הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת
Resource icon

texas_method.log.txt

תפתח את הסירטון ב0:20, אני לא מנסה להחדיר בך מוטיבציה

הדיבור שלו על הגנטיקה שלו ? הייתי שמח לראות תמונות שלו בגיל צעיר, לצערי לא הצלחתי למצוא (ב 2 דקות חיפוש שהקדשתי לזה)
כל אחד יכול להגיד מה שהוא רוצה, זה לא אומר שזה נכון.
בכל מקרה קשה לי להאמין שהיה לו מבנה גוף כמו שלי. אבל באמת שהייתי רוצה לראות תמונות של אנשים עם מבנה גוף התחלתי כמו שלי ולאן הם הגיעו, לצערי עד עכשיו לא ראיתי דוגמא יפה.

תשמע אני לא חושב שזה נכון להאשים את הגנטיקה עכשיו. סבבה אולי יש לך גנטיקה גרועה יחסית, בהקשר של אימוני כוח, אז לא תגיע נגיד לסקוואט 400 או 300 אבל בטוח תוכל להגיע ל 150 ויותר עם הגנטיקה ה"בעייתית". פשוט כשאתה עושה תכנית כמו SS ומגביל את עצמך לעלייה במשקל גוף של קילו בחודש ובנוסף עושה 2 אימוני קמ"ג בשבוע אז תקבל את העובדה שאתה הולך להתקדם יותר לאט ולעשות יותר ריסטים. לדעתי אין בעיה להתקדם יותר לאט, פשוט תלוי מה הסדר עדיפויות שלך

לא יודע אם אני נחשב לפריק גנטי, אני יודע שלא אבל כשהתחלתי להתאמן, לקחתי את המוט ניסיתי לעשות סקוואט. המדריך עצר אותי החזיר לי את המוט ואמר "אתה לא בנוי לזה".
חשוב לציין שזה היה מוט ריק ורעדתי כמו ויברטור.

לא יודע אם אני נחשב לפריק גנטי, אני יודע שלא אבל כשהתחלתי להתאמן, לקחתי את המוט ניסיתי לעשות סקוואט. המדריך עצר אותי החזיר לי את המוט ואמר "אתה לא בנוי לזה".
חשוב לציין שזה היה מוט ריק ורעדתי כמו ויברטור.

השאלה איזה גודל הייתה הרגל שלך מההתחלה. ואתה עוד ילד אני בגיל 17 הייתה לי קפיצה מאוד גדולה בגובהה, אז תחכה שתסיים לגדול ואז תוכל להגיד מה המצב שלך.

תשמע אני לא חושב שזה נכון להאשים את הגנטיקה עכשיו. סבבה אולי יש לך גנטיקה גרועה יחסית, בהקשר של אימוני כוח, אז לא תגיע נגיד לסקוואט 400 או 300 אבל בטוח תוכל להגיע ל 150 ויותר עם הגנטיקה ה"בעייתית". פשוט כשאתה עושה תכנית כמו SS ומגביל את עצמך לעלייה במשקל גוף של קילו בחודש ובנוסף עושה 2 אימוני קמ"ג בשבוע אז תקבל את העובדה שאתה הולך להתקדם יותר לאט ולעשות יותר ריסטים. לדעתי אין בעיה להתקדם יותר לאט, פשוט תלוי מה הסדר עדיפויות שלך

אני לא מאשים, אבל אני יודע המשקלים ברגליים יהיו כנראה מתחת לממוצע של מתאמן.
אני יודע שהאימונים של הספורט פוגעים בי אבל אין מה לעשות צריך לסגור תואר.
העלייה היחסית קצרה זה בגלל סיבות אישיות ובפברואר כנראה אני ינסה לעלות יותר מ 1ק"ג מחודש

אני לא מאשים, אבל אני יודע המשקלים ברגליים יהיו כנראה מתחת לממוצע של מתאמן.
אני יודע שהאימונים של הספורט פוגעים בי אבל אין מה לעשות צריך לסגור תואר.
העלייה היחסית קצרה זה בגלל סיבות אישיות ובפברואר כנראה אני ינסה לעלות יותר מ 1ק"ג מחודש
יכול להיות שיהיו מתחת לממוצע של מתאמן כוח, בגלל זה אני אומר, אז אולי לא תהיה אלוף בסקוואט אבל עדיין אפשר להגיע למשקל מכובד.
הייתי מציע לשקול אולי מעבר לתכנית אחרת, שתקדם אותך פחות מהר במשקלים אבל תוכל לשלב אימוני קמ"ג ולא לאכול יותר מדי בשביל לעלות בקצב שאתה רוצה ויחד עם זאת לא להיתקע במשקלי עבודה

יכול להיות שיהיו מתחת לממוצע של מתאמן כוח, בגלל זה אני אומר, אז אולי לא תהיה אלוף בסקוואט אבל עדיין אפשר להגיע למשקל מכובד.
הייתי מציע לשקול אולי מעבר לתכנית אחרת, שתקדם אותך פחות מהר במשקלים אבל תוכל לשלב אימוני קמ"ג ולא לאכול יותר מדי בשביל לעלות בקצב שאתה רוצה ויחד עם זאת לא להיתקע במשקלי עבודה

כן מסכים, לגבי התוכנית יש לך רעיונות ? בכללי אני מבסוט מהתוכנית עכשיו.
פלוס לא כל אימון ספורט הוא קשה לפעמים הם נותנים דגש לרגליים ולפעמים לא. אז אני לא תמיד נקרע בהם

פשוט ממה שאני רואה אתה עושה לא מעט ריסטים, אז אולי שווה לעבור לתכנית שאתה מתקדם במשקלים נגיד כל שבוע ולא כל אימון. למשל לנסות לינארית או טקסס

פשוט ממה שאני רואה אתה עושה לא מעט ריסטים, אז אולי שווה לעבור לתכנית שאתה מתקדם במשקלים נגיד כל שבוע ולא כל אימון. למשל לנסות לינארית או טקסס

עד עכשיו הריסטים היו בשביל שיפור טכניקה, זה פעם ראשונה שעשיתי בגלל עייפות
אני בכללי כן רוצה לעשות טקסס אבל יותר מאוחר אחרי 140 סקוואט ככה (בתקווה ..)
בכל מקרה אני יראה איך אני מתקדם עכשיו ואז אני כבר יראה מה הולך, אבל אני ישקול את זה באמת
תודה

השאלה איזה גודל הייתה הרגל שלך מההתחלה. ואתה עוד ילד אני בגיל 17 הייתה לי קפיצה מאוד גדולה בגובהה, אז תחכה שתסיים לגדול ואז תוכל להגיד מה המצב שלך.
איזה גודל הייתה הרגל שלי ? כמו גפרור בערך +-. שקלתי אז 50 קילו.
ועכשיו הרגליים שלי גם בכלל לא גדולות אז מספיק עם התירוצים.

godlin23 עדכן את הלוג ״לוג של מתכנת״:

עדכון לוג: 04/12/14

סקאווט 90
פרס 60 5-5-4
מתח 28 ומשקל 83.5
דדליפט 110

הערות:
עוד פעם האימון הלך מהר אז עשיתי דדליפט, יש יומיים מנוחה עכשיו אז ניראה מה יהיה ביום ראשון.
הפרס פעם ראשונה שסגרתי 5 על 60, בכללי לא ישנתי טוב אז חושב שהייתי סוגר את זה.
בכל מקרה תרוצים זה לחלשים ושבוע הבאה יסגור את זה.

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 07/12/14

סקאווט 92.5
דדליפט 112.5
בנץ 92.5
מקבילים 24

הערות:
הדדליפט היה קשה מאוד בגלל שהייתי דפוק ואחרי הסקוואט נזכרתי שרציתי לנסות פאוז סקוואט, אז עשיתי קצת אם משקל נמוך וזה דיי גמר אותי.
פעם הבאה ינסה לזכור לעשות את הפאוז בחימום וגם רק ל2 חזרות גג.
הסקוואט היה לי ממש ממש קשה, לפני שבועיים לא הצלחתי לסגור את המשקל ועכשיו כן אז מזה מבסוט.

העומק לא תמיד ניראה לי 100% מקווה לצלם בשלישי.

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 11/12/14

סקאווט 95
דדליפט 115
בנץ 95
מקבילים 24

הערות הכל היה ממש קשה, שבוע הבאה אין לי כל השבוע אימונים קרב מגע/איגרוף אז יראה איך זה ישפיעה אלי, מקווה שזה בגללם.
אם ההתקדמות תמשיך להיות כזאת חרא יתחיל לעשות סקוואט קל בשלישי, קיוויתי להגיעה ל 100 לפני אבל אין מה לעשות.

נ.ב השבוע יצא לי לאכול ממש טוב וציפיתי שהמשקלים דווקא יהיו יותר קלים, אז באמת מקווה שזה מהאימונים הנוספים.

סרטון של דדליפט 115:

קרא את שאר עדכון הלוג...

אני מציע לשים גרביים ארוכות, יעזור למנוע פצעים על הרגליים

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית