הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

texas_method.log.txt

תאכלס האימון שלי מסתיים ב 8:15 בבוקר, רק העידכון יוא מאוחר, אבל אני עכשיו אחרי 300 גרם סקי+קורפלקס (נגמר הקוטג') ויתחיל לאכול איזה מילקי ככה להרגשה הטובה.

מקווה שיצא לי לעבור לערב שבוע הבאה לראות איך ההרגשה והאימון יהיו בערב.

בהתחלה לא תיהיה רגיל,
קח קפאין לפני.

אח"כ סביר להניח שתתרגל מהר..

בהתחלה לא תיהיה רגיל,
קח קפאין לפני.

אח"כ סביר להניח שתתרגל מהר..
גם עכשיו אני אחרי קפאין
הבאסה תאכלס בשבילי זה כמות האנשים במכון בשעות האלו, מפחד שהאימון יתארך, עכשיו זה לא כמו פעם שהייתי בכייף מחליף תרגיל אם המכשיר תפוס.

גם עכשיו אני אחרי קפאין
הבאסה תאכלס בשבילי זה כמות האנשים במכון בשעות האלו, מפחד שהאימון יתארך, עכשיו זה לא כמו פעם שהייתי בכייף מחליף תרגיל אם המכשיר תפוס.

אין ספק שיהיה עמוס יותר

godlin23 עדכן/ה את הלוג ״לוג של מתכנת״:

עדכון לוג: 22/01/15

היה אימון לא פשוט, הגעתי והראק היה תפוס (6:50 בבוקר), היו בו בחור ובחורה שעשו סקוואט. הבאסה שהם "נחים קצת" ואז לא יכלתי להיכנס לפחות לעשות חימום. וגם הבחור היה הרבה זמן כי הוא עשה 4 סטים של סקוואט פתוח ואז 4 סטים של סקוואט סגור WTF ?
הוא הסביר לי שזה כפות רגליים החוצה (בצורה ניראת לי דיי מוגזמת) ואז כפות רגליים פנימה (מקבילות). צחקתי כי רק אתמול קראתי למה BEAST אמר שאסור לעשות ככה 😃.

סקאווט 95
בנץ 97.5
דדליפט 125 FAIL

אכלתי טוב מאוד השבוע עליתי במשקל...

קרא את שאר עדכון הלוג...

עלק עצוב לך שעקפתי אותך.. עושה לי סקוואט 95 ועוד בוכה לי. 🤬
משקלים מכובדים ביותר, למה אתה באמת לא עובר לטקסס?
נראה שיהיה לך ממש קשה להתקדם בצורה נורמלית ב SS מכאן והלאה בעיקר כי אתה תרח זקן כמוני 😉

עלק עצוב לך שעקפתי אותך.. עושה לי סקוואט 95 ועוד בוכה לי. 🤬
משקלים מכובדים ביותר, למה אתה באמת לא עובר לטקסס?
נראה שיהיה לך ממש קשה להתקדם בצורה נורמלית ב SS מכאן והלאה בעיקר כי אתה תרח זקן כמוני 😉

לא יודע על מה אתה מדבר, אני ילד.

אתה ב 90 אחרי פחות מחודש ואני ב 95 אחרי 3 חודש.

בכללי התכנון היה לעבור לטקסס ב 140 סקוואט ו 160 דדליפט, לפחות זה מה שראיתי הרבה אנשים הגיעו אליו במשקל גוף שלי.
לצערי אני לא קרוב לשם, רוצה לעבור אחרי שאני יראה איך הלחיצות שלי בטקסס יתקדמו.

לא יודע על מה אתה מדבר, אני ילד.

אתה ב 90 אחרי פחות מחודש ואני ב 95 אחרי 3 חודש.

בכללי התכנון היה לעבור לטקסס ב 140 סקוואט ו 160 דדליפט, לפחות זה מה שראיתי הרבה אנשים הגיעו אליו במשקל גוף שלי.
לצערי אני לא קרוב לשם, רוצה לעבור אחרי שאני יראה איך הלחיצות שלי בטקסס יתקדמו.

אתה קטן ממני בשנה, לא?

אני מתחיל מעכשיו להתרגל לגיל 30, אח"כ יהיה קל יותר כשיצוצו שיערות לבנות 😆

אתה קטן ממני בשנה, לא?

מגיל 18 אני סופר בשנים של כלב.
אז יש לך מזל שיהיו שערות לבנות אותם אפשר לבצוע, אני כנראה יהיה SKIN HEAD 😃
@incin אשמח לתגובה לגבי הסקוואט. בבקשה בלי להתייחס לתנועות ידיים שחבר שלי עושה, הוא חטף על זה.
אה ואתה מגיעה היום ? רוצה להתייעץ איתך לגבי קריירה 😃.

לדעתי יש לך עוד לאן להתקדם בSS בסקוואט ודדליפט. בלחיצות לא יודע, אני הגעתי בSS לבנץ' 117.5 (התחלתי מ90 בערך) ופרס 75, אבל שקלתי הרבה יותר ממך אז קשה להשוות... מצד שני אני זוכר שאמרת שאתה לא רוצה לעלות במשקל מהר מדי וזה יכול להיות בעייתי בשלב מתקדם של SS לא לאכול הרבה
ילדון:P:

לדעתי יש לך עוד לאן להתקדם בSS בסקוואט ודדליפט. בלחיצות לא יודע, אני הגעתי בSS לבנץ' 117.5 (התחלתי מ90 בערך) ופרס 75, אבל שקלתי הרבה יותר ממך אז קשה להשוות... מצד שני אני זוכר שאמרת שאתה לא רוצה לעלות במשקל מהר מדי וזה יכול להיות בעייתי בשלב מתקדם של SS לא לאכול הרבה

ילדון:P:

אני הוספתה קצת יותר אוכל לא מרגיש יותר מידי שזה עזר, השבוע עליתי קילו.
אני אפילו הפסקתי לעשות מקבילים בגלל שלא מספיק, ועדיין הבנץ לא התקדם. ולדעתי אולי אני יגיב יותר טוב לטיפה נפח יותר גדול.

אני אפילו הפסקתי לעשות מקבילים בגלל שלא מספיק, ועדיין הבנץ לא התקדם.
אולי דווקא בגלל זה הבנץ' לא מתקדם, יכול להיות שאין מספיק עבודה על אותם שרירים, שמקבילים ובנץ' עובדים עליהם...
ולדעתי אולי אני יגיב יותר טוב לטיפה נפח יותר גדול.
הכל יכול להיות 😃

godlin23 עדכן/ה את הלוג ״לוג של מתכנת״:

עדכון לוג: 25/01/15

הייתי שתאמול בטיול במצדה והלכנו שם ברגל, היה טעות לבוא היום לאימון אבל בסדר, עשיתי סינגל ל 97.5 והרגשתי פשוט כבד ושאני לא יתמודד עם זה, ולכן ירדתי ל 90 שהרגשתי שהוא מספיק כבד לי ועדיין אני שומר על טכניקה.

סקאווט 90
פרס 57.5
מתח 28

סקוואט: אימון הבאה יעשה כנראה רק 95.
פרס: היה קצת קשה, אבל בסדר אימון הבאה 60 ואז שבוע הבאה ינסה את ה 62.5.
מתח: כאב לי קצת החזה/כתף ולכן ירדתי במשקל קצת.

קרא את שאר עדכון הלוג...

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית