אה נכון! תחילת סמסטר, אנשים בסרט שהם יתאמנו חזק עד הקיץ כשבפועל זה עד שיתפרסם תרגיל הבית הראשון.התחיל סמסטר אביב.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אה נכון! תחילת סמסטר, אנשים בסרט שהם יתאמנו חזק עד הקיץ כשבפועל זה עד שיתפרסם תרגיל הבית הראשון.התחיל סמסטר אביב.
אמת אבסולוטיתאה נכון! תחילת סמסטר, אנשים בסרט שהם יתאמנו חזק עד הקיץ כשבפועל זה עד שיתפרסם תרגיל הבית הראשון.
ואז חוזרים להתאמן שבוע לפני הפאנג'ויה. אני רק מקווה שלא יגלו על הפורום אחרת נראה פתאום מלא שאלות בסגנון "איך אני מנפח את הידיים ומוריד את הבטן הכי יעיל? דחוף!! חייב תשובה יש לי 6 ימים"אמת אבסולוטית
לא באמת להתאמן כן?ואז חוזרים להתאמן
עמוס וחנוק? מה הפאנג'ויה מתקרבת?
התחיל סמסטר אביב.
שבוע 22 אימון B
סקוואט 60 3X5
פרס 60 3X5
צין אפס +15 3X6
שבוע 22 אימון C
סקוואט 80 3X5
בנץ 117.5X3 נתקעתי בווים וזה דיי הרג אותי
דדליפט 150X5 ללא חגורה.
צין אפס +35 1X5
סקוואט הרגשתי שיפור סט אחרון ניסיתי בכוח לדחוף את המוט סוג של לגוף ולמטה וככה ניראה לי הוא פחות ברח לי למעלה וניראה לי שגם היה לי יותר קל ככה והרגיש לי יותר טוב.
בנץ לא הלך טוב.
דדליפט חשבתי שאני מת. 2 סטים אחרונים ממש הרגשתי שאני הולך להישבר.
מחר יעשה סיכום מסה. מתחיל בכללי חיטוב.
סיכום מסה
גיל 30 משקל 97-98.
סקוואט 80 3X5 הגעתי גם קרוב ל 100 בטכניקה לא משהו שבה נפצעתי. לכן עכשיו ינסה לעבוד על טכניקה ורק אז יחזור לעלות במשקלים.
דדליפט 150X5 ללא חגורה. מאמין שיחזור לעשות עם חגורה בקרוב.
בנץ 115X5 117.5X3. היה ניסיון אחד רק של ה 117
פרס 70X4 היה כאב בכתף שכנראה נבא מזה שנתקעתי בראק בזמן הפרס. עובד בצורה חדשה עם פלטות שזה לא יקרה יותר
צין אפס + 35X5
בנץ/פרס מאוד מאוכזב תאכלס לא התקדמתי משנה שעברה. סיבה עיקרית לדעתי זה שעשיתי ריסט גדול מידי לאחר החיטוב. פעם הבאה יעשה ריסט של 2 אימונים אחורה.
סקוואט ודדליפט דיי שמח על ההתקדמות. בינתיים אין כאבים ברגליים. גם של השריר שלא יודע מאיפה זה נבא. וגם בעצם שהיה בגלל התאונה.
חיטוב מתוכנן כ 5 חודש.
זה לא הטכניקה זה הגיל. אתה כנראה לא זוכר שבגיל 30 מתחילים להתפרק כי זה היה לפני כ"כ שנים שהתרגלת 😉לא ראיתי משהו בטכניקה שלך בסקוואט שיגרום לפציעה, מתי זה קרה?
זה היה ביום לפני טיסה שבאתי מוקדם לאימון, ועליתי קצת לא טוב וסוג של קרה משהו באזור עצם הזנב. זה פציעה שהייתה לי. הפציעה נבעה בעיקר מחוסר ריכוז וגם שקצת מיהרתי באותו יום.לא ראיתי משהו בטכניקה שלך בסקוואט שיגרום לפציעה, מתי זה קרה?
שבוע 1 אימון A
סקוואט 80 4X5
פרס 65 4X5
צין אפס + 30 3X5
הורדתי סט בנפח בגלל החיטוב.
בכללי אני עושה גם תרגילי עזר לידיים שבהם הורדתי סט מ 3 ל 2.
עוד חודש כנראה יוסיף לאט לאט קצת ריצה. בכללי רוצה קצת לעבוד על הסיבולת שלי שהיא פשוט כבר מציקה לי שאני עולה במדרגות ומתחיל להתנשף.
שבוע 1 אימון B
סקוואט 70 2X5
בנץ 105 3X3
צין אפס +15 2X5
שבוע 1 אימון C
סקוואט 85X5 קצת עלה המוט אבל הרבה פחות.
פרס 70X4 יחסית לא רע בשבילי.
דדליפט 152.5X4 152.5X3 לא הצלחתי לסגור 5 אז עשיתי עוד סט ל 3.
צין אפס +35 X5 יעלה משקל שבוע הבאה,
שבוע 2 אימון A
סקוואט 80 4X5 דודי אמר שאני לא הולך מספיק אחורה בתחילת תנועה. ינסה לשים לב לזה. אבל לפחות אין באט ווינק
בנץ 105 4X5
צין אפס +31.25 3X5
לא ישנתי טוב כמעט כל הלילה. למזלי זה לא יום חמישי. ובנץ לא העלתי בנפח. מקווה לסגור 117 בחמישי אם הנפח הזה. אם לא יעלה בפעם הבאה ויראה איך ישפיעה.
שבוע 2 אימון B
סקוואט 70 3X5 ו 80X3 בשביל לבדוק טכניקה שהייתה על הפנים.
פרס 65 ללא חגורה 5-3-4. בכללי תכננתי לעשות 3X3, אבל איך שהו היה כוח בסט הראשון. סט אחרון סתם נתתי עוד חזרה, לא חושב שזה יחזור עוד פעם.
צין אפס +15 2X6
אימון בוקר קצת מבאס. צילמתי את עצמי מזווית דיי גרועה ב 80 וראיתי שהמוט הולך קדימה. מקווה שיוכל לשפר את זה. יתחיל לצלם את עצמי יותר.
שבוע 2 אימון C
אימון בשישי. רביעי/חמישי היו לי ימים לא רגילים.
סקוואט 87.5X5 הרגשתי שזה היה ממש לא טוב. אחרי זה עשיתי סט של 70 שגם הרגיש לי זוועה. ניראה איך יהיה בראשון.
בנץ 117.5X4 יעלה פעם הבאה בנפח בראשון וינסה עוד פעם את זה רוצה לראות השפעה.
דדליפט 152.5 2-3 140X5. ללא חגורה. סט ראשון עשיתי 2 שמשהו לא הרגיש לי הכי טוב. היה לי ממש קשה. סט שני עשיתי 3. ואז ירדתי ל 140 ל 5
צין אפס +36.25 X4 לא הצלחתי את ה 5 ינסה עוד פעם שבוע הבאה.
Help.
עושים חצי סקוואט עם פוסיפד בכלוב...
כמו שאלכס אוכל ? או כמו שאוכלים פיצה ?אכלתי לו את הראש