיכו 20 דקות. תאכלס סיימתי בנץ שלי וכאשר עשיתי כבר מתח הם רק סיימו. מאמין שלקח להם 10 דקות. הקטע המציק לי זה העובדה שלא נתנו לי להיכנס. שלא תגיד שהם עבדו שם עם סטופר.

לא מסכים איתך. אם אתה חושב שזה מפגר שהם נחים 30/45/60 שניות בין סטים זה זכותך אבל אם החבר'ה האלה רוצים לעשות ככה אתה דופק להם את האימון מבחינתם. וזה שני אנשים שעבדו שם לא אחד שתפס ולא נתן להצטרף בין הסטים שלו, וגם יש עוד ספסלים שאפשר ללחוץ בהם, נכון לא נוחים אבל יש.
כן זה סוג של הבעיה. אבל הם לא ניראה לי עבדו בקטע של מנוחות לפי זמנים. זה היה יותר בקטע של אנחנו זוג גיי שעובדים ביחד.

אחד מהם היה סוג של מישהו שכבר מתאמן תקופה והשני היה שחיף שהוותיק יותר ניסה ללמד אותו ללחוץ נכון. עם להוציא אוויר באמצע חזרה ושהמוט ירד בקו ישר כמעט לצוואר 😃

אין בעיה להיות מפגר, יש בעיה להיות מפגר על חשבון אנשים אחרים.
וזה לא רלוונטי שיש ספות אחרות, אני אישית בכלל לא יכול ללחוץ עליהן.
אם הם עובדים כולכך מהר ועל פאמפ הם צריכים לסיים מהר, לעשות את כל השטויות האלו וגם לתפוס את הספה להרבה זמן זו פשוט חוצפה.

אין בעיה להיות מפגר, יש בעיה להיות מפגר על חשבון אנשים אחרים.
וזה לא רלוונטי שיש ספות אחרות, אני אישית בכלל לא יכול ללחוץ עליהן.
אם הם עובדים כולכך מהר ועל פאמפ הם צריכים לסיים מהר, לעשות את כל השטויות האלו וגם לתפוס את הספה להרבה זמן זו פשוט חוצפה.
מה הרבה זמן? הוא אמר שהם היו שם איזה 10 דקות.
אני רואה פשוט שאתה בא בקטע מתנשא של "מי שלא מתאמן כמו שאני מתאמן הוא ליצן ורק מפריע לכן אם הוא תופס מקום שאני רוצה הוא לא צריך להיות שם". אז מה לעשות בחדר כושר עמוס לפעמים צריך לחכות או ללכת לספסל/כלוב/מכשיר לא נוח. גם אני אמרתי לאנשים שזה בעייתי שייכנסו (עוד במכון בטכניון), אמנם לפחות הפעם שזכורה לי טוב זה היה בדדליפט והיינו 3 או 4 ולא שניים אבל זה אותו עיקרון.

אני לא אמרתי ספציפית על המקרה הזה, אני פשוט מכיר אנשים שתופסים מכשירים לשעות ודופקים לך פרצוף זועף כשאתה מבקש להיכנס. כשאומרים לי 10 דקות אני תמיד מחכה.
לא מעט מקרים בא איזה מפגר על הספא בבנץ' ועושה לי דרופ סטים חצי שעה ולא נותן לאף אחד להתקרב, אז אני פשוט נכנס בלי לשאול בכלל.
גם כשאני עם עוד 3 שלושה אנשים לא כואב לי שאנשים יכנסו, אני תמיד מקבל. אבל אנשים שחושבים שהם יכולים לשבת ולאונן לעצמם חצי שעה על מכשיר זה לא מקובל.

אני לא אמרתי ספציפית על המקרה הזה, אני פשוט מכיר אנשים שתופסים מכשירים לשעות ודופקים לך פרצוף זועף כשאתה מבקש להיכנס. כשאומרים לי 10 דקות אני תמיד מחכה.
לא מעט מקרים בא איזה מפגר על הספא בבנץ' ועושה לי דרופ סטים חצי שעה ולא נותן לאף אחד להתקרב, אז אני פשוט נכנס בלי לשאול בכלל.
גם כשאני עם עוד 3 שלושה אנשים לא כואב לי שאנשים יכנסו, אני תמיד מקבל. אבל אנשים שחושבים שהם יכולים לשבת ולאונן לעצמם חצי שעה על מכשיר זה לא מקובל.
אני כן דיברתי ספציפית על המקרה הזה או מקרה דומה, לא כשמישהו תופס מכשיר לבד לחצי שעה.​

אני חייב לומר שאף פעם לא היה לי מקרה ששאלתי מישהו אם אני יכול להיכנס והוא אמר לי לא, אבל בדר"כ לחכות עשר דקות ממש לא איכפת לי - לפעמים מציעים לי להיכנס ואני אומר שזה בסדר, אין לי בעיה לחכות כמה דקות.

באופן כללי, האנשים בטכניון די נורמלים ולא עושים בעיות.

גם בשבילי זה היה פעם ראשונה. בכללי אני מחכה. הקטע שכבר התחלתי להתחמם וסה"כ נשארו לי 3 סטים של עבודה. בנוסף הייתי קצת לחוץ בזמן. פשוט היה מעצבן שזה היה להם כזה בעייתי לתת לי להיכנס.

godlin23 עדכן/ה את הלוג ״texas_method.log.txt״:

עדכון לוג: 10/11/16

שבוע 3 אימון C

סקוואט 75 3X5
פרס 62.5X5
דדליפט 105X5
צין אפס + 27.5 3X5

ישנתי לא טוב.
חוזר לאכול נורמלי לשבועיים הקרובים. ירדתי בערך קילו. לא יצא לי לשמור על תזונה כל כך. אבל ניסיתי לאכול פחות פחמימה בימים האחרונים. מאמין שעזר טיפה גם אם אולי זה היה ממש קצת שומן אבל לפחות אני עושה את העליה יותר מתונה.

קרא את שאר עדכון הלוג...

godlin23 עדכן/ה את הלוג ״texas_method.log.txt״:

עדכון לוג: 17/11/16

שבוע 4 אימון C

סקוואט 80 3X5
בנץ 102.5X5
דדליפט 110X5
צין אפס +30 3X5

הסקוואט היה טיפה כבד והיה לי הרגשה לא נעימה ברגליים בהתחלה. בהמשך היה בסדר. עכשיו יושב בבית ויש כאבים. מקווה שיעבור.

הצין אפס כבר נהיה ממש קשה

קרא את שאר עדכון הלוג...

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית